Obserwatorze, no Ty chyba żartujesz?! Ok, jeśli uważasz, że osobom zatrudnionym przy oprawie wesela nie należy się obiad to ok, nie płać za nich, ale też ich uprzedź o tym, bo może nie zdecydowaliby się na granie na takim weselu! Ale skoro pary płacą i to 100%ceny za menu zespołu i fotografa, to chyba coś tu jest nie fair! A co do Twoich wątpliwości co do mojej prawdomówności na temat śmierdzących wędlin, to mogę Cię zapewnić, że w niedziele(bo tego dnia było wesele) nie tak łatwo znaleźć urzędnika sanepidu! A też przecież nie o o chodzi, żeby psuć wesele i lecieć do sanepidu! Chcieliśmy po cichu załatwić sprawę z kucharzem, żeby wymienił talerze po prostu, a on zrobił głośną aferę, że odważyliśmy się mieć jakiekolwiek pretensje... Nie mów więc, że opinie są grubo przesadzone, skoro nie wiesz jak było w rzeczywistości.
JulkaKulka- nie martw sie, skoro już wybrałaś tę salę, to po prostu zaznacz sobie szczegóły w umowie, 'czepiaj' się właściciela, żeby wszystko było w porządku, i pilnowałabym również stolika zespołu, co jakiś czas pytając czy niczego nie brakuje, bo skoro płacę to mam do tego prawo. Pozdrawiam, i nic się nie martw, masz piękną salę, a o resztę 'zadbaj' sama;)