Autor Wątek: AMELKA - córcia naszej Myszki i Irka juz na świecie!!!!  (Przeczytany 103431 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Odp: AMELKA - córcia naszej Myszki i Irka juz na świecie!!!!
« Odpowiedź #840 dnia: 3 Marca 2008, 13:28 »
Jak po intensywnym weekendzie?

Taaaa angielski made by AndziaK mam opanowany do perfekcji ;) Ryli ! :)  ;D

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #841 dnia: 3 Marca 2008, 17:47 »
Może jakieś nowe fotki, co?:)
Pozdrawiamy serdecznie śliczne panie:)

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #842 dnia: 3 Marca 2008, 19:50 »
A no milo, ze o nas pamietacie  :-*

Po weekendzie...uffff dobrze, ze juz po  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: bo jeszcze torche i zostalo by ze mnie NIC :(
Dawno juz nie czulam takiego zmeczenia po weekendzie i mimo, ze malutka towarzyszyla nam calyczas, to zdecydowanie udalo sie "rozerwac" W sobote mielismy gosci, posmielismy sie i takie tam... W niedziele wybralismy sie na roczek do synka znajomych David'ka :D Mielismy isc na 2 godzinki, a wrocilismy do domu przed 23  ::) no ale mozna powiedziec, ze nie zostalismy szybciej wypuszczeni ;) Byly praktycznie same mamy z dziecmi no i przy stole tez tatusiowie. Naprawde poczulam sie fajnie...tak "po swojsku", w koncu. Poznalismy nowych ludzi...i bawilismy sie swietnie.
Amelka pol imprezy przespala, ale pozniej w pelni uczestniczyla w zabawie :)

Jutro wkleje jakies nowe fotki i nadrobie zaleglosci, bo dzis to tylko kapiel i spanko  :Swiety:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #843 dnia: 3 Marca 2008, 20:23 »
no to czekamy na fotasy po tak udanym weekendzie  :)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #844 dnia: 3 Marca 2008, 22:09 »
I ja tez czekam:)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #845 dnia: 3 Marca 2008, 22:14 »
ja tez czekam!!

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #846 dnia: 4 Marca 2008, 11:31 »
Fotek jako takich z weekendu nie mam..jedynie z wczoraj, jesli spodziewalyscie sie ich to przepraszam,a le wczoraj nie kontaktowalam za bardzo. Jak tylko bede miala fotki z urodzin niedzielnych do wkleje.
A tu cosik innego

Ach ta matka nie daje za wygrana z tym lezeniem nabrzuchu

gada do telewizora

chlopek roztropek i pan tygrys ;)

mamo daj juz spokoj z tym aparatem ::)

Zeby nie bylo kupilismy wczoraj Amelci rozowy dresik ;) jeszcze za duzy troszke, ale na wiosne w sam raz :D

Zapomnialam wam powiedziec, ze w sobote bylismy na spotkaniu paszportowym. Dojechalismy do Newcastle (jakies 40 km) i madra Ola kapnela sie, ze nie wziela teczki z dokumentami ::) Irek  :nerwus: :klnie: :ckm: a ja  :bredzisz: :depresja: :Swiety: :buu: zostawil mnie tak z Amela, pan wice konsul zaprosil mnie do wypelniania wnioskow a Irek pojechal, nie mijaja dwie minuty i co...Irek wraca po klucze do domu  :frajer:, nastepuje ogolny smiech. Wracamy juz, Amelka caly czas spala, Irek po drodze pyta czy mala jadla a ja mu na to "na szczescie spi, bo nie wizielam termosu z woda"  ;D  Taki mialam dzien smieszny, ze poprostu szok, no ale coz...kazdemu sie moze zdazyc ;)

Wczoraj moje dziecko znowu zasnelo o 18, nie bylo kapane, tylko na pol spiaco przebrane w spiochy, nakarmione o 22 i spalo do 4.40  ;D mamusia zatem mogla wziac kapiel i wyspac sie  jak nigdy :D Potem pobudki o 8 i jeszcze drzemka do po 9. Takze niezle w sumie.

Glowne zadania na dzis...oproznic zamrazalnik i lodowke i akcja "odmrazanie" potem szpacerek i budzenie meza, bo znowu ma te cholerne nocki  ::)

Dobra ide do tej lodowki, a chce mi sie jak hmmmmm  ::) ::) ::) ::)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #847 dnia: 4 Marca 2008, 11:35 »
No pięknie sie na łokciach wspiera panna Amelia:)
I telemaniak widzę jak i Filip:) On też uwielbia do tv gugać:)

A z tym zapominaniem to musiało być śmiesznie:)
Ja mam w takich podbramkowych sytuacjach z reguły ataki histerycznego śmiechu:)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #848 dnia: 4 Marca 2008, 15:45 »
Słodka Amelcia  :-*

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #849 dnia: 4 Marca 2008, 21:05 »
Swietne zdjęcie z tygryskiem :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

• Chuck Norris
« Odpowiedź #850 dnia: 4 Marca 2008, 21:22 »
Ola, ale się uśmiałam z Twojego posta/postu!! Słowa wyrażane za pomocą emotikonek są rozwalające!! Ja tez czasami jestem tak zakręcona, ze sama się sobie dziwię, ze jeszcze dziecka nigdzie nie zostawiłam.

Amelka prezentuje sie przepięknie, w dresikach wygląda jak "chlopek roztropek"-jak to napisalas. I jak pięknie trzyma głowkę-moja cwaniara za nic nie chce :(

Pozdrawiam

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #851 dnia: 5 Marca 2008, 07:49 »
oj daliście czadu :D hehe.. chwilowa amnezja  ;)
Amelka sliczna :) dresik granatowy super sie preznetuje, wcale nie musi byc rózowy :D

ps. Olu Amelka tak ładnie juz siedzi, oparta tlyko o kanape, bez "bocznego" wsparcia??

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #852 dnia: 5 Marca 2008, 08:06 »
hahahahahhahahaha niezłą jazdę mieliście ;) usmiałam się jak norka ;)

Amelka w dresie to joł, joł boooosko wygląda :)
I też zastanawiam sie nad tym siedzeiniem podobnie jak Marcia ;)

Buzialki dla małej księżniczki i jej mamci  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #853 dnia: 5 Marca 2008, 08:50 »
Olcia,

Z Amelii sliczna pannica sie robi...jeszcze chwila i chlopaki ja bea podrywać, nie wazne czy bedzie w dresiuku granatowym czy rozowym ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #854 dnia: 5 Marca 2008, 11:52 »
Hejos kochane!!!

Dziekujemy slicznie za komplementy. No nie zebym sie chwalila, ale faktycznie Amela we wszsytkim jest slodka hehe

I jak pięknie trzyma głowkę-moja cwaniara za nic nie chce :(

Gabrysia ma jeszcze czas, moja niedawno tez miala bunt na lezenie na brzuszku ::)

ps. Olu Amelka tak ładnie juz siedzi, oparta tlyko o kanape, bez "bocznego" wsparcia??

Marta wsparciem tu akurat byl tata, a ja jak jestem z nia sama, to rowniez albo ja nadzoruje, albo obkladam poduszkami. Bywa roznie czasem Amela ma ruchliwy dzien i robi rozne akrobacje, a czasem nie przechyli sie na bok ani razu :)

Ta akcje z amnezja do dzis wspominamy hehe  :glupek: :glupek: :glupek: no a moj kochany maz oczywiscie nie omieszkal pochwalic sie zapominalstwem zony na kazdej weekendowej imprezie ::)

Dzis budze meza szybciej i idziemy na kolejne urodzinki- 1 rok kolejnego kawalera :D  no a zeby bylo malo, to w sobote kolejne urodziny, tym razem 8 dziewczynki, ktora niosla nam obraczki na slubie.

Wczoraj zrobilam generalna przebierke w ciuszkach Amelki, wybralam to, co jest jeszcze za duze, to, co mam dla przyszlych znajomych mam, i to czego wiem, ze nie zuzyje (niektore takie baaardzo chlopczykowe) zajelo mi to 3 godziny  ::) ale przynjamniej mam juz porzadeczek :D

Milego dzionka kochane!!!

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #855 dnia: 5 Marca 2008, 12:25 »
O to widzę, ze takie porządki jak ja robiłaś:)
Ja już odłożyłam trochę za małych łaszków:) Niektóre to Filip miał raz na sobie:)

A co do amnezji to ja też takową mam. W niedzielę pojechaliśmy do dziadków z zamiarem zrobienia fotek im i Fifiemu. Na miejscu okazało się, ze karta z aparatu została w czytniku przy kompie:) Oczywiście ja ją tam zostawiłam:)

Pozdrawiamy gorąco!!!!!

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #856 dnia: 5 Marca 2008, 12:54 »
hmmm....zrzało mi ostaniego posta  :beczy:
no nic...
Ola, Amelka jest cudnym słodziakowym Maluszkiem  :-* :-*
co do amnezji...tez ja posiadam...ile razy wracam do domu nie wiem czy wyłączyam żelazko, prostownicę a ostanio zostawiałm dokumenty od auta w otwartym samochodzie ( no ale to juz mega głupota  ::) )

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #857 dnia: 6 Marca 2008, 23:11 »
Witamy wieczorkiem :D

Wczorjasze urodzinki bardzo sie udaly :D Amelka troche marudzila, ale to dlatego, ze ta impreze prawie cala szalala hehe jak padla to sprawdzalam czy oddycha ::)

Kupilam Amelce nowe smoczki z aventu, takie z 2 dziurkami. Dzis testowalysmy i sa ok. W sumie powinna juz miec te z 3 dziurkami, bo to sa te 3+, ale uwazam, ze jeszcze za wczesnie. Na tych nowych dwojakch pisze, ze dziecko samo kontroluje przeplyw mleka, wiec ok.

A ja mam troche dola...w zwiazku z moimi kilogramami. Dzis weszlam na wage i co zobaczylam...kilo wiecej niz wczesniej  >:( Jestem zla i smutna nie wiem czy na siebie czy na co.... Wiem, ze od tego implantu tez moge odrobine przytyc, ale bez przesady, nie kilogram w tydzien  ::)  Polecono mi diete...nazywa sie kopenhaska. Czytalam o niej, ale sama nie wiem...rozne opinie sa. Slyszalyscie cos o tej diecie? A moze macie inne sposoby na zrzucenie kilku kilo??? Trace juz nadzieje na powrot do figury tak jak sobie postanowilam do konca czerwca...

Milej nocki kochane!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #858 dnia: 6 Marca 2008, 23:20 »
Dieta kopekhaska jest bardzo drastyczna...chudniesz dość szybko i duzo, ale potem efekt jo-jo jest ogromny...,Ja nie polecam.....Lepsza jest dieta Tombaka (i zdrowa przede wszystkim), albo 1200kalorii
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #859 dnia: 7 Marca 2008, 07:09 »
Olu kopenhaska jets bardz, bardzo cięzka dla organizmu  ::) - dostarczasz tak mało organizmowi ze ciąganie z Ciebei - zwykle konczy sie oslabieniem, łamaniem paznokci, wypadaniem włosów (próbowlam 2x i zawsze tka było)..owszem zrzucic, ale jak Anitka napisala - jak skonczysz to hop.... :-\
Poza tym przy dziecku raczej kiepska, bo siły nie ma na nic... kłopty z koncentracja itd... Sam fakt zedzien zaczyansz bez sniadania tlyko czarną kawą...a kolejny posilek dopiero ok poludnia..zwykle sałata............   ::)

Offline pomarancza

• entuzjasta
« Odpowiedź #860 dnia: 7 Marca 2008, 07:22 »
Myslę, że tym kilogramem nie masz się co martwić. ja jestem uzależniona od ważenia się i w ciągu jednego dnia waga potrafi różnić się o 1,5 kg, a co dopiero w ciagu tygodnia. Co do kopenhaskiej, stosowałam, no i prawdą jest, że kilogramy wracaja. Ja tak pół roku przed ślubem stosowałam rózne diety, kopenhaska też, w sumie zgubiłam 10 kg. 2 tygodnie po ślubie okazało się, że jestem w ciąży, więc zaczęłam jeść normalnie, kilogramy szybko wróciły, a w ciąży przytyłam w sumie 25 kilo  :o :o Traz zostało mi już do zrzucenia około 3kg - i gorzej jest mi je zrzucić niż wcześniej te 20. Ale ja nigdy nie byłam chuda, zawsze jakieś tam wałeczki były. Mąż mówi, że teraz już jestem "chuda" - ale on lubi takie zaokrąglone kobiety  ;D i nie chce, żebym wiecej sie odchudzała. No, a mi przeszkadzają te moje boczki. Ale moja mama mnie ostatnio pocieszyła, że nie mam juz 18 lat, jestem mamą, to i wyglądam trochę inaczej  ;) Może kiedyś się z tym pogodzę  ;)

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #861 dnia: 7 Marca 2008, 08:47 »
Oluś a kiedy się ważysz? Powinnaś rano po wstaniu, nalepiej nago. Wiesz, że np jak ważyłaś się rano, a wczoraj np wieczorem to ten kilogram to norma ;)
U mnie różnica między rannym a wieczornym ważeniem to nieraz 1-1,5 więc kobieto spoczko ;) Niejedna chciałaby wyglądać tak jak Ty :)

Ja nie polecę żadnej diety, bo za leniwa jestem na to. U mnie stres tak mnie odchudza, że w czasie matury i studiów straciłam 8 kg w ciągu 3 tygodni

Offline ~monika~

• Chuck Norris
« Odpowiedź #862 dnia: 7 Marca 2008, 09:02 »
Olu, spokojnie.Jak napiszę, ze wyglądasz super to pewnie niewiele pomoże bo wiem, ze to Ty widzisz te zmiany na gorsze u siebie i wiem o co chodzi. Same się siebie czepiamy i z tym jest problem.
Do czerwca jest jeszcze sporo czasu skoro Ci tak an tym terminie zależy.
Ale dietami nie ma co sie katować, to nic dobrego. Męczy sie człowiek jak nie wiem co, a z efektami różnie bywa. A ta kopenhaska jest faktycznie drastyczna, wiem bo mój M ją stosował i .... przytył później.

Staraj sie nie jeść wieczorem. Ja tak próbuję choć właśnie wtedy mam wilczy apetyt.
Na pewno dasz radę tylko nie myśl o tym zbyt intensywnie bo wtedy jest jeszcze gorzej:)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #863 dnia: 7 Marca 2008, 09:47 »
Ja nigdy nikomu nie polece kopenhaskiej, raz stosowałam i masakra, myslałam ze padnę... Nawet gumy nie mozna zuc, ma byc dokładnie to co jest tam napisane.

Olu ja tez uwazam ze super wygladasz ale rozumiem Cię  :-*

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #864 dnia: 7 Marca 2008, 11:56 »
Oluś nie wiem jak to napisac zebys mnie dobrze zrozumiala:)Otoz uwazam ze tak jak teraz wygladasz to jest wlasnie ok,nabraas kobiecych ksztaltow i wedlug mnie te pare kg wiecej ci sluzy.Po drugie tak jak juz ktoras z forumek napisala jestes zona i matka i pora wygladac troszke bardziej kobieco a nie byc chudzinka jak nastolatka,wiesz mi znam nie jedne chude matki i pozniej duzo szybcij widac po niej latka...Mysle ze jkak bys miala taka forme jak teraz to jest super i w sam raz!
Ale jesli juz chcesz schudnac to napise Ci kilka takich rad ktore m.in stosowala moja siostra po ciazy.Na sniadanko jadla tylko jedno lub 2 te chrupkie pieczywka,bez zadnego msala ani margaryny i normalnie wedlina czy serek  jakies warzywko i pasuje...Pozniej obiadek jadla ryz gotowany i do tego surowka a co drugi dzien np sobie pozwalala na jakies miesko ale gotowane albo rybke pieczona...i w miedzyczasie oczywiscie albo jakis owoc albo warzywko surowe np marchew:)kolacji starala sie nie jesc ale jesli juz jadla to przed godz 18-ta i tez oczywiscie pieczywko a nie chleb.Ale Olu ja naprawde bym przemyslala czy warto moim zdaniem teraz wygladasz ok a jesli juz ci cos nie odpowiada to lepiej chyba zainwestowac w jakies nowe ciuchy....

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #865 dnia: 7 Marca 2008, 21:41 »
Bardzo dziekuje wam za opinie. Sa dla mnie baaardzo cenne!!! :przytul:
Postanowilam nie zarzynać organizmu zadna dieta i tak jest dosc wyczerpany po ciazy ::) Cwicze kiedy moge, najczesciej poznym wieczorem przed pojsciem spac. Kolezanka poradzila mi cwiczenie na te moje "boczki" i koncze ze slodkim. Ostatnie dwa dni zamiast slodyczy miksuje-rozdrabniam sobie owocki i jem takie "salatki" owocowe.
Nie zrozumcie mnie zle, ja wiem, ze sa mamy, ktorym w ciazy przybylo po 30 kilo, mi tylko 15, jednak chodzi tez o samopoczucie. Wiem, ze ogromny wplyw na nie ma moja szafa, w ktorej wisza ciuchy poprostu na mnie za male. Kiedys nie moglam zrozumiec jak angielki za wszelka cene wbijaja sie w rozmiar mniejsze dzinsy i wylewa im sie z bou tluszczyk...a teraz w swoich dzinsach wygladam tak samo. Ten rozmiar wiecej mnie nie przeraza, kilogramy tez nie...chce znow spojrzec w lustro i podobac sie sobie. Ujedrnic skore na brzuchu, udach, posladkach i pozbyc sie poczkow...jednym slowem wytrenowac miesnie by skora wygladala ladniej. Nie oczekuje wagi sprzed ciazy czy jakichs specjalnych cudow...chce podobac sie sobie i tyle.

Ale Olu ja naprawde bym przemyslala czy warto moim zdaniem teraz wygladasz ok a jesli juz ci cos nie odpowiada to lepiej chyba zainwestowac w jakies nowe ciuchy....

kuchasiu kochana jak milo cie widziec!!! i twoj ciazowy liczniczek nareszcie!!!
Nowe ciuchy owszem, ale jak pojedziemy do Polski. Tam najlepiej bede wiedziala co wybrac, a tu juz znajome powiedzialy, ze mnie przeciagna po centrum handlowym i doradza co kupic. Takze powinno byc ok za jakis czas.

Oluś a kiedy się ważysz? Powinnaś rano po wstaniu, nalepiej nago. Wiesz, że np jak ważyłaś się rano, a wczoraj np wieczorem to ten kilogram to norma ;)
U mnie różnica między rannym a wieczornym ważeniem to nieraz 1-1,5 więc kobieto spoczko ;) Niejedna chciałaby wyglądać tak jak Ty :)

ach tak od przypadku do przypadku wchodze na wage, przewaznie pod wieczor...nie wazne, wchodze zeby orientacyjnie sprawdzic... ale bede sie wazyc rano tak jak piszesz Andziu

Poza tym przy dziecku raczej kiepska, bo siły nie ma na nic... kłopty z koncentracja itd... Sam fakt zedzien zaczyansz bez sniadania tlyko czarną kawą...a kolejny posilek dopiero ok poludnia..zwykle sałata............   ::)

wlasnie tak myslalam, ze przy dziecku to moze byc nawet niebezpieczne ::)

Staraj sie nie jeść wieczorem. Ja tak próbuję choć właśnie wtedy mam wilczy apetyt.
Na pewno dasz radę tylko nie myśl o tym zbyt intensywnie bo wtedy jest jeszcze gorzej:)

kiedy ja wlasnie wieczorem po wykonaniu wszystkich obowiazkow, pozbyciu sie wszystkich gosci itp...mam czas zeby zjesc kanapke  :-\ ale dziekuje kochane :przytul:

Olu ja tez uwazam ze super wygladasz ale rozumiem Cię  :-*

dziekuje...za to zrozumienie szczegolnie :)

pomarańcza dobrze ci mama powiedziala, ja nawet jak mam ksztalty teraz to lepiej sie czuje, jak prawdziwa mama, ale boczkow i zwisajacej skory nie moge zaakceptowac ;)

Dieta kopekhaska jest bardzo drastyczna...chudniesz dość szybko i duzo, ale potem efekt jo-jo jest ogromny...,Ja nie polecam.....Lepsza jest dieta Tombaka (i zdrowa przede wszystkim), albo 1200kalorii

szczerze mowiac, nie wiedzialam, ze ta dieta jest taka popularna  ;) o efekcie jojo czytalam na stronie o dietach dlatego spytalam was o zdanie :)

Generalnie mamy kolejny dzionek za soba, po cichaczu zabralam dzis autko jak tatus spal i smignelam po zakupy z moja Amelcia :D ale fajnie sie jezdzi...musze sie zaczac uczyc, zeby zdac w koncu to prawko ::)
Jutro znowu na urodziny idziemy ehhh 9 lat dziewczynka konczy...ma bzika na punkcie High School Musical...poprostu szal na tym punkcie jest teraz i w tym temacie tez kupilam jej prezenty :D

Amelka zaskakuje nas kazdego dnia :D:D:D  jest taka kochana, i stara sie sama juz podniesc do pozycji siedzacej, jak tylko ma w zasiegu nasze dlonie od razu zaczyna trenowac hehe wydawalo nam sie, ze jest jeszcze za malutka, ale przeciez nie powtrzymamy tego jak sie naturalnie rozwija :D

Dobrej nocy kochane!!!

• Chuck Norris
« Odpowiedź #866 dnia: 7 Marca 2008, 22:08 »
Ola, rozumiem Cię w pełni!! Ja niestety jestem za leniwa na ćwiczenia, albo po prostu nie mam czasu...choc obiecuję sobie, ze jak bedzie cieplo bede jeździła wieczorami na rowerze, jak M bedzie wracal z pracy.

Jeździsz autkiem bez prawka??  8) no no:)

Pozdrawiam

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #867 dnia: 7 Marca 2008, 22:34 »
Olu wiesz jaka jest naj, najlepsza dieta??

ŻP
[/size][/color]

Znaczy się : ,,Żryj Połowę" ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #868 dnia: 8 Marca 2008, 19:32 »
Oleńko - przesyłam całuski dla Ciebie i Amelki  :-*

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #869 dnia: 10 Marca 2008, 12:28 »
Dzien dobry poniedzialkowo  ;D

asiu dziekujemy bardzo  :-* :-* :-* :-*

W poniedzialek z rana pogoda nas zaskoczyla...negatywnie niestety, pada, wieje i jest bardzo szaro  :( Chcialam sie wybrac do miasta z Amelka, ale nic poczekam na meza i pojedzie z nami.
Weekend spokojny, nawet troche czasu rodzinnie udalo sie spedzic  :D W sobote mezulek zabral nas na zakupy, no i sie dorobilysmy z Amelka kilku nowych laszkow :D Potem urodziny itp...no a w niedzele spacerkowo bylo, bo pogoda byla nawet nawet...pierwszy raz wczoraj uzylismy sportowke od naszego volanta  :) nie ma fotek, bo zapomnialam aparatu, ale to wczesniej opisywana amnezja...chyba wczesno wiosenna ;)

Amela sie budzi...musze isc  ;D pozniej napisze wiecej, a tymczasem  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* dla was