Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 100107 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
tete nie Ty jedna przezywasz te rozterki, wiekszosc ciezarnych miala podobnie.
 A takie sasiadki potrafia denerwowac , u mnie ciagle sie pytaly kiedy urodze , wtedy bylam w 7 m-cu , nie denerwuj sie i olewaj glupie ich komentarze i pytania.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Jagna !!!dzięki!!!!jakie cudne masz to zdecie Mateuszka w podpisie!!!!!!az sie napatrzec nie moge!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Jagna ma racje - olej te durne baby ktore nie maja swojego zycia i interesuje je wszystko co zwiazane z innymi osobami..Tak...one zawsze wszystko wiedza lepiej, daja rady - a na swoim wlasnym podworku maja taki bajzel ze hej! :)

A na imie dasz jak bedziesz chciala - to Wasza decyzja a nie jakiejs Leokadii spod 4 ;)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Tetuś, nie martw się - są ludzie i ludziska... ehh...
A co do imienia Mikołaj... też słyszałam różne komentarze na ten temat - ale ja z Tomkiem wiedzieliśmy, że jak będzie Synek to będzie Mikołaj i już! Tak więc miej w nosie zdanie innych w tej kwestii!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Tetuś ale tu dyskusje sie toczą :)

Co do L4 to sory, ale ZUS nas tak skubie, że miałabym w wielkim poważaniu to czy słusznie siedzę w domu czy mam takie widzimisię ;)
Co do imienia..... to TWOJE małe szczęscie i już......i kij w oko innym :)

A tak wogóle to aj lof ju :)  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Ania i wzajemnie:D
Asia dzięki masz racje,tylko tak naprawde to nigdy niekonstruktywnymi opiniami złymi sie nie przejmowałam..mam swoje zdanie,swoje poglady i juz..tylko poprostu we łbie mi sie nie mieszcza niektóre rzeczy!
jak mnie plecy bolą mamusiu!!!!!a musze jeszcze isc zakupy zrobic bo mam swiatło w lodówce tylko :P
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Tetuś Tetuś jestem i ja  :skacza: i witam się z Wami gorrrąco :przytul: :hello:.

Co do zwolnienia - moje zdanie jest takie: kobiecie w ciąży chodzenie na siłę do pracy na pewno nie służy, więc jeżeli nie chce, niech nie chodzi. Nie nazwałabym tego naciąganiem Państwa, zmuszanie się co czegokolwiek w czasie ciąży na pewno nie służy maleństwu i jej. Co do kompa - ja siedzę dziennie 8 godzin i co wizytę mówię o tym mojej lekarce - a ona: dopóki Pani chce chodzić, niech Pani chodzi (nic nie mówi na temat kompa, jak mam go dość, mam tą możliwość, żeby wstać i iść sobie na spacer na Długą :)).

Ja badanie USG mam co wizytę, czyli co miesiąc. Nie słyszałam, czy ich ilośc może zaszkodzić maleństwu, ale myślę, że teraz są taakie techniki, że na pewno nie mogą być szkodliwe. Kiedyś to robili raz w czasie całej ciąży, bo to blee.

PS. Mikołaj - ślicznie, Maja też cudnie  :Daje_kwiatka:

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Też pioruny z oczu by mi strzelały jeśli byłabym obmacywana przez sąsiadki! Jezu, toż to musi być okropne. Niech się swoimi brzucholcami zajmą!  :ckm: :ckm:
Wytrwałości życzę!!!!  :bukiet:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Zawsze sie dziwie kiedy obce kobiety "obmacuja" brzuch przyszlych Mamus..  mnie tez by to denerwowalo..

Teksty, ktore piszesz sa nieziemskie.. wszystkie oczywiscie "zyczliwe". Wiem, ze to nie porownanie ale mam to samo nt pracy: to za drogie, tamto brzydkie opakowanie, tego nie ma w tym sklepie, czemu nie ma reklamy a czemu nie przed tym programem itp..

Tak dodam jeszcze ze mialam byc Mikolajem ;D

Aha w sprawie samoopalacza - do twarzy super sa lancome - drogie ale starczaja na bardzo dlugo..  ja uzywam jednego opk rok a smaruje srednio co 3-4 dni. Jest tez z tej firmy zel do codziennego stosowania samoopalajacy (pod krem albo podklad) - daje delikatniejszy efekt.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
I mnie by tu mialo nie byc................nol lej ;D ;D ;D ;D

Jestem, witam, zasiadam wygodnie i bede az do rozwiazania :)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
Tetku nie jesteś sama w odczuciach co do dotykania brzuszka przez obcych. Miło, jak troszczy się rodzina, bliscy znajomi, ale do szału mnie doprowadza, jak ludzie traktują brzuszek ciężarnej z dzidzią w środku jako dobro publiczne, z którego wszyscy mogą korzystać do woli, bez pytania... przecież to jest nadal moje ciało!!!

A już stwierdzenia typu: ale Ty masz duży brzuch, to na pewno 5 miesiąc?? Nie, 9, ale sobie odjęłam...  >:( :klnie: to po prostu ręce opadają... jakby wszystkie ciąże były takie same...

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Wrrr aż mi się ciśnienie podniosło, ja bym chyba się odsuwała od takich osób, które na siłe chcą pomać brzusio, serio. Tak mam od małego, bo mi zawsze włosy macali  ::) [a ja w wózku byłam to się stare baby mamy pytały, czy mi trwałą robi].
Marta z każdym postem czuć masę energii i radość bijącą od Twojej osoby, cudne to  :-* :-* :-* :-*

A co do zusu to podzielam zdanie Andzi

Gabiś
  • Gość
Tetku nie jesteś sama w odczuciach co do dotykania brzuszka przez obcych. Miło, jak troszczy się rodzina, bliscy znajomi, ale do szału mnie doprowadza, jak ludzie traktują brzuszek ciężarnej z dzidzią w środku jako dobro publiczne, z którego wszyscy mogą korzystać do woli, bez pytania... przecież to jest nadal moje ciało!!!

A już stwierdzenia typu: ale Ty masz duży brzuch, to na pewno 5 miesiąc?? Nie, 9, ale sobie odjęłam...  >:( :klnie: to po prostu ręce opadają... jakby wszystkie ciąże były takie same...
Oj zgadzam się w 100%... brzuszek mamusi - rzecz święta:)
A co do brzuszka to może fotkę maleńkiego mieszkanaka Twojego Skarba??

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
O dobry pomysł z tą foteczką  ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
bardzo dobry pomysł!!

Offline tete

• Chuck Norris
Kobitki!fotka bedzie obiecuje-ale aparat został u tesciów(mysle ze po wekendzie go odbierzemy) wiec strzele fociaka mieszkania Mikołaja lub Maji 8)
Chciałabym was z góry przeprosic za moją zadszą obecnosc na forum od jutra.
po pierwsze wracam do łorku,po drugie juz  nie bede siedziała w osobnej sali-tylko przy szefie-wiec same rozumiecie...
Nim sie pozegnam chciałam zapytac co sadzicie o zestawie vichy normaderm-system odnawiający czysta skóra?

uzyłam dzis próbke,skóra jest gładsza bardziej napięta i jestem zadowolona ...zastanawiam sie nad zakupem-z racji takiej ze nie mam czasu aby regularnie kosmetyczkę odwiedzac.
życze do dobrej nocki i do napisania ;D ;D ;D

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Dzień Dobry Skarby :)

Rzadziej...... :( szkoda, ale cóż.... siła wyższa....  :-\

Co do zestawu to nie pomogę, bo nie używałam, ale skoro sama widzisz różnicę i to na plus to łaj not ? :)

Mikuś lub Maja..... ale mnie sie to podobuje ;)  ;D ;D ;D ;D

Buzialki dla Tetusi mojej ukochanej i maleńkiego(ej) M :)  ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Heloł :-*

Szkoda :'( ze wracasz do pracy :'( a bylo tak fajnie :'(

No ale nic, mam nadzieje, ze bedziesz raportowac co i jak!

Co do Vichy nie pomoge :-\
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline beyonce

• uzależniony
  • Tylko w twoich dłoniach jestem jak melodia...
  • data ślubu: 18.08.2007
Hejka  :D co do zestawu vichy-jak dla mnie to troche za mocne-używalam płynu do mycia twarzy i kremu,fakt-wszystkie krosteczki zniknęły,ale skóra stała się sucha (szczególnie w okolicy nosa).buziaki przytulaki  :-*

Offline rajdowka

• Chuck Norris
dla mnie tez byl za mocny.. tetus a jaki masz problem z cera?

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Maja... piękne imie :)
Szkoda że czasy zwolnienia się skończyły, mniej Cię tu będzie :(

Offline tete

• Chuck Norris
ło matko!!!!!niewiem w co ręce włozyc....tyle roboty az mnie łeb rozbolał!!!
ale daje rade..
Karola-błyszczenie skóry lekkie zaskórniki,rozszerzone pory -moja zmora...:(
Dzis Kruszyna lekko niespokojna-chyba juz sie przyzwyczaiła do tego ze oboje spimy oporowo i w zasadzie NIC nie robimy ;) a tu taka zmiana,,,
buziole

Offline rajdowka

• Chuck Norris
tetus:

1. mysle, ze w ciazy cera Ci sie na pewno poprawi..

2. nie kupowalabym tego zestawu na pewno na zime..

3. polecam bardziej delikatne preparaty do mycia, kremy nawilzajace a czestsze peelingi i maseczki ... (wbrew pozorom taka cera tez jest wysuszona..) - u mnie wlasnie takie matujace itp spowodowaly uwrazliwienie skory..

Buziaki i nie przemeczaj sie!  :-*

i czekam z utesknieniem na jakas fote..

Gabiś
  • Gość
Oj jaka szkoda że rzadziej będzie zaglądać:(:( Trzymajcie się cieplutko w każdym razie:):)

Offline tete

• Chuck Norris
Karola dzięki za rady!skorzystan na  bank!
Gabis-bede bywac ;D ale ciezko mi w pracy włazic....
dzis mój kochany mąż jak mnie zobaczył po pracy był tak zdesperowny ze chciał mnie siłą do sephory zaciągnoc i kupic ten samoopalacz o którym pisała Karola...tylko ze on kosztuje chyba ze 130zł..w 'innych okolicznosciach'skusiłabym sie..ale teraz mówie-poszykam popatrze potestuje..
wygladam jak zombie.
jestem blada jak trup z ogromnymi siniakami pod oczami..
łeb mnie dzis napieprzał jak sklep-efekt pierwszego dnia w łorku ::)
ale miło czuc sie potrzebną,miło byc wsród ludzi...
G patrzy namnie podjerzliwie..czy aby na bank sie dobrze czuje....ale to tylko zmęczenie!!!!!
tak wiec ide najnormalniej w swiecie spac!
dziekuje za troske i ze wpdacie pomimo ze nie dam rady byc na bieząco u was!
mówie co  nastepuje:
kapitulacja.
łóżko wygralo.
czuje sie gorzej(osłabienie) niz na poczatku ciąży,
papapap

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
Tetulcu :przytul:
Pędz do łóżeczka i wypoczywaj :Zakochany:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
Właśnie! Marsz spać!  :P

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Wypoczywaj bo lanie dostaniesz!  :-*
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Tetus! Lancome maja sporo tych samoopalaczy i dzialaja z roznym efektem.. Jezeli 10% mniej zmieni Twoja decyzje to chetnie Ci pomoge i wysle jeden kupon! :przytul: na urodzinki nadchodzace np bo chyba masz w grudniu? :D

Kochana odpoczywaj :przytul:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
tetuś melduje się że bacznie czytam wątek.. ale teraz z nadmiaru pracy nie moge wymyślić nic konstruktywnego co by ci tu skrobnąć..

Buziaczki kochana  :-*