Witamy poniedzialkowo

Autko fajne. Ja jestem zwolenniczką niemieckich samochodów (sami mamy vw i sobie chwalimy tę markę).
Mam nadzieję, ze obejdzie sie bez niespodzianek i będziecie w pełni zadowoleni z nowego nabytku.
Ogormne gratki zakupu autka
napewno będzie Wam dobrze służyło 
A no odpukac narazie jest super. Wiecie co taki paradox...ten passat to sedan a stelaz od wozka wchodzi z kolkami bez problemu

a do audi kombi musial Irek kolka sciagac... szok normalnie. A jak bylismy po zakupy i wyciagalismy je z bagaznika to musialam wlezc kolanami do srodka zeby siegnac

nie spodziewalam sie ze jest az tak pojemny

Milym zaskoczeniem jest rowniez nizsza cena ubezpieczenia, mimo ze to auto jest o cale 4 lata mlodsze od audika

takze naprawde jestesmy zadowoleni poki co

A dzis rano kochane ciocie Amelcia pierwszy raz przekrecila sie z brzuszka na plecki!!!!!!!!

Taka jest zdolniacha mala juz ukochana moja!!!!!
Dzis pospalysmy do 10.45, musialysmy odespac weekend, bo jakos tak wczoraj padlysmy obie.
Skrot z weekendu: sobota na zakupach spozywczo-domowych. Pozniej poszlismy na kawe do znajomych...na kawie sie nie skonczylo, bo przyszla kolejna para i sie zagadalismy

A jak wrocilismy do domu to kapanko Amelci i chasiu a mama z tata popili tequile (moj ulubiony alkohol) i byly "nocne rozmowy". gadalismy tyle, jak bysmy mieli nie wiadomo ile do nadrobienia

W niedziele z rana mamie wpadl pomysl wycieczki do ikei

sobotnia wizyta u znajomych zainspirowala mnie do zmian dekoracyjnych w domu. A ze ikea jest zaraz obeok wielkiego centrum handlowego no to hmmm grzechem byloby nie isc

Wrocilismy no i po obiadku jeszcze te nowe dekoracje trzeba bylo pozawieszac, poskrecac itp. I padlam o 22 jak dziecko

Dzis jeszcze koncze dekorowac domek, o 14 wroci maz- z czego sie bardzo ciesze

I wiecie moze to dziwne...ale jestem super zadowolona, bo moj maz wczoraj po raz pierwszy od bardzo dawna powiedzial do mnie "Myszu jestem naprawde szczesliwy". Nie mowil tego bardzo dlugi czas, caly czas myslal o powrocie do Polski, o zyci, o tym gdzie razem zmierzamy... A tu niespodzianka...znow poczul, ze zyje. Kamien spadl mi z serca...
Pozniej wrzuce fotki moich dekoratorkich dokonan
Buziaki