Hejos kochane jestem, spozniona lekko ale jestem

Co słychać?
No to tak....
W tym tygodniu bedzie mnie troche wiecej, bo mezus ma te cholerne nocki
Generalnie u nas pogoda ladna, wiec czesto wychodzimy z Amelka na swieze powietrze. Ostatnio juz nie spi ciagle, tyko oglada swiat. Dwa dni temu bylam z nia w markecie, kolorowe polki z towarem poprostu tak ja zainteresowaly, a galki oczne chodzily jak nakrecone
Z nowo nabytych umiejetnosci to Amelka juz siada z moja pomoca oczywiscie, bardzo jej sie to podoba, chociaz troche sie kiwa na boki jak pijany zajac hehe Rowniez ilosc wydawanych dzwiekow wzrosla calkiem znacznie, dzis rano obudzila sie o 7 i do 8 sama do siebie w kolysce gadala
Serdecznie dziekuje za zyczonka w imieniu mojej 3-miesiecznej pannicy
Ola a co to? Znowu jakis weekendowy zastoj?? Jaka pogoda w UK?? Uda sie nam wyjsc na spacer w przyszlym tygodniu?? 
No zastoj moze lekki taki, pogoda dopisuje dlatego nas nie bylo, tak wiec jesli sie aura nam utrzyma, to napewno na dlugi spacer sie wybierzemy

Kupilismy dzis okazyjnie lozeczko turystyczne dla Amelki na wakacyjny wyjazd i nie tylko. Moze tez pelnic funkcje kojca, jak Amlcia podrosnie, to napewno bedzie w salonie pelnilo ta funkcje
Przymierzam sie do eksmitacji ksieznej do pokoiku do swojego lozeczka, ale jakos mi nie idzie... w dzien jakos nie ma okazji zeby tam spala, wiec ciezko ja w ten sposob przyzwyczajac, a tak od razu na noc, to ja sie boje...ja sie boje, nie mam pojecia jak sie do tego zabrac

Moze jakies doswiadczone mamy poradza???
No i kilka fotek 3 miesiecznej juz Amelki
po kapaniu

tak oglada z tata wiadomosci...sie zaczyna od malego

I am the BOSS

maly Boss z mamusia

Buzialki dla wszystkich cioc, kolezanek i kolegow