Autor Wątek: Atena- kontrowersyjna sala  (Przeczytany 20334 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Atena- kontrowersyjna sala
« Odpowiedź #60 dnia: 23 Czerwca 2009, 19:06 »
nick_nzR puściły nerwy?, nadepnąłem na odcisk i boli? A może ty jesteś cwaniakiem i chcesz coś ukryć?.  Zacznij dobrze czytać posty, a może coś zrozumiesz, w co wątpię. Nic nie pisałem ,że obsługa jest zła, wręcz odwrotnie, że jestem na TAK. Przeczytaj jeszcze raz, postaraj wysilić trochę umysłu to może się uda, że w końcu coś do ciebie dotrze.

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #61 dnia: 24 Czerwca 2009, 11:35 »
Widzę, że nie tylko sala jest kontrowersyjna, jak to jest napisane w temacie, ale nawet same rozmowy o niej wywołują emocje i kontrowersje  ;)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #62 dnia: 24 Czerwca 2009, 14:17 »
JulkaKulka sala może jest kontrowersyjana, ale tylko dzieki właścicielowi. Ale to nie znaczy , że jest "be". Jeszcze raz powtórze, sala jest ładna, obsługa nie gorsza od innych , akustyka w porzadku, tylko podejście właściciela do zespołów , kamerzystów, fotografów, a czasami (tylko czasami) już podzczas wesela do Młodych jest nie takie jaki powinno być. Ale to nie wpływa negatywnie na całość wesela. Pytanie , czy nick_nzR coś z tego zrozumiał?

Offline nick_nzR
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: 24 Czerwca 2009, 14:25 »
Zrozumiał i to duzo.
Tylko prawda jest taka że może obsługa jak i szef ciebie nie lubią, dlatego masz zero na stołach.
Dziwna sprawa, bo my akurat mieliśmy wszystko, latali przy nas jak byśmy byli zaproszeni.
Kultura, i nawet szef miły, o co poprosiliśmy to mieliśmy.

Panie obserwatorze, do obsługi tez trzeba byc miłym.
Bo jeżeli będziesz grał takiego cwaniaczka jak na tym forum, to nigdy nie będziesz dobrze obsłużonym....
Każdy ciebie słucha i czyta twoje śmieszne wypowiedzi, a tak naprawde g..... wiesz,

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #64 dnia: 24 Czerwca 2009, 14:35 »
Nick_nzR, a jak się ma to do Jubilata? Z twojej opinii mogę teraz wysnuć wnioski, że cię tam nie lubią i mają cię w czterech literach. Kto zna Atenę i Jubilata może teraz wyciągnąć wniski jaki z ciebie zakłamany cwaniak. Jak piszesz w innych tematach to się zastanów i nie popełniaj gafy, pamiętaj co piszesz. A na koniec ,trochę więcej kultury w pisowni bo cię zbanują z czego wielu być może byłoby zadowolonych.

Offline nick_nzR
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: 24 Czerwca 2009, 15:36 »
a niech banują, ale skoro ciebie nie zabanowali jeszcze to z jakiej racji mnie mają banować?
Co do zakłamanego cwaniaka, napewno nie jestem taki jak Ty.
wszędzie ciebie dużo, ciągle najmądrzejszy ze wszytskich, a czy wogóle wiesz jak wygląda wesele??
czy tylko całymi dniami w domu siedzisz pisząc pierdoły i głupoty a tak naprawde ściemniasz na całego, że taki z ciebie znawca tematu weselnego i nie tylko...
Już kiedyś obsmarowywałeś wszytskich dookoła, a teraz taka kultura??GRASZ  Z LUDŹMI NA TYM FORUM,
W KOTKA I MYSZKE.....

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #66 dnia: 25 Czerwca 2009, 07:39 »
Oj, oj, nerwy puszczają. Więcej luziku bo się spocisz. Denerwuje cię, że inny może powiedzieć więcej niż ty? Potrafisz tylko pałać nienawiścią? 
Książeczkę do rączki i uczyć się, uczyć... , a może coś z ciebie wyrośnie. Nie widzę sensu dalszej dyskusji z tobą i kończę niepotrzebną pyskówkę. Szkoda mojego czasu.

Offline angel

• forumowicz
« Odpowiedź #67 dnia: 8 Lipca 2009, 14:07 »
nick_nzR
czego wiecej potrzeba w Atenie ? Klimatyzacji !!! :)
no chyba ze juz maja, ale watpie

Offline klementyna

• nowicjusz
  • *
  • klementyna
« Odpowiedź #68 dnia: 8 Lipca 2009, 14:41 »
Polecam w sosnowcu GANGES macie tam rowniez hotel i oczywiscie nie musicie brac kuchni wschodniej macie mozliwosc ustalenia menu polecam byłam tam kiedys sekretara fajni ludzie maja ten lokal

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #69 dnia: 8 Lipca 2009, 18:06 »
a ja tam i tak wolę Atenę  ;D

Offline Kasiaaa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #70 dnia: 22 Lipca 2009, 00:43 »
byłam tam ostatnio na weselu i musze powiedziec, ze bylo super. . . jedzenie bardzo smaczne i w takich ilościach, ze nie dało sie po prostu wszystkiego spróbować. . . klimatyzacja działała, wiec pomimo upału na dworze było chłodno. . . właściciel no cóż, nie miałam do czynienia ale Młodzi zadowoleni, wiec chyba w porządku, raz ich zawołał i powiedział, ze bardzo duzo wódki idzie i ze moze lepiej troche przyhamowac, bo sie wesele może szybko skończyc :D

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2011 :)
« Odpowiedź #71 dnia: 13 Sierpnia 2009, 16:56 »
Witam!
Wypowiem się i ja o tej sali, co prawda nie jest to opinia świeża bo z 2006 roku, ale wcześniej nie logowałam się na tym portalu  ;) Opinie odświeże w maju 2010, będę tam znowu i tym razem jako szukająca sali na 2011 (Ateny raczej nie wybiorę) zwrócę uwagę na szczegóły czego wcześniej nie robiłam.  A moja wrażenia z 2006 roku, bardzo, bardzo, bardzo pozytywne potrawy podane w sposób elegancki, szybka i sprawna obsługa kelnerska, smaczne drinki w barku, pyszne "chłopskie jadło".  Impreza minęła nim człowiek się zorientował, naprawdę było świetnie.  Ale nim doszło do wesela byłyśmy pełne obaw i tu nie będę oryginalna, chodzi o Pana P.  Zanim na dobre się zaczęło powiedział że z wycieczką nie będzie rozmawiał. . .  A było to kiedy pierwszy raz pojechaliśmy oglądać salę.  Byli Państwo Młodzi, rodzice, siostra Panny Młodej z narzeczonym, ja.  W sumie 7 osób.  Więc zażyczył sobie że może rozmawiać z młodymi i rodzicami.  Podobno obawiał się konkurencji. . .  W każdym razie potem było lepiej, człowiek się rozluźnił i był nawet sympatyczny no i  się dogadali jednak błędem było to że kilku rzeczy nie zawarli sobie w umowie, a tylko było dogadane słownie.  Generalnie po podpisaniu umowy "pan gbur" wrócił. . .  I oczywiście z brakujących zapisów umownych się nie wywiązał, m. in.  miał być ochroniarz itp.  Dlatego drżeliśmy z kuzynką czy wszystko będzie ok, ale impreza udała się wybornie.  ;D Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 14 Sierpnia 2009, 08:51 wysłana przez Maja »

Offline mirror

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2011 :)
« Odpowiedź #72 dnia: 13 Sierpnia 2009, 17:14 »
wybaczcie świeża przez "rz"...  no coments, jestem zmęczona, idę spać :)

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
« Odpowiedź #73 dnia: 4 Września 2009, 12:49 »
Kuzynka była tam niedawno na weselu u znajomych i była bardzo zadowolona tak z jedzenia jak i wystrój sali bardzo jej się podobał, pozdrawiam.

Offline ryba111

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #74 dnia: 23 Maja 2010, 22:44 »
Dziewczyny czy macie może jakieś nowe informacje na temat sali Atena?
Może któraś z was była tam w ostatnim czasie i zwróciła na coś uwagę, co należałoby zmienić lub poprawić.
Każda informacja jest bardzo cenna.

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #75 dnia: 24 Maja 2010, 07:38 »
Byłem ostatnio w Atenie. Osobiście moje wrażenia są bardzo pozytywne. Zostały zamontowane na podeście dla zespołu efekty świetlne, które są obłędne. Kupę forsy kosztowały, ale efekt jest niesamowity. Co do obsługi nie mam żadnych uwag, właściciel nie narzucał się (był praktycznie niewidoczny). Wszyscy goście zadowoleni, młodzi też. Rozmawiałem z zespołem, oni też nie mieli zastrzeżeń. Krótko mówiąc wszystko było ok. Aha, ochroniarz był jeden.

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #76 dnia: 31 Maja 2010, 17:37 »
My mamy wesele w Atenie i jesteśmy właśnie na etapie ustalania szczegółów. Jestem bardzo zadowolona i nie mam żadnych zastrzeżeń. Właściciele są bardzo pomocni. Zresztą ostatniego sylwestra spędzaliśmy w Atenie i zabawa była super. Byliśmy zachwyceni jedzeniem i obsługą. Bardzo bym chciała, żeby nasze wesele było równie udane.

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
« Odpowiedź #77 dnia: 6 Września 2010, 23:22 »
Ja też mam wesele w Atenie. I znam też tą salę od strony "obsługi" (pracowałam tam przez krótki okres). Właściciel jest ciężkim człowiekiem, ale sala piękna, jedzenie pyszne, obsługa jakich mało.
Co do dodatkowych opłat za to, by zespół mógł grać - to jest wszędzie. Musi być. Bo jeśli się tego nie opłaci - to można dostać wielką karę :/

Ochroniarzy zawsze jest dwóch, ale jeden jest w kuchni i pomaga kelnerom troszkę przy drzwiach. Pilnuje od drugiej strony. Pilnuje parking. Jest niewidoczny.

Tak czy inaczej - sama wybrałam tą salę i jeśli idzie o tą część mojego wesele - nie mam ŻADNYCH obaw! To cała reszta mnie stresuje ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
« Odpowiedź #78 dnia: 15 Marca 2011, 15:53 »
Jako, że sporo juz od ślubu minęło - chciałam tylko powiedzieć, że wesele udało się jak mało które, obsługa, jedzenie, wystrój - wszystko było absolutnie idealne i mogę śmiało polecić! :D
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline polemika_schola

• zapaleniec
  • data ślubu: 01.10.11r.
« Odpowiedź #79 dnia: 28 Sierpnia 2011, 21:39 »
Byłam w sobotę na weselu w Atenie. Na początku miałam mieszane uczucia... bo nasza orkiestra miała do nich jakieś "ale".

Podobał mi się wysrój: kryształowe żyrandole, wysokie wazony, podświetlane stoły, mnóstwo kolorofonów, lustra na ścienach, ładne łazienki, stoły na dworze... kwiaty były sztuczne ale to już pewnie świadomy wybor młodych.
Obsługa bardzo fajna: sprawnie roznosili posiłki, co chwile robili obchód i zbierali brudne talerze, nawet talerzyk użyty do zimnej płyty nie  stał na stole dłużej niż 10 min bo zaraz jak go ktoś dojrzał to wymianiał, cały czas uzupełniali napoje... perfekcyjnie
Jedzenie było bardzo dobre.

Podsumowując. Oczami gościa było to bardzo udane wesele

Offline Kasiaaa

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #80 dnia: 28 Sierpnia 2011, 22:44 »
ja również byłam na weselu w Atenie 2 lata temu i z punktu widzenia gościa wszystko było jak najbardziej ok. . . jedzenia bylo dużo, obsługa super, z tego co wiem, Młodzi jakoś na właścieciela nie narzekali. . .

Offline pralinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #81 dnia: 29 Czerwca 2012, 00:04 »
hej!
czy ta Atena ma jakąś swoją stronę internetową??? ktoś by mógł może jakies zdjęcia wrzucić?

Offline milcia

• Chuck Norris
  • W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym ;)
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #82 dnia: 29 Czerwca 2012, 00:20 »
Jak ja robiłam tam wesele prawie 4 lata temu to nie mieli stronki.
Mogę coś poszukać i wkleić. Interesuje Cię coś konkretnie?
Timber 27.12.2009 Nuśka  27.06.2013
BOY
GIRL

Offline pralinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #83 dnia: 29 Czerwca 2012, 09:43 »
od kilku osób słyszałam, że tam jest ładna  i przestronna sala. 
Przez 4 lata mogło się tam wiele zmienić, ale sądząc po zamieszczonych w tym wątku opiniach, to wszyscy zadowoleni, i goście i młodzi.  A ty milcia byłas zadowolona? Jak było z obsługą? Uprzejma? Szybka? Jedzenie dobre?

Do jakiego innego lokalu możnaby porównać Atenę?

Offline milcia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #84 dnia: 29 Czerwca 2012, 10:01 »
My byliśmy zadowoleni ze wszystkiego od A do Z :)
Na wszystkie pytania odpowiadam TAK :)
Jedynie z tego co czytałam na forum to szefostwo nie zawsze na początku wydaje się miłe, ale na mnie zrobili dobre wrażenia akurat bo ja odebrałam ich jako konkretnych a nie niemiłych :)
Czy można ją porównać z jakąś inną salą?
Hmm chyba jednak nie :) Jest przepiękna :D
Jest duża, jedna sala, na czym mi zależał, mieli do wyboru chyba 4 rodzaje stołów - okrągłe, owalne, tradycyjne, kolorystykę zasłon i dopasowane do nich obrusy - wtedy było 5 ale teraz pewnie więcej. Kawałek ogródka. Pokoje do wynajęcia, co prawda my nie mieliśmy gości przyjezdnych ale 3 miesiączną moją bratanicę, bratowa wzięła przyjaciółkę i były tuż tuż za ścianą mała sobie spała a rodzice bawili się na weselu, kiedy chcili to sobie do niej zaglądali.
Wszystko w tej sali jest na 1 poziomie co było dla mnie bardzo ważne, Zero schodów. Duże przestone toalety żebym mogła się spokojnie zmieścić w sukni. Również toaleta dla niepełnosprawnych.
BOY
GIRL

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #85 dnia: 29 Czerwca 2012, 10:04 »
Moje zdanie jest takie same. Nic dodać, nic ująć. :)

Offline milcia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #86 dnia: 29 Czerwca 2012, 10:19 »
A i mąż mi jeszcze przypomniał, że mają pokój małżeński  z sejfem ;) To też było super bo mieliśmy gdzie się "odświeżyć" w czasie wesela. Trzymać swoje rzeczy i spędzić noc poślubną  ;D
BOY
GIRL

Offline pralinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #87 dnia: 29 Czerwca 2012, 12:03 »
myślę, że mojego przyszłego też by ten sejf przekonał, hahaha :D Dzięki wielkie za te szczegóły.  A ile mają pokoi gościnnych? Bo my własnie  dosyć sporo osób z daleka będziemy mieć. 

Offline milcia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 29 Czerwca 2012, 12:10 »
Szczerze mówiąc to nie wiem, kompletnie nie pamiętam bo mnie to nie interesowało za bardzo.
W każdym bądź razie widziałam je :)
Ja zapamiętałam to tak.
Nie są to "hotelowe" pokoje. Raczej takie po prostu pomieszczenia - pokoiki wstawione tam były np 1 tapczan i 1 rozkładana wersalka. Nie jakieś wypasione ot po prostu do przespania się i tyle. Ale to tak już wcześniej pisałam 4 lata temu więc WIELE się mogło zmienić w tych pokoikach. Najlepiej samemu jechać i zobaczyć :)
BOY
GIRL

Offline pralinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #89 dnia: 29 Czerwca 2012, 12:20 »
tak zrobimy! może nawet jutro.  może się uda cichaczem podejrzeć akurat jakies inne wesele :)