Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99751 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
wiem, ze w szoku bylam jaka ilosc alkoholu dziecko w brzuchu odczuwa... i jak dlugo po tym kiedy matka wypije..

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Dobry wieczór :)

:przytul:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
hei witam sobotnio!
miałam dzis pracowac-okazało sie ze moja sobota jest nastepna.Nie znosze w soboty do pracy chodzic :-\ :-\ :-\
matko jestem taka pełna jak balon-wczoraj bylismy z przyjaciółmi na duzej kolacji(była ogromna porcja !!!!!) a dzis nie wiem jak pozbyc sie tego strasznego uczucia wzdęcia itp...
Wyjezdzamy dzis do rodziców małża,dogladac prac postepujacych w sklepie i w warsztacie-wiec zobaczymy sie jutro 8)
ps zastanowiła mnie wczorajsza rozmowa z koleznaką-otóz ona deklaruje ze zupełnie nie ma potrzeby posiadania dziecka,ze sama mysl o ciąży przyprawia ja ból głowy..
myslicie ze istenieje 'niemacierzynstwo z wyboru' i ze ta postawa ma racje bytu?
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus ja mam kolezanke, ktora twierdzi ze oni nie beda mieli dzieci (ale wiem, ze jej "narzeczony" bardzo by chcial...) - ale ona przyznaje po prostu, ze nie potrafilaby sie nikomu tak poswiecic i chce przezyc zycie bez "balastu".. :mdleje: ona chce byc najwazniejsza.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
tetus ja mam kolezanke, ktora twierdzi ze oni nie beda mieli dzieci (ale wiem, ze jej "narzeczony" bardzo by chcial...) - ale ona przyznaje po prostu, ze nie potrafilaby sie nikomu tak poswiecic i chce przezyc zycie bez "balastu".. :mdleje: ona chce byc najwazniejsza.

wiesz Karola szanuje kazdy wybór,ale to nie oznacza ze umiałabym tak samo....czasem ludzmi kieruje zwykły lęk,taki ludzki,czasem wygoda i niechęc do(jakby nie było) rezygnacjii z dotychczasowego życia,,wczoraj jedną ciekawą rzecz powiedział jej partner"dobrze ,teraz tak mówisz a np za 10 lat bedziesz chciała miec dziecko ,a  nie bedziesz mogła i co?"
tak czy siak musi to byc swiadoma ,przemyslana decyzja,wymaga stabilnosci emocjonalnej i konsekwencjii-nie mniej nie znam ani jednej kobiety która powiedziała 'nie chce miec dziecka.nigdy."
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
wlasnie... ja znam i to w porownaniu z ta druga sprawa........  (wiesz o co chodzi..) ech szkoda slow.

przyznam sie, ze staram sie o tym nie myslec ale boje sie jak nie wiem czy mi bedzie dane zaznac tego szczescia

Offline tete

• Chuck Norris
wlasnie... ja znam i to w porownaniu z ta druga sprawa........  (wiesz o co chodzi..) ech szkoda slow.

przyznam sie, ze staram sie o tym nie myslec ale boje sie jak nie wiem czy mi bedzie dane zaznac tego szczescia
Karola odpędz starch!!!masz w sobie taki ogrom miłosci i dobroci ze na bank sie uda....................innej opcji niema!!!!!!

Offline rajdowka

• Chuck Norris

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Powiem Wam szczerze, ze kiedys tak mowilam, ze nie chce miec dzieci. Ale to bylo dawno. Dopoki nie poznalam mojego P. Teraz chwilami mam watpliwosci czy bedzie mi to dane. Oboje chcemy. I liczymy na maly cud :)
Szczerze, zdaje sobie sprawe, ze sa ludzi niesklonni do poswiecen, nie chca miec dzieci i juz. Lepiej, ze o tym o mowia od razu. Mozna druga strone takim wyznaniem unieszczesliwic po slubie..

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
tetus i ja sie doczlapalam do Towjego nowego wateczku  :hello:

a propos posiadania dzieci, checi, niecheci, etc - takie sprawy trzeba stawiac jasno - zgadzam sie z Carlunia - lepiej mowic od razu ...

tetulku calusy poranne  :-* :-* :-*
i usciski dla was obojga  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Cześc Martuś. Witam się z Wami w nowym watku bardzo gorąco :)

Gabiś
  • Gość
Witam cieplutko:):):) i jak się czujecie??? Pozdrawiam was mocno!!!

Offline tete

• Chuck Norris

a propos posiadania dzieci, checi, niecheci, etc - takie sprawy trzeba stawiac jasno - zgadzam sie z Carlunia - lepiej mowic od razu ...

Cześc Martuś. Witam się z Wami w nowym watku bardzo gorąco :)

WITAJECIE SERDECZNIE!!!!
czujcie sie jak u siebie!
jak sie czujemy-w zasadzie dobrze...jedynie ja jakas połamana jestem..napieprza mnie kręgosłup(chyba od kompa) i te ciałe skurcze łydek....przyznam sie wam ze lepiej czułam sie w Itc.
ale nic to-najwaniesze ze Kruszyna zdrowa!!!!

« Ostatnia zmiana: 26 Listopada 2007, 09:30 wysłana przez tete »

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetuśku buziaki :)  :-* :-* :-* :-*

Co do świadomego niemacierzyństwa to kiedys poruszyłam ten temat na tym forum, bo moja kumpela stwierdziła że nie chce śmierdzących bachorów i..... nie wyszło mi to na dobre.... więc nie bedę sie w tym temacie wypowiadać  :-\

Offline tete

• Chuck Norris
witam wtorkowo,
praca praca praca i nic więcej.
ee noo i tycie.
robie się powoli 'obła' ;D
kombinuje co tu zrobic aby kręgosłup przestał napieprzac-w domu ciepły prysznic pomaga-tu w pracy raczej niw wejde pod prysznic.
tak wiec objadam sie migdałami i wertuje neta w poszukiwaniu prezentów świątecznych.
i odliczam dni do 10.grudnia kiedy bede wiedziała czy nasza Kruszyna to chłopiec czy dziewczyna 8) 8) 8) 8)

taki prezent wypatrzyłam/..sobie ;D ;D ;D ;D ;D
i druga bliska mi ksiązka

matko zupełnie nie mam pomysłu na prezent dla G...

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Witaj Mamciu :)

Prezenty, Święta :) Witaj w klubie "nie wiem co kupić" :D

Nooo to ja tez sie niecierpliwię na tego 10.12 :D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
a Mezus + masazyk? ;D (na te plecki)

moje prezenty leza w koszyku (mam nadzieje ze jeszcze sa..) - ale nie mam pojecia co kupic Bratu i Bratowej..

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Cześć Kochanie :-*
Jak samopoczucie?
Odliczam z Tobą do 10.12 :-*

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Tetku mordko Ty moja!! Buziaki wtorkowe dla Ciebie i Kropka
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Czesc tetku, na chwilke wskakuje do ciebie zeby buziaki poslac  :-*

O bolu plecow to ja cos wiem i to nawet duzo ::)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
i również buziaki wtorkowe odemnie  :-*

Offline tete

• Chuck Norris
Lea Anusia Satine i reszta dziewczynek heloł wieczorową porą!!!
ma tyle energii ze mogałabym hmm no własnie nie wiem co bym mogła-chyba wszystko!!Kruszek daje mi tyle mocy codzien ze zapominam o bolących plecach i napuchnietych kostkach-chciałabym aby takie dni trwały do konca ciąży..
mąż poczynił prezenty w postaci koszulki nocnej z jelonkiem bambi(dlamnie) i kniżki'9wigili'(tez dlamnie off cors  ;D) i zamierzam normalnie kakao zrobic i poczytac:)
jutro przyjezadza moja przyjaciólka z Anglii-matko jak ja się ciesze :D :D :D :D
nie moge uwierzyc ze ten czas tak szybko biegnie,,juz niedługo zaczynamy 16tc!!!!!!
ps a to mój prezent ..tez dla siebie ;D

dobranocka!!!

Offline rajdowka

• Chuck Norris
cudownie czytac takie posty :przytul:

ciesze sie, ze udane zakupki!

glaski dla brzuszka :przytul:  :-*

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
Dzień Dobry :)

Hmmmmm kakao, książka, ciepłe kapcie..... poezja....  ;)

Jakos mnie nie dziwi, że masz tyle energii - zawsze byłaś "ruchliwa" ;)

Miłych pogaduszek psiapsiółkowych :)  :-* :-* :-* :-*

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Przez to twoje kakao to chyba tez se zrobie...znaczy tesciowa mi zrobi bo mi teraz usluguje hehhehehe :P :P :P :P

Trzymajcie sie cieplutko :-*
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
no żyć nie umierać  ;D ;D

Dobr alektura, kakałko  ;) mąz obok..i dobre kosmertyki  ;D

Gabiś
  • Gość
Witam :):) Całuję cieplutko:) Tetuś jaka ty niesamowita jesteś kobieta!!!! Cudowie się  czyta to co piszesz!!! A prezent dla sibie super:)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Witaj Tetku środowo :hello:

Rozpieszczana jesteś, aż zazdroszczę normalnie...a jak książka

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
Co ja bym oddała ,żeby mieć tyle energii w sobie co Ty  ::) A prezenciki mhmm...pozazdrościć  :D

Offline tete

• Chuck Norris
Co ja bym oddała ,żeby mieć tyle energii w sobie co Ty  ::) A prezenciki mhmm...pozazdrościć  :D
wiecie co odpukac-ale wogóle nie miałam zadnych sensacjii(wymioty zawroty głowy)-nie jakies nasilające sie czy powtarzające....teraz to wogóle mega heppy jestem-jakos tak bez powodu.
dotego znalazłam 20zł na ulicy-niby nic wielkiego ale na jakąs małą rozuste bedzie.
Witaj Tetku środowo :hello:

Rozpieszczana jesteś, aż zazdroszczę normalnie...a jak książka
Maja kope lat!!!!!!przyznam ze  sie nie dobrałam do knigi małz przytaszczył 'mamo to ja' 'm jak mama' i takie tam od rodzinki-miałam lekture na cały wieczór-a lubie zasiąc do książki i sie nie odrywac.ale o wrazeniach opowiem..
Witam :):) Całuję cieplutko:) Tetuś jaka ty niesamowita jesteś kobieta!!!! Cudowie się  czyta to co piszesz!!! A prezent dla sibie super:)
łi tam niesamowita..(ale dzięki) poprostu ostatnio zdarzają mi sie same dobre dni..

dzis jedziemy po kumpele do Berlina na lotnisko-juz sie doczekac nie moge!
aaa decyzja zapadła -przez pierwsze tygodnie po urodzeniu Kruszyny bede u Sis w małym miasteczku oddalonym od Sz-na o jakies 80km..pomoze mi,nasi Rodzice bedą blisko,a położna do psiapsióla sis-wiec złozyło sie idealnie ;)