0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
BETI dentoseptem mozesz dpokonie płukac...nie bardzo wiem jak roztwor ziólek moze w ciązy zazszkodzić. Tym bardziej, że działa miejscowo. Akurat rumianek też tam jest...oprócz tego tymianek, arnika, kora dębu i liśc szałwi...Nic z tego co wymeniłam ie szkodzi płodowi. Uwierzcie w końcu lekarzowi i nie czyjacie tych debilnych ulotek, w ktorych czasem błąd na błędzie siedzi.
Obstawianko?Jaki obstawianko !Przeciez Ty dopiero co w ciaze zaszlas Ale ten czas leci - zgroza.26-go mowisz - mamusia chcialaby miec prezent ?? Nic z tego bo 16-go bedzie po wszystkim
ale fajnie....... hazardzik raz mi się udało wytypowac, ale tylko ten jeden jedyny
Fotek niestety nie będzie.Odgórny zakaz. Sorki
a co Ty robiłaś z tymi grabiami?
Tete - 13 majEwelina-Eva - 14 majAntalis - 16 majSandrunia - 18 majEwelinkaaa7 - 19 majNadzieja,Agassi77 - 20 majElcik - 21 majBeyonce,Lea - 22 majIka3w - 23 majVall - 26 majTak się ma na dzień dzisiejszy obstawiano. Kurcze dziewczyny,tak mi się dłużą te ostatnie dni,że szok. Nie wiem czym się zająć by nie myśleć tak o tym porodzie. Normalnie chyba się nie da