Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 100046 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Tetuś, gratuluje córci o ślicznym imieniu he he  ;D i wracaj do zdrowia, jak najszybciej

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
po kolei odpowiem WAm wszystkim potem-traz dotarałam do domu-po wizycie u lekrza.mam zapalenie gardła i silne przeziebienie-mam lezec..mam leki(na szczescie bez antybiotyków) mam inhalator wiec teraz mykam sie połozyc bo nie do życia jestem.Wymiotuje trzeci dzien ,ledwo co mówie i ten ochydny kaszel nie daje mi spac.
Mysle ze wieczorem jak sie nawpiernicza, znów cytryny i pomaranczy,jak pospie troche(wkoncu!!!) będe wam miała duuuzo do opowiedzenia...
Witam Nine w moich skromnych progach ;)-wpadaj jak tylko zechcesz!!!
Lila-dziękuje za wsparcie bardzo...Kasiucha kochana-i reszta famili-jestecie niezastąpione!
ps mam filmik z Mają z brzuszka,trwa ok15min jak moge go TU zamiescic(mam go na płycie od gin),Maja na nim wirci sie jak szalona macha rączkami i masuje sie po brzuszku-ostatnio to dlamnie ulubiony temat do oglądania!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Gabiś
  • Gość
Tetuś no to wracaj do zdróweczka!!!!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetulku poczekamy cierpliwie na Ciebie :) i Majunię ;)

Duzo zdrówka !!!!!

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Tetulku kuruj nam się tutaj szybciutko  :-* :-*

Offline złotko

• entuzjasta
martusia, serdecznie gratuluje to bedzie piekna i szalona kobitka mała - jak mamusia  ;D
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
 :przytul: skarbie kuruj się  :-*

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Tetku po pierwsze chciałam Ci powiedziec, ze zaglądam, obserwuje... ale mało pisze, bo zwyczajnie w świecie nie wiem co  ::)
Nie mniej jednak cały czas trzymam za Was kciukaski aby ciąza przebiegała książkowo :)

Zapalenie gardła "wisi" w powierzu bo jesteś już 4 osobą, którą znam z tym problemem! i o zgrozo czuje jak mnie zaczyna coś tam drapać...  :-\
Kuruj się kochana!!

Jeśli chodzi o film- w dziale foto-video, teledyski ślubne zamieściłam opis jak wrzucić na serwer filmik. Spróbuj- z chęcią zobacze fikającą Maję! :serce:

Pozdrawiam

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
tetus jak tylko wydobrzejesz, wrzuc Maje...chcemy zobaczyc małą wiercipietke ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

a.katarzyna
  • Gość
teteuś lepiej troszku  :na_ucho:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
hej
nadal w kiepskiej formie jestem-nawet nie mam siły was poodwieedzac...
Niewiem jak mam wrzucic film z Mają-próbowałam przez wrzute ,youtube (wyskakuje mi nieprawisłowy format pliku)
Aze ciemnogród jestem pytam was jak mam to zrobic?
pilk jest taki:
sony_dvd_recorder_volume
po otwarciu  video ts

a moze którejs na meila moge przesłac???

Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

a.katarzyna
  • Gość
ja kce  ;D

Offline tete

• Chuck Norris
Kasiula próbowałam -ale za duzy rozmiar-nie przejdzie:((

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
 :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Pomoże ktos Tetuśkowi? bo ja nie umiem..... :-\

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Tak pomóżcie, bo i ja z chęcią małą zobaczę :) Niestety też nie umiem pomóc, bo chętnie bym to zrobiła :)

Offline tete

• Chuck Norris
Tia moze akasia pomoze(znaczy jej małz ;))
Nina,Andzik-jak bym chciała juz WAM ją pokazac!!!!!!te malutkie rączki nózki nosek-chwytają za serducho!!
matko kiedy ja sie zbiore do kupy????
prycham kaszle do dupy taka robota.
niech juz to choróbsko minie/
chciałabym pójsc w niedziele na Gale.
a w poniedziałek wizyta u gina,na której zapdanie decyzja co z praca dalej moja.
uciekam spac-znów nic nie widze od kataru ::) ::) ::) ::)
ps dzis mała szalała z rana  niemiłosiernie-dostałam ze dwa razy z półobrotu w brzuch ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a.katarzyna
  • Gość

Marcia a masz chociaz fotę??

zdrowiej mi kochana to szybko przypełznę - na gg wyśle ci nawę kropli do nosa które mi ostatnio bardzo pomogły  :-*

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Zazdraszczam tych ruchów :D
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Pewnie trzeba przerobić format filmu :) szkoda, że nie możesz wysłać na maila :( bo chętnie bym pomogła.
Może spróbuj go spakować i wrzucić na jakiś serwer - wtedy mogłybyśmy go ściągnąć. Przynajmniej będzie w rar lub w zip i może nie wyskoczy żaden błąd?\

A i kuruj się.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Tetuś a ja sie z Tobą mogę o piwko bezalkoholowe założyć, ze dostaniesz od gina zwolnienie....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
Pewnie trzeba przerobić format filmu :) szkoda, że nie możesz wysłać na maila :( bo chętnie bym pomogła.
Może spróbuj go spakować i wrzucić na jakiś serwer - wtedy mogłybyśmy go ściągnąć. Przynajmniej będzie w rar lub w zip i może nie wyskoczy żaden błąd?\

A i kuruj się.

dzieki Ania doceniam chęci...moze Kasia cos poradzi jak przyjdzie,
Zazdraszczam tych ruchów :D
Ola ...Ty wiesz co*
Tetuś a ja sie z Tobą mogę o piwko bezalkoholowe założyć, ze dostaniesz od gina zwolnienie....
uhhhh jak będzie Lila kazał tak zrobie..piwa bezakoholowego tez bym sia napiła-jakbym mogła:(ale na samą mysl mnie telepie...
Podnisołam łeb z poduchy razem zemną podniosła łeb hydra w postaci zmasowanego ataku kszlu i wymiotów ::)..staram sie duzo pic (woda niegaz i herbata)zaraz stocze bój z rosołem domowym coby Młoda dostała cos jednak do jedzenia.Próbowałam (bez skutku) przerobic film,zaraz przyjdzie G moze podłączy nasz skaner i dałoby rade choc fotencje wrzucuc.Cały czas mam nadzieje ze lada moment poczuje sie lepiej.Tak bym chciała poczytac co u was!!

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
uhhhh jak będzie Lila kazał tak zrobie..piwa bezakoholowego tez bym sia napiła-jakbym mogła:(ale na samą mysl mnie telepie...

a ja na bezalkoholowe mam błogosławiństwo od mojej gin...jak się jej zapytałam to miała taki uśmiech na twarzy, że myślałam, że padnę....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Tetuś mówiłam że dziewyszka będzie super super  ;D kuruj się kochana i wracaj z fociakami małej Majeczki  ;D

PS. Oj tak 3D to jest to :)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Tetus: gratuluje coruni. Mam nadzieje, ze kaszel szybko minie i poczujesz sie lepiej. duuuzo dobrej energii i usciskow ;) 

Offline tete

• Chuck Norris
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiii!!!!chyba wracam do swiata!!!!kaszel lekko zelzał,katar nadal jest ale z nim sobie radze ;D
Mówiłam wam jakie to miłe jest kiedy wie sie ze zagladacie ,ze kibicujecie...mi ,Mai..
Zwolnienie mam do konca tygodnia.W poniedziałek do pracy powrót a wieczorem wizyta u gina.Niepokoje sie bardzo-co usłysze odnosnie mojego niesubodynowanego łozyska ::) ::) podniesie/nie podniesie sie..będzie zwolnienie /nie bedzie(Lila obstawia ze będzie) Trzeba bedzie lezec czy nie...
Nowe decyzje zapadły odnosnie remontu.Musimy przeorganizwoac  pokój 'obciąc' kuchnie aby zrobic wnęke na komode i łózeczko dla Mai) w pokoju zaionstalujemy antresole do spania(zyskamy dodatkowe miejesce) zkupimy meble w bleck red white =atki prosty na maxa modułowy zestaw clipper.

ogólnie kiedy sie nam mieszkanko bedzie remontowało jade do rodzicieli:) cobym sie kurzu nie nałykała...
oglnie nastrój megadobry-21tc nastał!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
uwielbiam jak czuc ta pozytywną energie w Tetusiowych postach :D
« Ostatnia zmiana: 9 Stycznia 2008, 09:35 wysłana przez Vall »

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Tak siedzę sobie przed kompem.... słonko zagląda przez okno.... praca czeka ;).... a ja czytam Tetuśkę i uśmiech sam mi sie pojawia na buzi.....

Dziekuję  :Daje_kwiatka:  :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Nooo! :D to sie chwali :D

Tetus a ile ma ten Twoj filmik?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Ha 21 t.c. nie w kij dmuchał. Gratuluję :)

Ps. A teraz pracujesz? Czy leżysz? Bo ja się pogubiłam :)

Offline tete

• Chuck Norris
Ha 21 t.c. nie w kij dmuchał. Gratuluję :)

Ps. A teraz pracujesz? Czy leżysz? Bo ja się pogubiłam :)
dziękowac Nina!!Co do pytania:normalnie pracuje(pracuje w hurtowni stomatologicznej) ale chwilowo jestem na l4 z powodu maskrycznego przeziębienia z którym walcze!
Nooo! :D to sie chwali :D

Tetus a ile ma ten Twoj filmik?
a ja nie wiem ale duzo za duzo skoro na o2 wyskakuje mi komuniat ze znacznie przekraczam dozwoloną dawke mega:)
Licze na Akasie która moze jutro cos poradzi-ew.wezmie płytke i moze jej mąz cos poradzi ::)
dobra ide normalny obiad zrobic.
dostałam przesyłke w postaci soku z malin i jeżyn od tesciówki!kochana jest!
Tak siedzę sobie przed kompem.... słonko zagląda przez okno.... praca czeka ;).... a ja czytam Tetuśkę i uśmiech sam mi sie pojawia na buzi.....

Dziekuję  :Daje_kwiatka:  :-*

uwielbiam jak czuc ta pozytywną energie w Tetusiowych postach :D
ja z natury taka ten noo jestem..w kazdym razie lubie taka byc ;D ;D ;D a jak i wam przy okazjii lekko humor porawie-tym bardziej sie ciesze!