Autor Wątek: I Ogólnopolski Zlot e-wesela! Było mineło.....  (Przeczytany 160470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agaga

• zapaleniec
  • data ślubu: 19.08.2006
Tak się zastanawiam czy się nie wybrać z małżem, ale mam problem bo nie wiem czy dostanę wolny piątek, ponieważ dopiero zaczęłam pracę...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Rybcia jak tylko mąż wóci z meczu to podejmiemy ostateczna decyzję i Ci priva naskrobię....
A wolny dzień sobie na krzywy ryj u ordynatora załatwie...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline rajdowka

• Chuck Norris
ekchm tyz nie doczytalam ze trza sie na priva zglosic... postaram sie do czwartku tak jak jest termin.

p.s. a kto sie zglosil na bank?

Offline jagodka24

• Chuck Norris

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

a.katarzyna
  • Gość
sorry ale do 13go to ja nie dam odpowiedzi na "tak" lub "nie" bo w maju mam komunię a nie znam jeszcze terminu, więc mnie nie bierzcie pod uwagę.....

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
Ja też nie dam do jutra odpowiedzi, bo mąż wyjechał, a sama decyzji podejmować nie będę... Musimy dokładnie przemyśleć wszystkie plusy i ewentualne minusy, policzyć koszta, zastanowić się czy za te pieniądze nie wybrać się gdzieś tylko we dwójkę (w końcu podróży poślubnej jeszcze nie mieliśmy  :(, a ja od 3 lat nosa ze Szczecina nie wyściubiłam), nie kupić czegoś przydatnego do domu (a u nas jest co kupować, bo niewiele jest) lub nie zainwestować tego w naprawę auta..  :-\
  Także nie wiem.. Poza tym nie wiem, czy nie będę wtedy musiała wykorzystać tego czasu na wypisywanie świadectw  >:( 

Offline jagodka24

• Chuck Norris
rybcia i co?

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

rybkawiedenka
  • Gość
Dziewczyny sytuacja jest następująca, są miejsca w ośrodku ale zeby zrobić rezerwacje to ja musze mieć pewnośc kto jedzie. Narazie jest nas ok 10-12 osób (nie licząc dzieci), więc nie wiem na ile robić te rezerwacje! Po 2 babka chce ode mnie np zaliczke do końca miesiąca a przecież nie wywale z własnej kieszeni za 30 osób a potem połowa nie pojezdzie bo mi tego już nie zwrócą.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Rybko obiecuję, że do jutra dam Ci na priva ostateczną odpowiedź...i przeleję kasę na Twoje konto, żebyś miała na zaliczkę...
...jeszcze pytanie, jaki byłby orietnacyjny  koszt noclegu????
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

rybkawiedenka
  • Gość
Lila spokojnie, ja wiem ze to tak się czasem nie da na odległość zaplanować! koszty też zależą od tego ile nas będzie itd. Jutro będę jeszcze dzwoniła żeby jasno określili ceny i wysokosc zaliczek i możliwie bede prosiła o jak najdłuższy termin na wpłaty :)

Offline jagodka24

• Chuck Norris
rybka ale jak z tym osrodkiem?wiesz to o czym gadałysmy przez tel

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

rybkawiedenka
  • Gość
No tam dzwoniłam i babka niby ma miejsca ale znów argumentem jest ze to długi weekend i trzeba sięjasno określić ile miejsc i dokładnie w jakich terminach, a u nas to każdy inaczej, sama wiesz.

Offline merkunek

• Chuck Norris
Myślałam, ze już coś wiadomo, Rybuś, jakby trzeba kaske wpłacać, to puść mi eska please...ostatnio nie mam kiedy na neta wejść...

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
Witajcie!
Fajnie jakby Wam sie udało zorganizować ten ZLOT
Trzymam kciukasy za Agatę i Rybkę :ok:

Ja na pewno nie przepuszczę takiej okazji zeby Was zobaczyć i wpadniemy chyba w piątek w odwiedzinki (ale tak beznoclegowo) :)
Tak blisko bedziecie ze muszę wpaść :) :) :)
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

rybkawiedenka
  • Gość
KOBITY MAMY MIEJSCE!!!!!

Osrodek Wypoczynkowy LECH w Lidzbarku  (nie Lidzbarku Warminskim)

http://www.ow-lech.pl/oferta.php

Szczegoly:
- zakwaterowanie w domkach 4 os - ale placimy za rzeczywiscie zajete miejsca czyli jesli mieszaja 2 dorosle plus dziecko to placimy za 2.
- koszt 40 pln za osobe za dobe - z pelnym wyzywieniem (sniadanie, obiad i kolacja)
- dzieci male - takie jak nasze - nie placa nic, ale raczej trzeba wziac lozeczka turystyczne dla nich.

Kochane termin jak poprzednio 22-25 maja. Mmay wstepna rezerwacje, musze wiedziec do srody kto jedzie i dokladne terminy bo nie trzeba jechac na caly okres.

« Ostatnia zmiana: 31 Marca 2008, 22:13 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline jagodka24

• Chuck Norris
ja sie na to pisze

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

rybkawiedenka
  • Gość
Agata mam rozumiec ze z jagoda?

Offline jagodka24

• Chuck Norris
oczywiscie ze z małą

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Kasia*

• Chuck Norris
i ja i ja i ja  :D :D

do kiedy trzeba wpłacić kasę?
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

rybkawiedenka
  • Gość
Kasiu mysle ze do piatku zamkne liste obecnosci. I wtedy podam szczegoly na malie.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Rybko....mój mąz jak zwykle jest na tak, czyli jedziemy.
Będe jedynie w 34 na 35 tygodniu ciąży...

I tak na marginesie - możemy zabrać wozem kogoś ze Szczecina lub okolic. Mamy wolne trzy miejsca na tylnym siedzeniu i połówkę bagażnika  ;D ;D ;D. Koszt benzynki do podziału... ;D ;D
— Richard M. Devos

rybkawiedenka
  • Gość
Oh Lila cudownie!!!!

Moze sie malonek z roli REPORTERA - FOTOGRAFA zrealizuje :)

Podaj mi tylko na ile czasu robic wam rezerwacje.

I napisz moze na dziale Szczecin ze masz te 2 miejsca w autku, jestem pewna ze ktos bedize chetny.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
aa ja jeszcze chcialam zapytać czy mnie ktos przygarnie, bo jade sama , a calego domku nie potrzebuję ;D
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Rybcia po szybkiej naradzie wojennej z mężem - wyjazd planujemy na wczesne godziny poranne 22 maja (3-4 rano w czwartek) powrót w niedzielę....
Kasia jakoś się pogrupujemy....
— Richard M. Devos

Offline Kasia*

• Chuck Norris
ja myśle że ja to na dwie doby ale jeszcze nie wiem jaki dzien , co i jak.

ale jak bedzie trzeba to ustalę na szybko.

rybkawiedenka
  • Gość
Lila az tak szybkich decyzji sie nie spodziewalam :)

Kasiu u nas tez sie miejsce znajdzie! Jak juz bedzie wiadomo ile nas jest to bedzie latwiej sie grupowac :) W kwestii dni to zawsze im wczesniej tym lepiej zebym wiedziala. Bo tak obiecalam babeczce z ktora rozmawialam.

Na razie na 100% jada:

- Rybka i M (plus dzieci teoretycznie)
- Agata/Jagodka i Michal (plus Jagodzia)
- Lila i Krzys (plus brzucholek)
- Kasia (Klaudia)

Czekam na potwierdzenie od
- Martyxyz
- Kasi_Wroclaw
- Lady-yes.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Lila az tak szybkich decyzji sie nie spodziewalam

Rybcia - my takie szybkie małżeństwo jesteśmy.....
— Richard M. Devos

Offline Kasia*

• Chuck Norris
eee a co z reszta co sie deklarowali, asia, anusia szczecin , i kilka innych osób?

rybkawiedenka
  • Gość
Kasiu trzeba do nich pisac na privy, albo w ich watkach, Ja na iplusie robie wszystko powoli, wiec jak mozesz to pisz do nich!~

Lila normalnie IDEALNE :)

Offline merkunek

• Chuck Norris
Poszło do tych osób:
Sylvi, Zibi, Gabiś, agaga ,Asia-85 ,tylunia ,Martaxyz11 ,olkahof ,Wercia , iza22 ,Kasia-Wrocław ,
Natulinek , Yukari-chan , mk.mika , Tajusia , Madzialena , ela,lady_yes,Maja,Antalis,szajo,asia,KAHA,KIKI,liliann,anetka161,
martini,pioteras,monia,jachu,asiek,Agnieszka,Marta,demka,Agnieszka32,agulkaaa,klaudia,dziubasek,urszula_k,
Ninka,morgaina,Anielka,Anusia-szczecin,gosia_kwiecień,redzia,anulka33,a.katarzyna,Vall,rajdowka,"Tetenia"
« Ostatnia zmiana: 31 Marca 2008, 21:36 wysłana przez merkunek »