Autor Wątek: Szaleństwa pewnej sierpniowej nocy... czyli rajdówkowa pełnia szczęścia :D  (Przeczytany 45764 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
No ja tu musze byc  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Pięknie napisane, ale mało!

W takim razie ze "spokojem" czekamy na więcej :)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
I ja się melduję  ;D

Chcemy więcej  :Rezyser:

Offline Aimee

• bywalec
  • data ślubu: 09.07.2009
Ja też będę tu zaglądała jak mogę??  :Daje_kwiatka:

Offline alex

• entuzjasta
  • Aniołek październik 2008
  • data ślubu: 3 WRZESIEŃ '05
ehh czekam czekam na relację :tupot:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
 :wink:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Och, przeszły mnie dreszcze... przyjemne :) Czekam na więcej :)

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
no ja się melduję ponownie ;D ależ zasiałaś ziarnko ciekawości- jak zwykle.. Buźka
z Tobą odeszły anioły...

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
 :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Cudownie napisane...a fotke och nie moge sie doczekac jeszcze ;D

a.katarzyna
  • Gość
aż się boję pomyśleć co będzie dalej przy tak niebanalnym początku  :Serduszka:

Karola nareszcie.....tak długo czekałyśmy ale wierzę, ze było warto  :-* :-* :-* :-*

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
Ale śliczne zdjęcie na 'dzień dobry'!!!! Już nie mogę doczekać się reszty!  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Bylo...

bajecznie.

Pięknie.

Radośnie i czule.

Wariacko i śmiesznie.

Wzruszająco i zaskakująco.

Nie wiem czy będę potrafiła chociaż w części podzielić się z Wami tym, co przeżyłam...

Chciałabym móc pokazać Wam coś więcej niż fajne dekoracje, jedzenie, atrakcje.. nasz taniec czy zabawę gości..

Chciałabym pokazać Wam momenty i magię tej niesamowitej, sierpniowej soboty...

Najwspanialszego spotkania bliskich naszemu sercu, którzy byli świadkami jednej z najważniejszych chwil naszego życia.

Mam nadzieję, że chociaż w najmniejszej części mi się to uda..

P.S. Jeszcze raz dziękuję za takie przyjęcie!! jestem bardzo zaskoczona! ... pozytywnie oczywiscie ;D

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Kce fotki Karoli ...i to juz :Rezyser:
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
 :i_love_you:

a mówiłam ze będzie niesamowite zdjecie tego magicznego PROMYKA SŁONECZKA !  :skacza:

cudnie........... ja z przyjemnoscią dziekuję jeszcze raz za taką piekną chwile   :Daje_kwiatka:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
jejku zapowiada się niesamowicie :serce: czekam z utęsknieniem :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Karolinko  - wiem ze ciezko jest ubrac w slowa ten dzien, te wydarzenia, to wszystko ... czekam z niecierpliwoscia na cd :tupot: :tupot:

Offline adusiaxxx

• maniak
Czekamy na fotki Karolciu  :los:

:tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Ojjj te rozterki ja też teraz mam, nie ma idealnych słów na wyrażenie tej radości, miłości, wzruszenia jakie w tym dniu się czuje, ale jednak się próbuje :-\ ;) a ja jeszcze mam nadzieję, że zdjęcia to wszystko oddadzą.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Chciałabym z czystym sercem napisać, że nic bym nie zmieniła ....

Chciałabym....

Ale nie mogę.

Offline Bernadetka

• uzależniony
Nie nie nie zaraz chyba pęknę, nie ładnie tak atmosferę podkręcać ;), ciekawości mnie już prawie zżarła nie karz nam dłużej czekać plissss

Offline megan

• Chuck Norris
Chciałabym z czystym sercem napisać, że nic bym nie zmieniła ....

Chciałabym....

Ale nie mogę.

Karolinko ... kochanie ... dajze spokoj mialas piekny slub, masz cudowne wspomnienia ... nie ma co tak dywagowac kochana ... myslec o tym co by bylo gdyby ... bedziesz wydawac corke za maz to wdrozysz ... ot i tyle  :los:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
Żałuję, że nie porozmawiałam ze wszystkimi tyle, ile bym chciała.

Żałuję, że nie zatańczyłam ze wszystkimi tyle, ile bym chciała.

Żałuję, że nie podziękowałam wszystkim .... tak, jak bym chciała.

Żałuję, że nie mogłam zatrzymać czasu...

Zanim więc zacznę pisać już właściwą relację tego dnia.. chciałabym nadrobić chociaż część...

Chciałabym podziękować.. z całego serca..

..... R. - najwspanialszemu przyjacielowi, miłości mojego życia, Mężowi.. za cierpliwość, wsparcie, inspirację i optymizm...
Jesteś przystanią, gdy potrzebuję odpoczynku, schronieniem, gdy chcę czuć się bezpieczna, wiatrem, gdy potrzebuję kierunku... usmiechem, gdy jestem smutna...
Dziękuję, że mogę być przy Tobie po prostu sobą.

Rodzicom, za to, że dali mi przykład wielkiego szacunku, miłosci, że stworzyli mi dom, najcudowniejsze dzieciństwo, za to, że nigdy nie przestali być Rodzicami. Kocham Was najbardziej na świecie!

Agnieszce i Tomkowi - kochanemu starszemu Bratu,za to, że znowu jest taki jak kiedyś, gdy chronił mnie przed złem, pocieszał gdy płakałam, trzymał za rękę gdy szłam do szkoły..
Dziękuję, za to, że znowu mogłam schować się w tych ramionach.
Agus - Tobie dziękuję, że byłaś przy mnie, otworzyłaś się - za to, że jesteś nareszcie nie tylko moją Rodzina ale i przyjaciółką..

Kasi i Remkowi, cudownym Przyjaciołom - byliście świadkami tego uczucia od początku... dziękuję za te nocne spotkania, grille, rozmowy.. za szczerość, uśmiech i czułość jaka od Was płynie..
za to, że nigdy nie będziemy żałować naszej decyzji. Jesteście cudowni.

Marcie i Agnieszce, czyli Martaxyz11 i nadziejce - kochanym ślicznotkom, które zrobiły coś niesamowitego. Sprawiły, że poprosiłam o pomoc.. ja, twarda, samowystarczalna.. potrzebowałam tych dwóch cudownych blondynek. I były...
Wiem, że znamy się krótko ale nigdy nie zapomnę tego co dla mnie zrobiłyście. Bez Was ten dzień nie byłby taki sam. Ubóstwiam Was!

Ewci, megan, anusi i andzi za cudowne niespodzianki - pełne osobistych życzen kartki i prezenty. Dziękujemy za pamięć, trud i słowa, które na zawsze zostaną w naszych sercach.

Najwspanialszym Gościom - w szczególności Asi i Marcinowi, Iance i Rafałowi, Martinom, Guździołom, Batonom, Milce, Siuchom, Carlosom, Hausmance, Dosławowi i Lei, Markowi, Marcie i Robertowi, Agusi, carluni i Przemkowi, Karolowi i Marcie, Gosi i Kubie, Lubierze, Wojtkowi, Justynie i Piotrowi, Kseni i Rafałowi, Joli i Maciejowi, stolikowi nr 8 ;D to Wy stworzyliście tę niezapomnianą imprezę - dziękujemy Wam!

Dziękujemy za toasty, cudowne uśmiechy, ciepłe spojrzenia, szaleństwa na parkiecie, słowa zachwytu i okrzyki szczęścia!

Jestesmy farciarzami majac takich bliskich! ;D

Dyrektorowi hotelu, za umożliwienie mi zrealizowania ślubu i wesela z marzeń..., za cierpliwość, wsparcie i staranność. Za to, że mogłam liczyć na wszystko co najlepsze. Miałam wielkie szczęście trafiając tu!

Zwierzakowi z zespołem - za opiekę nad nagłośnieniem podczas ceremonii, za niesamowite wykonanie pierwszej piosenki, za nieziemską imprezę - to Wy powinniście usłyszeć te wszystkie słowa zachwytu powtarzane przez gości..

Kwartetowi, za piękną oprawę muzyczną ceremonii i obiadu - do teraz pamiętam ave maria zagrane podczas składania przysięgi..

Chórowi, za psalm dla Ciebie Rubika wykonany tak, że czułam dreszcze..

Florystce - Gosiu - dziękuje Ci, że z zachwytem i wielkim zaangażowaniem pomogłas mi zrealizować moje zwariowane pomysły..
Sprawiłaś, że wszystko mogło być takie, jak sobie wymarzyłam. Sprawiłaś, że te wszystkie moje szczegóły były ważne i niesamowite. Sprawiłaś, że byłam tak po prostu i do końca szczęśliwa.

Tomkowi Perczynskiemu, za zdjecia dla Rodzicow, za cudowna atmosfere, usmiech i zaangazowanie.. za to, ze z prawdziwym zachwytem i szczesciem utrwalales momenty tego dnia..

Maćkowi - za realizację marzenia - tej jednej jedynej - sukienki, w której poczułam magię tej chwili.. to dzięki Tobie mogłam tak wyglądać!
za to, ze przekonales mnie do tego zaczarowanego cudenka jakim byl welon na twarzy.. jak dobrze, ze moglam to przezyc!

Ani Cagiel, za fryzurkę, która wzbudzała zachwyt, wytrzymała największe szaleństwa... za przyjazd, upięcie welonu i spokój, który pozwolił mi wytrzymać wszystkie zawirowania tego dnia..

Sergiuszowi, za przepiękny makijaż, rozmowę, prezent i stworzenie poczucia, że każda kobieta ma w sobie piękno.. można było zobaczyć to w Twoich oczach..

Madzi, kosmetyczce i pokrewnej duszy.. za to, że dokonała cudu i moja twarz w dniu ślubu wyglądała niesamowicie.. za godziny rozmów, śmiechu i łez..

Szefowi gastronomii, kuchni, sali, niesamowitemu kelnerowi, barmanom, za uśmiech, profesjonalizm i najwspanialszą obsługę pod słońcem! Było idealnie!

Pani Marzenie, za rady, pomoc, realizację moich szalonych pomysłów oraz wsparcie podczas całej uroczystości.. za to, że o wszystkich "nieprzewidzianych" wpadkach dowiedziałam się dzień po ślubie..

Barmanom z pokazu, za niezapomniane show, cudowne drinki i życzenia - przebiliście nawet pokaz sztucznych ognii i sprawiliście, że zachwytom nie było końca..

No i oczywiście.. Wy.... byłyście od samego początku, od Was to wszystko się zaczęło.. dałyście mi siłę aby o to walczyć...

Dziękuję więc Foremkom.., które towarzyszyły mi w odliczanku megan, Vall, merkunkowi, kasi_84, SaTine, sloneczko, metusi, Kllusience[/b], Olci (lady_yes), carluni, tete, anusii, ooscie, milence, tyluni, olkahof, Anusi-Szczecin, Bernadetce, adusi, Martusi, nadziejce, akkatarzynie.. - za Waszą obecnośź, rady, inspirację ale przede wszystkim za wspóne łzy radości, smutku.. wsparcie, dobre słowo, szczerość i ciepło..

Wiele z Was ma swoje miejsce w moim sercu - bardzo szczególne. Nigdy Wam tego nie zapomnę. Miałam niesamowite szczęście mogąc Was poznać.

Dla takich chwil i ludzi Warto żyć. Mieliśmy szczęście mogąc dzielić te przeżycia z Wami. Dziękujemy!

Offline adusiaxxx

• maniak
 :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

Cudnie napisane  :-*

Offline megan

• Chuck Norris
lezka mi sie w oku zakrecila  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline Bernadetka

• uzależniony
 :brawo_2: myliłam się ogromnie jednak można wyrazić swoje tak zróżnicowane uczucia tego dnia do tego tak intensywne w słowach, cudownie powiedziane

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Karolka......  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

.......dziekuję.......  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
wszystkiego dobrego na nowej drodze ! ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
 :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: