Dziekujemy za wszystkie mile slowa nt auta. Ta "krowka" faktycznie jest wygodna, tylna kanapa, na ktorej teraz jezdzimy na Amelka jest wygodniejsza niz w audi i jest wiecej miejsca, co jest ogromnym plusem. No i jak juz pisalam paradoksalnie do passata sedana stelaz od wozka wchodzi bez zdejmowania kolek
to ja poprosze szczegoly autka
w sensie silnik itp
laj pozbyliscie sie audi?
VW Passat 2006 1.9 TDI S, silnik diesel 4 cylindrowy o mocy 105km, 50tys mil przejechane, o wyposazeniu moge powiedziec "golas", ale to co ma byc to jest czyli klima, zmieniarka cd, komputer pokladowy, elektryka itp.
Ciebie droga rajdoweczko napewno zainteresuje, ze moc silnika bedzie podniesiona do ilu koni jeszcze nie wiemy, poza tym autko bedzie lekko podraswane, czeka nas wizyta u specjalisty od takich spraw i zobaczymy co da sie zrobic. Ciekawostka jest, ze passat jest o pol tony ciezszy od audi czyli spala wiecej, jednak nie wiele wiecej.
Olcia i pokój sliczny i samochód extra!!!!Amelka to piękna dziewczyna normalnie juz!!!
ps jestem ciekawa jak sprawdzi sie ta metoda anty..dasz cynka co sie z czym je?
tetus przede wszystkim ciesze sie, ze zajrzalas w nasze skromne progi

Dziekujemy za komplementy
I dla wszystkich zainteresowanych relacja z wizyty w klinice planowania rodziny:
Zadziwijaco szybko poszlo bo niecale 15 minut. Wiec najpierw dostalam znieczulenie w wewnetrzna czesc ramienia lewej reki. Po chwili lekarz pokazal mi takie cos, co przypominalo zapalniczke taka podluzna do kuchenki gzowej. Czubek tego czegos wygladal jak gruuubiasta igla (tylko tak wygladal cale szczescie

) zaaplikowal mi ta grubiasta igle pod skore i umiescil implant. W zasadzie nie czulam nic, tylko takie pchanie pod skora

Nic bolesnego w kazdym razie. Nawet tego nie wyczuwam palcami, a reka ruszam swobodnie bez zadnych ograniczen. Do jutra mam przedramie zabandażowane.
o tak:

Implant moze byc tam najdluzej 3 lata. Nie przemieszcza sie. Moze byc usuniety wczesniej na zyczenie. Przez kolejne 7 dni mamy jeszcze uwazac, a potem juz mozemy byc spokojni, bo implant zacznie juz dzialac jak powinien. Co do @ to moze a nie musi byc nieregularnie przez jakis czas, max w ciagu 6mcy powinno juz byc wszystko w normie. Zobaczymy w praniu jak bedzie. A jesli chcialybyscie wiedziec cos wiecej to piszcie postaram sie odpowiedziec w miare mozliwosci.
No to juz wszystko wiecie

A teraz panna, do ktorej ten watek nalezy

Umorusana po jedzonku tak czasem wyglada, glownie wtedy kiedy "sama" trzyma butle

I potrafi juz siedziec z pomoca mamy, a jakie miny wtedy strzela

Slemy