Hehe, pogadamy w czerwcu, co nam z tego zostało 
no musimy być twarde

Trzymam kciuki za postanowienia....... cos ich duzo, ale mam nadzieje, ze sie uda 
dzięki

, dużo, boja jak już to wszystko na raz- taka rutyna to będzie (mam nadzieję

)
a przy okazji gratki kochana ...

ale lista
ja ja skopiuje ale jescze sobie troche czasu daje
no no ja cie przypilnuje kochana

Amelcia jest przesłodka!!!
Obawiam się że z jednym ciężko będzie - rozstępów się już nie pozbędziesz, chyba że operacyjnie...
no wiem wiem, ale mam nadzieje, że chociaż zbledną i nie będą tak widoczne

ulala... ale lista 
najlepiej "zlapac" sie jakiejs daty zeby jeszcze bardziej sie zmobilizowac 
data jest - 25 lipca jedziemy na urlop najpierw do Polski potem nie wiem gdzie jeszcze na jakieś wczasy, 2 sierpnia idziemy na wesele

tak więc ja przynajmniej na miesiąc przed MUSZĘ być już piękna
Nono, ładna lista! To chyba nie takie trudne wdrożyć postanowienia w swoje życie. Tym bardziej, że są one przyjemnością. Jak dla mnie to, poza solarium, czynności, bez których żyć nie mogę
Powodzenia!
Tak kochana, dla mnie kiedyś też wszystko było "naturalne" ale przy małym dziecku czasem trudno znaleźć czas na długa relaksującą kąpiel, co dopiero mówić o innych przyjemnościach... Tak więc wdrażam postanowienia po to, by wrócić do codzienności sprzed ciąży

No a teraz krótka relacyjka z wizyty kontrolnej u lekarza i pierwszych szczepień.
Amelka
waży 3860 kg,
mierzy 52 cm

(to mi się coś podejrzane wydaje i jakoś mi się wierzyć nie chce)
a główka urosła jej o 5 cm (ur. 30,8 cm, dziś 35,7 cm) chyba dobrze, bo nic nie mówili
poza tym jest zdrowiutka i rozwija się prawidłowo

No a szczepienia...dostała 2- w lewe i prawe udko. Wszystko było ok, Amelka śmiała się do położnej, gaworzyła, a jak poczuła ukłucie to tak się wydarła, że szok. Tak mi jej żal było, a jeszcze musiałam przełożyc ją na drugą rękę, żeby drugą dawkę dostała. Ufff ale wam powiem, że niesamowicie cieszę się, że mamy to już za sobą
Amelka teraz ładnie śpi i mam nadzieje, że nie będzie marudzić.
Na spacer nie ma znów szans, bo pogoda do d....