Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99725 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus nie wiem co mam Ci poradzic... wiem, ze tez pewnie bede miala dylematy.. mi juz teraz wszyscy mowia ze jestem przemeczona i powinnam wziac urlop zalegly a Ty powinnas dbac o siebie podwojnie!

Mysle, ze swoj wplyw ma tez pora roku... mniej slonka i witamin.. ale teraz Twoje malenstwo sie rozwija wiec moze rzeczywiscie pomysl o zwolnieniu?

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
tetus nie wiem co mam Ci poradzic... wiem, ze tez pewnie bede miala dylematy.. mi juz teraz wszyscy mowia ze jestem przemeczona i powinnam wziac urlop zalegly a Ty powinnas dbac o siebie podwojnie!

Mysle, ze swoj wplyw ma tez pora roku... mniej slonka i witamin.. ale teraz Twoje malenstwo sie rozwija wiec moze rzeczywiscie pomysl o zwolnieniu?
Karolcia to taki złożony temat....my z G od początku mielismy różny pogląd na sprawy mojej pracy w ciąży..on chciał abym od początku nie pracowała tylko odpoczywała...ja jestem stworzenie stadne i bardzo pilne...(znasz temat pracoholizmu troszke ;)) nie chciałam 'zawalac pracy"...tym bardziej jesli dobrze sie czułam...
a teraz G zapytał czy ja chce komus cos udowodnic wstajac rano i idąc do pracy na 8h przy kompie mając do czynienia z styuacjami stresowymi i wracjaąc codzien 30min tramwajem...zabolało...bo ja nie chce nic nikomu udawadniac...poprostu nigdy nie chciałabym byc posądzona o lenistwo czy wygodnictwo...chcialabym byc w porzadku wobec pracodawcy(zeby póki moge odciążyc ich)..to wszystko bym chciała..a mam ?:
wieczna zgage
przeziębienie które trzyma mnie juz prawie 2tyg
po calym dniu pracy bolące plery i spuchnięte kostki...
wiem ze zaprzeczam sama sobie -ale ciezki to dlamnie orzech do zgryzienia-tym bardziej ze gin zaroponował aby od nastepnej wizyty (11.02) wziąc juz to zwolnienie profilaktycznie chociazby.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus rozumiem Cie doskonale... tylko wiesz sama ostatnio o tym pomyslalam.. mi lekarz powiedzial, ze bede musiala troche przestac sie przejmowac i wyciszyc jezeli bede chciala zajsc w ciaze.. i pomyslalam, ze to jest najwazniejsze i zrobie wszystko, zebym miala takie cudne malenstwo w brzuszku jak Ty.

Masz tam skarb pod serduchem i to jest najwazniejsze - dbaj o Niego.

a.katarzyna
  • Gość
Marta jakby co to ja chętnie Toje dylematy rozwieję  ;D

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Taaa, faceci, to by nas w domu najchętniej trzymali, ale rozpowiadają wszem i wobec, że mamy wolną wolę. Jasne :)

Szczaw i jajo piszesz :?: Rany, jak to smacznie brzmi, ślina mi ścieka do brzucha ;D

Ostatnio większość opisów jedzonkowych, tak na mnie działa.

Kopania szczerze zazdroszczę, też już chcę :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Taaa, faceci, to by nas w domu najchętniej trzymali, ale rozpowiadają wszem i wobec, że mamy wolną wolę. Jasne :)

Szczaw i jajo piszesz :?: Rany, jak to smacznie brzmi, ślina mi ścieka do brzucha ;D

Ostatnio większość opisów jedzonkowych, tak na mnie działa.

Kopania szczerze zazdroszczę, też już chcę :)

Ninko juz niedługo i Ty to poczujesz!!(kopanie)
temat laknienia rozwijał sie umnie po przeczytaniu opisów juz przed ciażą-a teraz to juz masakra! ;D ;D ;D
Wczoraj znów był do znudzenia maglowany temat mojego l4...mój małż uparty jak osioł-a mnie rozmowa z internistą(wczesniej z ginem moim) powoli skłania ku temu l4..
bardzo powoli...
obmyslan plan na jutrzejszy obiad:moze zrazy wołowe??
w domu czas tak się wlecze buuu:(
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

a.katarzyna
  • Gość
Marta jak się lepiej poczujesz zapraszam do mnie - szybciej zleci  ;D

jakby co jestem na gg  :uscisk:

wiem że podejmiesz słuszne decyzję i wiem że ci ciężko.......wiem tez głównie dlaczego - ale jestem  :przytul:

Offline tete

• Chuck Norris
Marta jak się lepiej poczujesz zapraszam do mnie - szybciej zleci  ;D

jakby co jestem na gg  :uscisk:

wiem że podejmiesz słuszne decyzję i wiem że ci ciężko.......wiem tez głównie dlaczego - ale jestem  :przytul:
Kasiu wiem wiem..i dziękuje Ci bardzo!!!!!!

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Tetuś zrób co Ci podpowiada serducho  :serce:. Ja mam to szczęście że czuję się super i że małż akceptuje moje decyzje (na razie) - praca i jeżdzenie po ok 1h spowrotem do domku. Nawet nie chcę od niego brać auta, bo dobrze mi spacerki po pracy robią. Myśle jednak, że gdyby L4 wisiało nade mną, a lekarze też by się ku niemu skłaniali, to mówiłby tak samo jak Twój luby - on ma teraz ogromne zadania dbania o swoje kobietki.

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
Martus - ja stawiałabym na zwolnienie tempa!to jedyny taki okres w zyciu kobity kiedy moze sobie pozwolic na
'lenistwo' i to w imię wyższego celu - maleństwa noszonego pod sercem!

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuś zrób co Ci podpowiada serducho  :serce:. Ja mam to szczęście że czuję się super i że małż akceptuje moje decyzje (na razie) - praca i jeżdzenie po ok 1h spowrotem do domku. Nawet nie chcę od niego brać auta, bo dobrze mi spacerki po pracy robią. Myśle jednak, że gdyby L4 wisiało nade mną, a lekarze też by się ku niemu skłaniali, to mówiłby tak samo jak Twój luby - on ma teraz ogromne zadania dbania o swoje kobietki.
Martus - ja stawiałabym na zwolnienie tempa!to jedyny taki okres w zyciu kobity kiedy moze sobie pozwolic na
'lenistwo' i to w imię wyższego celu - maleństwa noszonego pod sercem!
Marcia Elcik duzo jest racji w tym co mówicie,,,własnie rozmawiałam z szefem-zachował sie na medal:powiedziałam ze za radą lekarzy rozwazam zwolnienie 'ciążowe' ,ze nie czuje sie do konca'sprawana' i ze obawiam sie czy wracając do pracy bede efektywnym pracownikiem....on ta to ze najwazniesze jest zdrowie moje i dziecka,mam zrobic tak aby nic nam nie zagrazało....
Poszłam do sklepu po mięcho na jutro.Normalnie 10min od domu.Dzis te trase pokonałam w 25min.Co chwila pojawiało sie cos na wzró skurczy i kolek(ale to chyba od prawie 2tyg lezenia non stop) wróciłam zmęczona jak po maratonie,Teraz ide polegiwac:)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
widzisz tak sie martwilas a szef tez czlowiek :)

oj Kochana ... nie przemeczaj sie tak! albo moglas zadzwonic do Mezusia...  :-*

Offline tete

• Chuck Norris
łłłłłłłłłłłłłłłooooooooooooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłlll!czuje sie juz prawie dobrze(zapomniałam jakie to uczcie fajne jest ;D) wiec mam wene do pracy domowej(poprzeglądac szafy itp..)
dzis sie zastanawiałam jaki ogrom szczescia namnie spadł-to zastanawianie włączylo mi sie kiedy patrzyłam na śpiącego G..potem wyczułam Maje pod ręką-chyba telepatycznie się porozumiałysmy bo kopnęla mnie mocno..tak jakby chciała powiedziec 'mam cudownego tate który juz teraz kocha tak bardzo"..
Czasem mam wrazenie ze Maja żyje tam sobie ścisle związana z moim umysłem,emocjami,marzeniami.Instyktownie wyczuwa moje nastroje a jej kazdy ruch mówi mi ;nie martw się,wszystko jest na jak najlepszej drodze...
Mam wrazenie ze zaczęła sie unas konkurencja o jedzenie z Mają ;D ;D ;D ;D ;D-wczoraj wciągnełam cały talerz sałatki greckiej i mówie do G że ona wciągneła mi ją ;)-teraz musze się najesc!
Chyba dopiero teraz tak naprawde(kiedy zwolniłam tempo)dociera domnie klarownośc sytuacjii...tego ze mam prawo do rozleniwienia,do pieszczenia się ze sobą,do podwójnego dbania o siebie...
dotej pory TO było gdzies w zaswiatach moich myśli...

Gabiś
  • Gość
Tetuś uwielbiam czytac o Twoich emocjach ciążowych!!! Jesteś rewelacyjną kobietą!! A Maja będzie mieć super mamusię:):)

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuś uwielbiam czytac o Twoich emocjach ciążowych!!! Jesteś rewelacyjną kobietą!! A Maja będzie mieć super mamusię:):)
dzięki Gabis -będe się starac ze wszystkich sił aby Maja była dobrym człowiekiem,szczęsliwym człowiekiem....

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus.. dokladnie tez tak mysle... przeciez to malenstwo juz tam zyje ... w dniu "narodzin" po prostu je zobaczysz :D

ciesze sie Waszym szczesciem :)

a.katarzyna
  • Gość
 :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: siem wzruszyłam ....

Offline tete

• Chuck Norris
Kasia-uwierz mi -ja tez!
oto co własnie licytuje na allegro

az mi sie micha cieszy do tych ubarnek:)
czas wracac do zrobienia obiadu!

Gabiś
  • Gość
BOŻE!!!!!!!! Jakie śłicznosci!!!! Cudeńka:)

Offline tete

• Chuck Norris
tia Gabis-małż sie smieje ze mam faze zakupową

Offline rajdowka

• Chuck Norris
ostatnio widzialam takie malusie nike'i ;D az chcialam kupic :D

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetuśku jesteś moim natchnieniem.... taką osobą która powoiduje że sama czasami sie zamyślę i podziekuję Bogu za to co mam....  :-* :-* :-*

A ubranka.... coś pieknego  :Zakochany:

Offline tete

• Chuck Norris
Tetuśku jesteś moim natchnieniem.... taką osobą która powoiduje że sama czasami sie zamyślę i podziekuję Bogu za to co mam....  :-* :-* :-*

A ubranka.... coś pieknego  :Zakochany:
Andzik-dziękuje miło mi
aczkolwiek wielkiego słowa uzyłas..tym bardziej jest miło....

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Wiem Martuś ;) i wiem ile ON dla Ciebie znaczy....

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
jej, jak czytam o takich emocjach, to szklane oczy mam zaraz! :)
i pomyślałam sobię, że znów chciałabym być w ciąży, módz przeżywać te cudowne chwile, wrócic do "takich" myśli jak wtedy...
a zaraz potam następna myśl: przeciez ja mam swojego okruszka, który w tej chwili tak słodko śpi w łóżeczku! :) tak bardzo na niego czekałam!
Macierzyństwo to niezwykły czas :) te wszystkie chwile, kiedy nosimy maluszka pod serduszkiem, kiedy wsłuchujemy się w niego :) kiedy czekamy aż wreszcie się pojawi, żeby go przytulić... i kiedy tulimy wreszcie! :) i to jest niezwykłe, mimo, że czasem czujemy się bezradne bardzo.

wkrótce wasza miłość tez stanie się widzialna! :)
(ale mnie natchnęło)
ANCYMONEK :)

Offline tete

• Chuck Norris
jej, jak czytam o takich emocjach, to szklane oczy mam zaraz! :)
i pomyślałam sobię, że znów chciałabym być w ciąży, módz przeżywać te cudowne chwile, wrócic do "takich" myśli jak wtedy...
a zaraz potam następna myśl: przeciez ja mam swojego okruszka, który w tej chwili tak słodko śpi w łóżeczku! :) tak bardzo na niego czekałam!
Macierzyństwo to niezwykły czas :) te wszystkie chwile, kiedy nosimy maluszka pod serduszkiem, kiedy wsłuchujemy się w niego :) kiedy czekamy aż wreszcie się pojawi, żeby go przytulić... i kiedy tulimy wreszcie! :) i to jest niezwykłe, mimo, że czasem czujemy się bezradne bardzo.

wkrótce wasza miłość tez stanie się widzialna! :)
(ale mnie natchnęło)
roumiemCię....wiesz Kamyczku myśle ze w życiu są różne etapy...wszystko ma swój czas-ja z kolei licze dni do spotkania z moim dzieciątkiem...

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
juz niedlugo   :D  chwilka mala!   :D  zobaczysz
ANCYMONEK :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
tetku...wpadam tak często jak tylkodsm rafę (a i tak o 100razy za mało... :( ) i jak Ciebie czytam...aż mi sie ciepło robi...
ech kobieto....Jesteście wspaniałym małżeństwem, będziecie cudowną RODZINĄ
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Martuś pięknie o tym wszystkim piszesz... będziesz cudowną mamą  :-*

A ubranka przepiękne ;D

Offline tete

• Chuck Norris
Martuś pięknie o tym wszystkim piszesz... będziesz cudowną mamą  :-*

A ubranka przepiękne ;D
hej SaTine-fajnie ze wpadłas!!!!!u Ciebie wszystko ok?

tetku...wpadam tak często jak tylkodsm rafę (a i tak o 100razy za mało... :( ) i jak Ciebie czytam...aż mi sie ciepło robi...
ech kobieto....Jesteście wspaniałym małżeństwem, będziecie cudowną RODZINĄ
Lea rozumie sie samo przez sie-masz mase obowiązków!
to 'wspaniałe małzenstwo" walczy własnie z futryną (wybiajmy drzwi-generalnie remont sie zaczął)a z aracjii takiej ze humor z deka wsielczy :Maruda: :Maruda: :Maruda: :Skrzypce: :Skrzypce: :Skrzypce: :Skrzypce: :Skrzypce: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :klnie: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nie: :nie: :nie: :nie: :nie: małż wyskoczyl po nowy 'Twój styl' i czekolade...bo nic tylko wyc sie z niektórych powdów (niezaleznych od nas)chce :Kwasny:
Jedyny plus to to ze moge sie TU wygadac i ze powolutku urządzamy kącik dla Mai!