Autor Wątek: Jak zwyczajne słowo "TAK" może zmienić życie... 29.09.2007r relacja bAgusi:)  (Przeczytany 7551 razy)

Offline aeniołek

• Chuck Norris
  • R+R+M+M = A :-)
  • data ślubu: 6.02.10
I ja sie melduje na stałe!!!!!! Piękna relacja...Aż nie mogę uwierzyć z tą suknią,że prawie idealnie zostala uszyta bez Twojej obecności :).Gratulacje za mierzenie dla męża :).Poza tym w kościele cudnie.
Śliczną fryzurkę miałaś, wymarzoną przeze mnie...ECH.Szkoda,że nie mam do niej odpowiednich włosów.
Róże bardzo oryginalne.Szkoda tych balonów, ale co zrobić.I tak było pięknie... :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Szkoda, że baloniki nie poleciały i tak było pieknie:)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline kaasieek

• zapaleniec
  • data ślubu: 06.06.2007
Cześć Bagusiu ;D

odpisałam Ci na priv ale widzę że zbyt póxno, poradziłaś sobie ;D

slicznie wyglądałaś!!!!

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29 wrzesień 2007
Cześć Bagusiu ;D

odpisałam Ci na priv ale widzę że zbyt póxno, poradziłaś sobie ;D

slicznie wyglądałaś!!!!

Dzięki wielkie za pomoc, co prawda poradziłam sobie wcześniej- ale i tak wielkie dzięki:) No i oczywiście thanx za ciepłe słowa:)

A teraz ciąg dlaszy... jak zawsze i wszędzie po wyjściu z Kościoła problem.. a dokładnie zbieranie pieniędzy z ziemi w tipsach hihi ale pod koniec już się wprawiłam i szło mi całkiem nieźle :P

po zebraniu pieniążków jaaaaazda na sale:)

o kurcze.... przygotowałam się na dłuższą relacyjkę ale niestety muszę szybciej skończyć! Nagły przypadek- muszę gdzieś wyjść:P Także nie gniewać się na mnie, dalszy ciąg niebawem!
pozdrawiam

. . . . bo miłość nie zna pór dnia. . . .  a nadzieja nie ma końca. . . .

Offline grubcio

• zapaleniec
no nie, ale nam dawkujesz relacyjkę!! :protestuje: ;)

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
Dziewczyny troszkę zaniedbuje ostatnio moją relacyjkę... ale ciągle coś... obiecuję poprawe- być może już jutro wkleję kolejną serie fotek ;)

Offline grubcio

• zapaleniec
obiecanki cacanki.... z zdjec dalej nie ma!! :D

no i czekam...... czekam.... czekam....... ;D

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
Kurcze jeden dzień zwłoki i już na mnie "krzyczą" :)  ale tak ogólnie to nie widzę zbyt dużego zainteresowania i może dlatego jakoś te dni mi uciekaja :P

Kolejna fotka- wydostaje się z samochodu przed salą. Wychodzę szczęśliwa bo myślałam, że to już ostatnie "męczenie się" w sukni w samochodzie a tu niestety.... jeszcze 4 przede mną bo jechaliśmy do fotografa... :)

a tu pierwszy małżeński toast

i oczywiście tuż po jedzeniu musieliśmy osłodzić wódkę - nio i z siedzącego skończyło się na stojąco hehe

Myśłę, że po takim osłodzeniu mogę spokojnie iść spać hehe Bo jak patrze na zegarek i pomyślę, że jutro do pracy to aż..
Aha zapomniałam Wam powiedzieć- oglądałam już projekt mojej płyty ślubnej, w przyszłym tygodniu powinna już być
Dobranoc

Offline grubcio

• zapaleniec
pięknie wyglądałaś w tej sukni.  :Najlepszy:
i tak teraz przypatrzyłam się dobrze fryzurce i bardzo mi się podoba. jak bys miała jakieś zdjecia z boczku albo z tyłu to ja bardzo poproszę.

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
Prześlicznie, teraz zobaczyłam jaki miałaś welon i niesamowicie podoba mi się. :)

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
pięknie wyglądałaś w tej sukni.  :Najlepszy:
i tak teraz przypatrzyłam się dobrze fryzurce i bardzo mi się podoba. jak bys miała jakieś zdjęcia z boczku albo z tyłu to ja bardzo poproszę.

Oto fotki na których coś tam widać... prawy bok (tu już troszkę "pejsy rozwalone" bo to juz nad ranem było robione. W pierwotnej wersji były one podzielone na 3 części, jak widać na następnym zdjęciu

przód ( to zdjęcie wklejałam na samym początku ale był małe bo nie umiałam jeszcze wklejać dużych)

a tu już tył... jak widać jestem tu w ramiączkach silikonowych bo poluźnił mi się gorset i przed samymi oczepinami musiałam je ubrać bo wszystko   wszystko mi się zsuwało a mocniej ścisnąć już się nie dało.... na szczęście sporo wódki już się polało, więc pewnie większość nie zauważyła. Na zdjęciach widać- ale to wszystko przez lampę błyskową bo ona odbija hehe

i to już ostatnie

mk.mika- ten welon rzeczywiście miał coś w sobie. Jak poszłam do fryzjera na fryzurę próbną to jak go wyjęłam to fryzjerki powiedziały, że jest to jeden z najładniejszych welonów jakie widziały... Ogólnie to on był pokryty brokatem (czego niestety nie widać na zdjęciach) ale świetnie się mienił pod  światło:) Ps byłam z niego bardzo zadowolona. Nigdy wcześniej nie myślałam, że kawałek szmatki może tak ładnie wyglądać. Nie wspomnę już, że z początku chciałam być bez welonu, ale jak go przymierzyłam z suknią... to został mój:)

Offline grubcio

• zapaleniec
dziękuje za dokładne zdjęcia fryzurki. musze z tym tygodniu iść na kolejną próbną i tym razem zabiorę twoje zdjęcia ;D. bo własnie o coś takiego mi chodziło a do tej pory fryzjerka czesała mnie  w jakies okropne koki i wyglądałam w nich....  :-\ szkoda pisać!

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
dziękuje za dokładne zdjęcia fryzurki. musze z tym tygodniu iść na kolejną próbną i tym razem zabiorę twoje zdjęcia ;D. bo własnie o coś takiego mi chodziło a do tej pory fryzjerka czesała mnie  w jakies okropne koki i wyglądałam w nich....  :-\ szkoda pisać!

Fajnie że komuś przydadzą się moje zdjęcia- szkoda że nie mam ze zbliżeniem, ale chyba nie jest źle. Napisz jak po próbnej fryzurce- a jak masz jakieś fotki to wklej, z chęcią sobie obejrzę  ;)

Offline a_karbo

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 26.08.2006
serdecznie gratuluję :)
i jak przepięknie wyglądałaś :)
Anusia Karbusia :>

zapraszam do mojej relacji ze ślubu 26 sierpnia 2006 :)
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=111590#111590

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
oo, i ja gratuluje :D

Offline grubcio

• zapaleniec
a ja czekam na dalszą porcję zdjęć!!! ;D

Offline edea

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.09.2007
JAK SLICZNIE !!!!

seredcznie gratulacje :) :brawo_2: :Daje_kwiatka:

Offline izabell26

• kolorowe życie
  • entuzjasta
  • data ślubu: 09.08.2008
ogladam, ogladam a tu zdjec mało..te co sa sa piekne ale moje oczy chca jeszcze :skacza: :skacza: :skacza: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Wszystkiego najlepszego!!!
ślicznie wyglądałaś!!!!!

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
Niestety pech chciał, że przez ponad 6 tygodni nie miałam neta i relacyjka jakoś zamarła.... nie dziś, ale niebawem ciąg dalszy... :)

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: No to czekamy na wasze sympatyczne fotki.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline justek ;)

• forumowicz
to i ja sie dolaczam i czekam na foteczki ;)

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
wygladaliście ślicznie !!! moje gratulacje  :skacza: przepiękna suknia :) i urocza Panna Młoda  :D

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
Ślicznie!!!A cd? nastąpi? ;D ;D ;D

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
Nastąpi, nastąpi.... właśnie patrze na czym to ja skończyłam.... aha... toast...

Tu już fotka po toaście... troszkę widać nasz stół... podobało mi się bardzo przybranie

Tutaj wyjeżdżamy do fotografa- sesja trwała ponad godzine, to był chyba największy stres tego całego dnia hehe

o krucze.... tak długo się ładowały fotki a tu..... nie ma ich.... buuu... i znowu coś  :/

Chciałam podziękować za wszystkie ciepłe słowa :)

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
Nie ma za co dziekowac - to My dziękujemy za tak miłe doznania estetyczne!!! ;)

No a fotttki? :-[ :-[ :-[

Offline kasiuleks
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2008

Slicznie wygladalas:) sliczna suknia :brawo_2: :brawo_2: i wszystkiego dobrago na nowej drodze zycia :)

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
Spróbuję raz jeszcze te fotki które nie weszły wcześniej...

Nio i jest :)

Offline bagusia

• nowicjusz
  • *
Tylko nie wiem czemu takie małe

Spróbuję następną..... to nasz pierwszy taniec. Muszę się pochwalić że zespół grał tak ślicznie, że aż ciarki przeszły. Zespół 6 osobowy i wszystko grane na żywo- beż żadnych podkładów ani nic:) Pochwale się jeszcze, jak wszyscy byliśmy w szoku gdy nagre zaczełi grać Nelly Furtado i Feel-"chodź tu do mnie". Przecież to by koniec września i dopiero te piosenki stawały się "sławne".... a tu grają nam na weselu... Dzieki wielkie dla nich wszystkich

Kurcze czemu te fotki są małe... robie przecież wszystko tak samo jak wcześniej.... wie ktoś może co jest nie tak?

Offline grubcio

• zapaleniec
hej hej. no w końcu coś sie pojawiać zaczyna!! czekam niecierpliwie!! ;D