Cześć kobitki! U nas wsio w pariadkie!
Długi weekendzior, więc spędzany z mężem i synkiem
Marcepan za tydzień kończy roczek, dopiero co się urodził, a tutaj nasza pociecha będzie miała za sobą pierwszy rok życia. Wiele się zmieniło odkąd jest z nami. Nasze życie każdego dnia przynosi nam coraz to inne niespodzianki, patrząc jak on rośnie, rozwija się, uczy się czegoś innego, patrząc jak się uśmiecha, jak podchodzi i tuli się w nas - wiem, że było warto, wiem, że Marcel to największy dar. Ciekawa jestem kim będzie jak podrośnie, jak go wychować, żeby być z niego dumnym? Baa każdy chciałby to wiedzieć

To mój priorytet!
We wtorek pierwszy tort mojego synka, pierwsza dmuchana świeczka, pierwszy wybór- hehe...bo położymy mu kilka rzeczy na stole by wybrał jedną z nich- hmm...ciekawa jestem co wybierze?

We wtorek przyjdzie tylko córka mojego brata z narzeczonym (chrzestnym Marcelka), a w niedzielę reszta gości, więc będą dwa torty

i dwa razy dmuchanie świeczki. Nie robimy wielkiej fety, po prostu będzie obiadek, tort ze świeczką, winko, kaffcia

i oczywiście dobra zabawa

tak myślę

))
Czy któraś może polecić jakiś dobry i niedrogi nawilżacz powietrza? Muszę koniecznie kupić, bo mamy bardzo suche powietrze w mieszkaniu - normalnie jak na pustyni. Myślę, że te częste katary Marcelka to poniekąd od suchego powietrza, ale z drugiej strony słyszałam, że ze stosowaniem nawilżacza wiąże się ryzyko rozsiewania drobnoustrojów. PORADŹCIE CO ROBIĆ?