Autor Wątek: Agatkap81 -jak to pochmurny dzionek stał się najwspanialszym dniem w życiu:)  (Przeczytany 12959 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agatkap81
  • bywalec
  • data ślubu: 31.08.2007
Odp: Agatkap81 -jak to pochmurny dzionek stał się najwspanialszym dniem w życiu:
« Odpowiedź #120 dnia: 17 Października 2007, 23:32 »
no to spróbujemy cosik wkleić:)

Parasol z innej strony ;D ;D ;D

Z młodszą szwagierką - zdjęcie zrobine przez "małego szkodnika" - dlatego od dołu ;D ;D ;D

ja i "mały szkodnik"

Ale i tak Go uwielbiam:)

Kościół z "lotu ptaka"

to na razie na tyle .
Związani na zawsze od 31.08.2007

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
Odp: Agatkap81 -jak to pochmurny dzionek stał się najwspanialszym dniem w życiu:)
« Odpowiedź #121 dnia: 18 Października 2007, 07:42 »
ten parasol wygrywa :D

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
Odp: Agatkap81 -jak to pochmurny dzionek stał się najwspanialszym dniem w życiu:)
« Odpowiedź #122 dnia: 18 Października 2007, 14:51 »
Agatkap81 miło znów w idziec cie na forum :skacza:

Offline grubcio

• zapaleniec
« Odpowiedź #123 dnia: 19 Października 2007, 11:26 »
ja też się bardzo cieszę jak "widzę" twoją sympatyczną buźkę. :skacza: :skacza:

Offline agatkap81
  • bywalec
Odp: Agatkap81 -jak to pochmurny dzionek stał się najwspanialszym dniem w życiu:
« Odpowiedź #124 dnia: 25 Października 2007, 15:35 »
Znowu byliśmy na weselu w poprzedni weekend i jakoś nie miałam kiedy zajrzeć do swojego wątku.

A tak wogóle to zmieniłam fryzurkę:) jak mi państwo młodzi przyślą zdjęcia to wam wkleję, bo my niestety nie kupiliśmy jeszcze sobie aparaciku i nie mogliśmy nawet zrobić im zdjęcia.

A pobierali się nasi znajomi - ten chłopaczek co krawat znalazł.

Ślubowali w Brodnicy a wesele mieli w hotelu Magnat, całkiem spoko była zabawa, ale ciężko było rozbawić i rozkręcić gości, więc my się wygłupialiśmy jak szaleni:)

Na szczęście "Młodym" się to podobało:) ;D ;D ;D ;D

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #125 dnia: 25 Października 2007, 20:52 »
tez kiedys bylam na takim weselu na ktorym rodzina siedziala przy stolach jak zakleta i za ch... nie chciala sie bawic. Tylko my i jeszcze jedna para znajomych sie bawilismy. Troche to potrwalo zeby zamiast patrzec sie na nas jak na dziwolagow samemu zaczac sie bawic. to koszmar z moich snow o weselu... nikt sie nie bawi, wszyscy siedza naburmuszeni... brr...  :Kwasny:

Offline grubcio

• zapaleniec
« Odpowiedź #126 dnia: 26 Października 2007, 07:50 »
nie straszcie dziewczyny tym sztywnym towarzystwem.  ::) też się tego boję.

a tak w ogóle to jestem ciekawa nowej fryzurki.  ;D

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #127 dnia: 26 Października 2007, 08:30 »
bardzo ladna sukienka,a ta kokardka dodaje takiego szyku,supcio  ;D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
Agatko ja slubuje tak jak Grecka  Kasia chyba :) 08-08-2008 i musze sie pchwalic ze slub mam na swiezym powietrzu :) natomiast bawic sie bede na ATR-u sali i mam do Ciebie pytanko bo slyszalam rozne opinie co sadzisz o ustawieniach stolow  bo niektorzy mowia ze jest podzial. . . .  i czy sadzalas gosci  ( mam na mysli wizytowki ) czy kazdy siadal tam gdzie chcial
POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZ

Offline agatkap81
  • bywalec
Ja wolałam sama rozsadzić gości, podzieliliśmy ich jak się dało najlepiej. Stoły były ustawione w wachlarz, 1 stół najbliżej orkiestry to byli "młodzi" znajomi, drugi to "młodzi" z rodziny męża, 3 - moja rodzinka - a ponieważ było ich nie wiele to młodzi i starsi zmieścili się przy jednym stole i 4 stół to starsi " męża - żeby mieli troszkę spokoju.

nasi goście byli zadowoleni z takiego układu, robiłam sama wizytówki i dzień przed weselem dostarczyłam wraz z listą na stołówkę. 
Tylko jeden błąd zrobiłam że nie oznakowałam stolików i takiej zbiorowej listy nie zrobiłam dla gości - no cóż trochę się jest zakręconym w tym dniu:)

Pozdrawiam i przepraszam że tak późno odpisuję.

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
tylko pozazdrościć :brawo: :brawo: . wszystko wyszło wam naprawdę super. Prześlicznie wyglądaliście!

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
DziEki wielkie za opinie :) ozdrawiam :)