Bardzo dziekuje wam za opinie. Sa dla mnie baaardzo cenne!!!
Postanowilam nie zarzynać organizmu zadna dieta i tak jest dosc wyczerpany po ciazy

Cwicze kiedy moge, najczesciej poznym wieczorem przed pojsciem spac. Kolezanka poradzila mi cwiczenie na te moje "boczki" i koncze ze slodkim. Ostatnie dwa dni zamiast slodyczy miksuje-rozdrabniam sobie owocki i jem takie "salatki" owocowe.
Nie zrozumcie mnie zle, ja wiem, ze sa mamy, ktorym w ciazy przybylo po 30 kilo, mi tylko 15, jednak chodzi tez o samopoczucie. Wiem, ze ogromny wplyw na nie ma moja szafa, w ktorej wisza ciuchy poprostu na mnie za male. Kiedys nie moglam zrozumiec jak angielki za wszelka cene wbijaja sie w rozmiar mniejsze dzinsy i wylewa im sie z bou tluszczyk...a teraz w swoich dzinsach wygladam tak samo. Ten rozmiar wiecej mnie nie przeraza, kilogramy tez nie...chce znow spojrzec w lustro i podobac sie sobie. Ujedrnic skore na brzuchu, udach, posladkach i pozbyc sie poczkow...jednym slowem wytrenowac miesnie by skora wygladala ladniej. Nie oczekuje wagi sprzed ciazy czy jakichs specjalnych cudow...chce podobac sie sobie i tyle.
Ale Olu ja naprawde bym przemyslala czy warto moim zdaniem teraz wygladasz ok a jesli juz ci cos nie odpowiada to lepiej chyba zainwestowac w jakies nowe ciuchy....
kuchasiu kochana jak milo cie widziec!!! i twoj ciazowy liczniczek nareszcie!!!
Nowe ciuchy owszem, ale jak pojedziemy do Polski. Tam najlepiej bede wiedziala co wybrac, a tu juz znajome powiedzialy, ze mnie przeciagna po centrum handlowym i doradza co kupic. Takze powinno byc ok za jakis czas.
Oluś a kiedy się ważysz? Powinnaś rano po wstaniu, nalepiej nago. Wiesz, że np jak ważyłaś się rano, a wczoraj np wieczorem to ten kilogram to norma 
U mnie różnica między rannym a wieczornym ważeniem to nieraz 1-1,5 więc kobieto spoczko
Niejedna chciałaby wyglądać tak jak Ty 
ach tak od przypadku do przypadku wchodze na wage, przewaznie pod wieczor...nie wazne, wchodze zeby orientacyjnie sprawdzic... ale bede sie wazyc rano tak jak piszesz Andziu
Poza tym przy dziecku raczej kiepska, bo siły nie ma na nic... kłopty z koncentracja itd... Sam fakt zedzien zaczyansz bez sniadania tlyko czarną kawą...a kolejny posilek dopiero ok poludnia..zwykle sałata............ 
wlasnie tak myslalam, ze przy dziecku to moze byc nawet niebezpieczne

Staraj sie nie jeść wieczorem. Ja tak próbuję choć właśnie wtedy mam wilczy apetyt.
Na pewno dasz radę tylko nie myśl o tym zbyt intensywnie bo wtedy jest jeszcze gorzej:)
kiedy ja wlasnie wieczorem po wykonaniu wszystkich obowiazkow, pozbyciu sie wszystkich gosci itp...mam czas zeby zjesc kanapke

ale dziekuje kochane

Olu ja tez uwazam ze super wygladasz ale rozumiem Cię 
dziekuje...za to zrozumienie szczegolnie
pomarańcza dobrze ci mama powiedziala, ja nawet jak mam ksztalty teraz to lepiej sie czuje, jak prawdziwa mama, ale boczkow i zwisajacej skory nie moge zaakceptowac

Dieta kopekhaska jest bardzo drastyczna...chudniesz dość szybko i duzo, ale potem efekt jo-jo jest ogromny...,Ja nie polecam.....Lepsza jest dieta Tombaka (i zdrowa przede wszystkim), albo 1200kalorii
szczerze mowiac, nie wiedzialam, ze ta dieta jest taka popularna

o efekcie jojo czytalam na stronie o dietach dlatego spytalam was o zdanie

Generalnie mamy kolejny dzionek za soba, po cichaczu zabralam dzis autko jak tatus spal i smignelam po zakupy z moja Amelcia

ale fajnie sie jezdzi...musze sie zaczac uczyc, zeby zdac w koncu to prawko
Jutro znowu na urodziny idziemy ehhh 9 lat dziewczynka konczy...ma bzika na punkcie High School Musical...poprostu szal na tym punkcie jest teraz i w tym temacie tez kupilam jej prezenty
Amelka zaskakuje nas kazdego dnia

:D:D jest taka kochana, i stara sie sama juz podniesc do pozycji siedzacej, jak tylko ma w zasiegu nasze dlonie od razu zaczyna trenowac hehe wydawalo nam sie, ze jest jeszcze za malutka, ale przeciez nie powtrzymamy tego jak sie naturalnie rozwija

Dobrej nocy kochane!!!