Pierwsza przymiarka za mną...
Suknia ładnie leżała, poprawki są niewielkie, raczej z długości... ( niestety nie jestem zbyt wysoka ). Najważniejsze, że nie byłam zawiedzona swoim wyborem. Oczywiscie zerknęłam na dwa inne modele sukienek, na zasadzie co by było gdyby... ale generalnie podobałam się sobie, a chyba kazda panna młoda ma jakies watpliwości. Po popwrocie z pracy zobaczę, co wyszło ze zdjęć, które pstryknęła mama.
Przymierzyłam bolerko i masz rację Barbart, zobaczę jeszcze na allegro. Generalnie zdecydowałam,że będzie to koronkowe.
Odebrałam z salonu buty ( dopiero teraz je wybrałam, a dostałam od salonu gratis ).
Wybrałam welon w salonie, tez są tansze na allegro, ale chyba nie chcę kupowac w ciemno, w szczególnosci, ze nie wszytskie pasują do sukni.
Zdecydowałam się na bizuterię, było ze mną kilka pan, więc miał mi kto doradzić.
Jesli się uda, to wieczorem wkleję kilka zdjęć.
Pani florystka zaproponowała wstępnie bukiet, zobaczymy czy się zdecyduję, bo będzie kosztował 200 zł + 20 zł butonierka + 25 zł bukiet dla druhny. Oczywiscie ja tez mam kilka pomysłów co do bukietu,
chociazby podobają mi się te, które znalazłam na forum.
z eustomy