Autor Wątek: AMELKA - córcia naszej Myszki i Irka juz na świecie!!!!  (Przeczytany 103905 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Odp: AMELKA - córcia naszej Myszki i Irka juz na świecie!!!!
« Odpowiedź #780 dnia: 20 Lutego 2008, 14:57 »
ja polecam opla omege combi (jesli nie musi to byc audi). Auto super wygodne, duze. Komfort jazdy zaje**** (tylko takie slowo przychodzi mi do glowy) :) Moi rodzice taki maja i my szukamy teraz tez takiego.

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #781 dnia: 20 Lutego 2008, 19:30 »
a samochód..napenwo sie znajdzie :D - rozumei ze szukacie audi  ;)

no wlasnie, ze nie wiemy czego szukamy ::)

ja polecam opla omege combi (jesli nie musi to byc audi). Auto super wygodne, duze. Komfort jazdy zaje**** (tylko takie slowo przychodzi mi do glowy) :) Moi rodzice taki maja i my szukamy teraz tez takiego.

dzieki Martyna ;)

Wiec poki stanelo na VW Passat w "nowej budzie" jak to sie mowi, jednak jeszcze nic nie jest przesadzone. Tym razem nie bedziemy "rzucac" sie na okazje, bo te okazje juz nam bokiem wychodza przy trzecim aucie ::)
Jest jeszcze opcja kupna tanszego auta i zainwestowania pieniedzy w Polsce, ale to glebszy temat. Takze w sumie wszystko sie moze zdarzyc, ale bede was informowala na biezaco ;)

Amelka dzis spokojna, zupelnie jakby nigdy nic. A mowia, ze dzieci marudza po szczepieniach  ::) Nawet spala dzis w swoim pokoiku w lozeczku :jupi: Postanowilam w dzien starac sie ja kalsc do gory do jej lozeczka, by powoli ja przyzwyczajac do spania w nim. Pokoik nieco przemeblowany, teraz mam wiekszy dostep (o ile o dostepie mozna mowic w pokoiku 2x2 ;) )  do lozeczka :D

Sluchajcie tak , to powiedzcie jak to jest u was...bo ja po ciazy zupelnie nie moge odnalezc sie w swojej szafie... Fakt, ze mam jeszcze 6 kilo wiecej niz przed ciaza i wiele rzeczy (czyt. spodni) jest na mnie za ciasnych, ale  jakos tak w niczym sie sobie nie podobam. Wydaje mi sie, ze moje ciuchy sa beznajdziejne i najchetniej bym je wyrzucila wszystkie i zaopatrzyla szafe na nowo. Czy u was jest tak samo? Czyczujecie sie dobrze w swoich "starych" ciuchach czy podobnie jak ja czujecie potrzebe odmiany?

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #782 dnia: 20 Lutego 2008, 20:01 »
kochana ja mam 10kg na plusie  :-[ i nie mieszcze sie jeszcze w większosc rzeczy... więc doskolane rozumie o czym piszesz  :-\
ps. kluczowe słowo "jeszcze"  ;)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #783 dnia: 20 Lutego 2008, 21:00 »
No mi trochę mniej do wagi sprzed ciąży zostało ale jednak więcej chcę zrzucić bo przed ciążą mogło być trochę mniej.
Ja wariatka 2 tygodnie po porodzie próbowałam sie wbić w swoje ukochane jeansy i załamka:/
Mogę o nich pomarzyć tylko. Jakoś się porozciągałam okrutnie w biodrach i pasie (to akurat normalne).
Ja czekam aż się ciepło zrobi i rzucam się na sklepy odzieżowe po nowe fatałaszki.
To mi zawsze dobrze robi:)

p.s. cieszę się, ze Amelka dobrze zniosła szczepienie:)

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #784 dnia: 20 Lutego 2008, 22:37 »
Ja na plusie mam 1,5 kg i generalnie weszlam w swoje ciuchy jakies 2 miesiace po porodzie tylko ze dla mnie najlepszym odsysaczem tluszczu jest stres czego nikomu nie zycze. Lepiej wolniej a w milej atmosferze :) Poza tym pewnie to tez zalezy kto ile przytyl. Ale swoja droga Ola nie wiem jak w rzeczywistosci ale ze zdjec to Ty wygladasz na chudzinke wiec niczym sie nie martw, bo moze poprostu nabralas bardziej kobiecych ksztaltow bo walkow tluszczu to ja tam nie widzialam zadnych. A poza tym no ciaza robi swoje i ktoś kto np mial waskie biderka pewnie czuje to potem po odziezy bardziej niz Ci ktorzy od poczatku do waziutkich sie nie zaliczaja.

A co do szczepienia to my w marcu mamy trzecie. Ola jak tam szczepią?? Wszystko w 1 czy kazda z osobna??

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #785 dnia: 21 Lutego 2008, 10:13 »
Ja się mieszczę we wszystkie ubrania sprzed ciąży i czuję się w nich ok, wiadomo że mam ochote na nowe ciuszki i sobie od czasu do czasu takowe sprawiam ale nie czuję różnicy. Ale jeszcze troszkę i wszystko wróci do normy Olu, zresztą quasia dobrze napisała, chudzinka jesteś i super wyglądasz więc niczym się nie martw :)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #786 dnia: 21 Lutego 2008, 11:24 »
Mi nie chodzi o to, ze czuje sie gruba czy cos... Ale same przyznajcie, na szczuplej osobie 6kilo wiecej widac bardziej niz na osobie przy kosci... Po ciazy zostaly mi takie ochydne "boczki" w okolicy pasa, troche nizej i przez to wygladam jak typowa angielka, wkurza mnie to, bo wyglada to jakby mi sie tluszczyk po bokach wylewal ze spodni  :-\ no i skora brzucha, z ktora caly czas wlacze.
A generalnie chodzilo mi o to, czy czujecie/czulyscie gdzies w srodku potrzebe odmiany, odnowy, odswiezenia? Bo ja tak chyba mam. Po kilku miesiacach z brzuszkiem chodzeniu ciagle w tych samych ciuchach chcialabym takigo odswiezenia. Moze to tez wkestia psychiki i poczucia sie znow atrakcyjna, kobieca i czucia sie dobrze sama ze soba???

A co do szczepienia to my w marcu mamy trzecie. Ola jak tam szczepią?? Wszystko w 1 czy kazda z osobna??

Kasia w marcu??? znaczy sie w Polsce czy tutaj? Tutaj 1sza dawka jest w 8 tyg, 2ga dawka w 12 tyg, a 3cia dawka w 16 tyg zycia maluszka. I przy kazdym szczepieniu Amelka dostawala 2 zastrzyki, a przy trzeciem doatnie 3.

Offline pomarancza

• entuzjasta
« Odpowiedź #787 dnia: 21 Lutego 2008, 11:34 »
To może się ujawnię, bo podczytuję od dawien dawna ;) Witam sliczna rodzinkę! Córcia ślicznotka, no ale po takich rodzicach nie miała wyjścia.

Co do boczków, tez takowe posiadam, ale ja całe życie z nimi walcze, więc mam troche inny do nich stosunek ;)

A co do garderoby: ja juz pod koniec ciązy byłam tak zrozpaczona swoim wygladem, że kupowałam ciuchy pociązowe. No ale ja sporo przytyłam. No i te zakupione ciuszki dopiero od niedawna noszę ;)
A co do potrzeby odmiany. Ostatnio mnie tak naszło, ze może by jakoś zmienic styl. Ale nie mam pojecia na jaki. Podobają mi się mieszanki róznych stylów, no a trudno to połączyć. Dlatego marzy mi się jakas wizyta u profesjonalnego stylisty, hehe. Duzo by mówić. Ogólnie też czuje potzrebe wymiany garderoby, ale ostatnio jakoś tak mam 2 lewe ręce do tego, kupie se jakis ciuszek, a potem leży w szafie, bo nie widzę się w nim. I weź tu dogodź babie ;)

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #788 dnia: 21 Lutego 2008, 11:44 »
Olcia nadrobiłam uffff  ;D

Zdjęcie z tata mnie rozczuliło...taki duży tata i taka malusia, sliczniusia córeczka  :Serduszka:

Oluś, na fotkach wyglądasz przeuroczo, ale faktycznie, czasami człowiek ma wewnatrz takie poczucie odmiany...i jezeli takową masz to czemu by się nie zmienic :D Poeksperymentowac troszke z ciuszkami, może fryzurką...
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

• Chuck Norris
« Odpowiedź #789 dnia: 21 Lutego 2008, 12:01 »
Ola, ja mam dokladnie to samo co opisujesz...boczki i skóra brzucha taka hmm "dziwna". Mi zostaly 4-5 kg. To nic, ze mieszcze się w stare spodnie, jak wylewa sie z nich co nieco. Ja mam zamiar poćwiczyc brzuszki i ew. jeździć na rowerze/rolkach jak sie zrobi cieplej. Tylko ciekawe kiedy jak maz do 17:30 w pracy. Mam nadzieje, ze nam sie uda:)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #790 dnia: 21 Lutego 2008, 12:45 »
To może się ujawnię, bo podczytuję od dawien dawna ;) Witam sliczna rodzinkę! Córcia ślicznotka, no ale po takich rodzicach nie miała wyjścia.

Co do boczków, tez takowe posiadam, ale ja całe życie z nimi walcze, więc mam troche inny do nich stosunek ;)

A co do garderoby: ja juz pod koniec ciązy byłam tak zrozpaczona swoim wygladem, że kupowałam ciuchy pociązowe. No ale ja sporo przytyłam. No i te zakupione ciuszki dopiero od niedawna noszę ;)
A co do potrzeby odmiany. Ostatnio mnie tak naszło, ze może by jakoś zmienic styl. Ale nie mam pojecia na jaki. Podobają mi się mieszanki róznych stylów, no a trudno to połączyć. Dlatego marzy mi się jakas wizyta u profesjonalnego stylisty, hehe. Duzo by mówić. Ogólnie też czuje potzrebe wymiany garderoby, ale ostatnio jakoś tak mam 2 lewe ręce do tego, kupie se jakis ciuszek, a potem leży w szafie, bo nie widzę się w nim. I weź tu dogodź babie ;)

Witam serdecznie w moim watku!!!  :-*
To co opisalas...jakby dokladne odzwierciedlenie mnie...i tego co czuje. Chcialabym bardzo sie zmienic, glownie chodzi o ubior, ale jest ciezko... U mnie jednak chodzi o to, ze tutaj w UK moda jest bardzo dziwna, taka odwazna- przynajmniej dla mnie. Licze troche na zakupy w Polsce jak bede, ale nie wiem czy zdolam wybrac dla siebie cos odpowiedniego.
Stylista hmmm...moja marzenie...nawet gdyby ktos moglby mi podpowiedziec w czym wygladam dobrze, i jak co nosic...bo tylko (albo az) tyle mi potrzeba.
I z tym lezeniem nowych ciuchow w szafie...ech juz mi miejsca brakuje. Nawet kupilam takie specjalne torby do pakowania pod lozko... Mam tam tyle ciuchow...jednak sa takie waziutkie, ze nie mam odwagi nawet ich przymierzyc poki co  :-\

anusiaaa milo nam, ze sie podobamy :D Poeksperymentowalabym, tylko wlasnie chodzi o to, ze ja jestem tutaj i za cholere nie umiem tu ciuchow kupowac  :-\

martyna1985 wlasnie, ja sie tez mieszcze, ale sie wylewa i efekt jest paskudny...dlatego czesto przykrywam to tunika na przyklad, ale ile mozna... brzuszki cwicze, nosze ten pas do stymulacji miesni brzucha, nie jem slodyczy...zobaczymy czy cos da... no i jak pogoda dopisuje to robie kilometry z wozkiem, a to przeciez tez wysilek fizyczny no nie?

Ide poczytac do as troszku :D

Offline pomarancza

• entuzjasta
« Odpowiedź #791 dnia: 21 Lutego 2008, 12:56 »
Ola, dopiero 3 m-ce temu pozbyłas sie brzuszka, do wakacji na pewno pozbędziesz sie "nadmiaru". Ja już nie moge doczekać sie wakacji, wtedy mniej zastanawiania się nad ubiorem, sukienka na ramiączkach klapki i już.
A co do nowych ciuchow, to ja musze się chyba leczyć, ciągle przeglądam na allegro czy jest coś fajnego, bo po sklepach nie ma kiedy latać. A jak juz coś kupię podobnego w sklepie to nie wiem do czego ubrać. Podziwiam tez dziewczyny, które potrafią łączyć rózne kolory. Ja tego nie potrafię i choć mi się podobają innego koloru niż czarne czy brązowe buty, to nie wiedziałabym do czego ich ubrać. Dlatego w mojej szafie dominuje czerń - ulubiony kolor i ewentualnie do czarnych spodni ubieram jakąs bluzke w kolorze.
My to mamy problemy, hehe

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #792 dnia: 21 Lutego 2008, 16:23 »
Ola, dopiero 3 m-ce temu pozbyłas sie brzuszka, do wakacji na pewno pozbędziesz sie "nadmiaru". Ja już nie moge doczekać sie wakacji, wtedy mniej zastanawiania się nad ubiorem, sukienka na ramiączkach klapki i już.
A co do nowych ciuchow, to ja musze się chyba leczyć, ciągle przeglądam na allegro czy jest coś fajnego, bo po sklepach nie ma kiedy latać. A jak juz coś kupię podobnego w sklepie to nie wiem do czego ubrać. Podziwiam tez dziewczyny, które potrafią łączyć rózne kolory. Ja tego nie potrafię i choć mi się podobają innego koloru niż czarne czy brązowe buty, to nie wiedziałabym do czego ich ubrać. Dlatego w mojej szafie dominuje czerń - ulubiony kolor i ewentualnie do czarnych spodni ubieram jakąs bluzke w kolorze.
My to mamy problemy, hehe

Pomarancza pogadaj z nasza rajdowka to jest spec od kolorów, ich laczenia, ciuchow itp ;D
Dobrze umie doradzic 8)
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #793 dnia: 21 Lutego 2008, 18:16 »
Oleńko - doskonale wiem o co Tobie chodzi z tymi ubraniami... mam identycznie!!! I nie chodzi o to, że jestem grubsza czy chudsza (zresztą wróciłam już do swojej figury sprzed ciąży) ale chodzi właśnie o to, że mam ochotę całą zawartość szafy wyrzucić na śmietnik i zaopatrzyć się w całkiem nowe ubrania!
Ale jeszcze troszkę i wybieram się na meeeega zakupy  :skacza:

Offline quasia

• forumowicz
« Odpowiedź #794 dnia: 21 Lutego 2008, 19:30 »
Ja czy po ciazy czy przed ciaza zawsze mialam ochote na nowe ciuszki bo to poprawia nastroj a fakt po ciazy bardzo chcialam cos ze soba zrobic dlatego jak wrocilam do Polski to poszlam do fryzjera, zrobilam paznokcie etc. I poczulam sie lepiej.

Olu szczepienie trzecie w marcu w UK dostnaiemy po pierwsze dwa dostalismy w Polsce wedlug polskiego kalandarza ale ja dokupilam to czego nie daja w PL tak zeby sie zgadzalo z tymi w UK. Tylko wiesz jak w PL nie zaplacisz to dziecko jest klute wiecej niz 2 razy :( jesli mama chce zaszczepic np na pneumokoki.

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #795 dnia: 22 Lutego 2008, 22:29 »
Hej kochane!!!

Dziekuje za wasze opinie w sprawie ubioru i samopoczucia "mody" po ciazy :) Czuje sie lepiej, bo wiem, ze nie jestem sama. Nie mialam jednak czasu dumac nad tym tematem (moze to i lepiej ;) ), poniewaz wczoraj sprzedalismy- wlasciwie JA sprzedalam auto, zapolowalismy na nowe i dzis raniutko pojechalismy kupic. W czwartek uaktualniaja sie igloszenia w najwiekszej bazie ogloszen w UK, wiec zapolowalam z sameg rana kolo 10 i 4 auta byly juz sprzedane  :o  na szczescie dopadlam to co chcialam hehe Stanelo na VW Passat. Jest sliczny, srebrny, chociaz to taka "wielka krowa" :D Ale obojgu nam sie bardzo podoba. I mam ogromna nadzieje, ze z tym autem nie bedzie juz problemow i ze bedzie nam sluzyl dlugi czas.
Jestem zrypana na maksa, poprzednia noc nie moglam spac, bo u nas okrpone wichury, a dzis o 5 juz na nogach bylismy wszyscy. Irek po nocce nawet sie nie kladl, dopiero jak przyjechalismy. Ech...dzis znowu wieje mocno, mam nadzieje, ze usne.

A tu kilka Amelkowych fotek :D

Amelka w swoim nowym stroju :D

z mamusią :)

na spacerku w parku

Buziaki dla was

• Chuck Norris
« Odpowiedź #796 dnia: 22 Lutego 2008, 22:40 »
Piękności!!

To miałaś ciężką noc...ale powiem Ci, że ja pol nocy nie moglam zasnąc. Super, że kupiliscie autko, vw tez są bardzo wygodne. Ach i u nas tez wichury, ale od przyszlego tygodnia ma byc ponoc 15 st.

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #797 dnia: 24 Lutego 2008, 20:57 »
sliczne fotki
gratuluje autka
u nas tez wichury ale to podobno zapowiedz wiosny

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #798 dnia: 24 Lutego 2008, 21:06 »
piekne kobietki -jak zwyke spoglądają z fotek :D

Ogormne gratki zakupu autka :D napewno będzie Wam dobrze służyło  :)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
« Odpowiedź #799 dnia: 24 Lutego 2008, 21:06 »
Heloł!!!

Sliczna ta Wasza Niunia!!! A Ty jaka szczesliwa mamusia :D Zreszta nie ma sie co dziwic! Miec takiego Skarbka to najwiekszy skarb :)

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #800 dnia: 24 Lutego 2008, 23:37 »
Córka coraz piękniejsza :) Z dnia na dzień :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
« Odpowiedź #801 dnia: 25 Lutego 2008, 08:40 »
Cześć ślicznym paniom:)

Autko fajne. Ja jestem zwolenniczką niemieckich samochodów (sami mamy vw i sobie chwalimy tę markę).
Mam nadzieję, ze obejdzie sie bez niespodzianek i będziecie w pełni zadowoleni z nowego nabytku.

Sukienusię ma Amelcia śliczną:) Latem to sie mamy córeczek będą mogły "wyżyć" artystycznie w tym temacie:) Zazdroszczę:)
Mi pozostaną spodenki i koszulki:)

Ale tam u Was zielono tej zimy:)

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #802 dnia: 25 Lutego 2008, 13:35 »
Witamy poniedzialkowo :D

Autko fajne. Ja jestem zwolenniczką niemieckich samochodów (sami mamy vw i sobie chwalimy tę markę).
Mam nadzieję, ze obejdzie sie bez niespodzianek i będziecie w pełni zadowoleni z nowego nabytku.
Ogormne gratki zakupu autka :D napewno będzie Wam dobrze służyło  :)

A no odpukac narazie jest super. Wiecie co taki paradox...ten passat to sedan a stelaz od wozka wchodzi z kolkami bez problemu  ;) a do audi kombi musial Irek kolka sciagac... szok normalnie. A jak bylismy po zakupy i wyciagalismy je z bagaznika to musialam wlezc kolanami do srodka zeby siegnac  :o nie spodziewalam sie ze jest az tak pojemny  :o Milym zaskoczeniem jest rowniez nizsza cena ubezpieczenia, mimo ze to auto jest o cale 4 lata mlodsze od audika  ;D takze naprawde jestesmy zadowoleni poki co :D

A dzis rano kochane ciocie Amelcia pierwszy raz przekrecila sie z brzuszka na plecki!!!!!!!!  :skacza: :skacza: :skacza: Taka jest zdolniacha mala juz ukochana moja!!!!!

Dzis pospalysmy do 10.45, musialysmy odespac weekend, bo jakos tak wczoraj padlysmy obie.
Skrot z weekendu: sobota na zakupach spozywczo-domowych. Pozniej poszlismy na kawe do znajomych...na kawie sie nie skonczylo, bo przyszla kolejna para i sie zagadalismy ;) A jak wrocilismy do domu to kapanko Amelci i chasiu a mama z tata popili tequile (moj ulubiony alkohol) i byly "nocne rozmowy". gadalismy tyle, jak bysmy mieli nie wiadomo ile do nadrobienia  ;D W niedziele z rana mamie wpadl pomysl wycieczki do ikei  ;D ;D ;D sobotnia wizyta u znajomych zainspirowala mnie do zmian dekoracyjnych w domu. A ze ikea jest zaraz obeok wielkiego centrum handlowego no to hmmm grzechem byloby nie isc ;) Wrocilismy no i po obiadku jeszcze te nowe dekoracje trzeba bylo pozawieszac, poskrecac itp. I padlam o 22 jak dziecko :)

Dzis jeszcze koncze dekorowac domek, o 14 wroci maz- z czego sie bardzo ciesze :D I wiecie moze to dziwne...ale jestem super zadowolona, bo moj maz wczoraj po raz pierwszy od bardzo dawna powiedzial do mnie "Myszu jestem naprawde szczesliwy". Nie mowil tego bardzo dlugi czas, caly czas myslal o powrocie do Polski, o zyci, o tym gdzie razem zmierzamy... A tu niespodzianka...znow poczul, ze zyje. Kamien spadl mi z serca...

Pozniej wrzuce fotki moich dekoratorkich dokonan :D

Buziaki

• Chuck Norris
« Odpowiedź #803 dnia: 25 Lutego 2008, 13:45 »
ale milo czyta sie takie posty!!

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #804 dnia: 25 Lutego 2008, 13:50 »
Oleńko cieszę się,że u Was tak wszystko dobrze!!!
No i ogromne brawa dla Amelki!!!! :skacza: :skacza:

A na fotki dekoracji oczywiście czekam ;) ;)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #805 dnia: 25 Lutego 2008, 18:18 »
to naprawde milo uslyszec takie slowa od faceta

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #806 dnia: 25 Lutego 2008, 18:35 »
Brawa dla Amelki i dla męża  ;D aż mi się ciepło na serduchu zrobiło :) taki optymistyczny post :) Czekamy na fociaki! Buziale!

Offline Vall

• Chuck Norris
« Odpowiedź #807 dnia: 25 Lutego 2008, 20:56 »
PIĘKNIE - wszytsko gra i buczy  ;D bardzo sie ciesze  :D

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #808 dnia: 25 Lutego 2008, 22:13 »
Ola super!!!!
cieszę sie, ze wszystko u was w porzadku
buziaki ode mnie i mateuszka  :-* :-* :-*

Offline olkahof

• Chuck Norris
« Odpowiedź #809 dnia: 25 Lutego 2008, 22:22 »
Fajnie wiedziec, ze jest ktos kto cieszy sie razem ze mna

:-* dla was

Sorki, ze tak pozno, ale  :dzidzia: :urwanie_glowy: same rozumiecie ;)

Oto moje dekoratorskie dokonania...zmiany w domku
obraz nad kominkiem

poleczki na solej dotychczas scianie

dekoratornia w kuchni :)

pokoik Amelki  w nowym ukladzie :)