Witam!
Wypowiem się i ja o tej sali, co prawda nie jest to opinia świe
ża bo z 2006 roku, ale wcześniej nie logowałam się na tym portalu

Opinie odświe
że w maju 2010, będę tam znowu i tym razem jako szukająca sali na 2011 (Ateny raczej nie wybiorę) zwrócę uwagę na szczegóły czego wcześniej nie robiłam. A moja wrażenia z 2006 roku, bardzo, bardzo, bardzo pozytywne potrawy podane w sposób elegancki, szybka i sprawna obsługa kelnerska, smaczne drinki w barku, pyszne "chłopskie jadło". Impreza minęła nim człowiek się zorientował, naprawdę było świetnie. Ale nim doszło do wesela byłyśmy pełne obaw i tu nie będę oryginalna, chodzi o Pana P. Zanim na dobre się zaczęło powiedział że z wycieczką nie będzie rozmawiał. . . A było to kiedy pierwszy raz pojechaliśmy oglądać salę. Byli Państwo Młodzi, rodzice, siostra Panny Młodej z na
rzeczonym, ja. W sumie 7 osób. Więc zażyczył sobie że może rozmawiać z młodymi i rodzicami. Podobno obawiał się konkurencji. . . W każdym razie potem było lepiej, człowiek się rozluźnił i był nawet sympatyczny no i się dogadali jednak błędem było to że kilku rzeczy nie zawarli sobie w umowie, a tylko było dogadane słownie. Generalnie po podpisaniu umowy "pan gbur" wrócił. . . I oczywiście z brakujących zapisów umownych się nie wywiązał, m. in. miał być ochroniarz itp. Dlatego drżeliśmy z kuzynką czy wszystko będzie ok, ale impreza udała się wybornie.

Pozdrawiam