Autor Wątek: Ewelina_Michał - Nasz Dzień wyglądał własnie tak :)  (Przeczytany 10131 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Odp: Ewelina_Michał - Nasz Dzień wyglądał własnie tak :)
« Odpowiedź #60 dnia: 9 Lipca 2007, 11:33 »
Ewelinko ślicznie wygladaliście !!!!!

A napisz mi jak suknia sie sprawowała, bo ja zainteresowana wiesz ;) Z etgo co widać na fotkach było super :)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
« Odpowiedź #61 dnia: 9 Lipca 2007, 13:46 »
Wszystkiego najlepszego!!!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #62 dnia: 9 Lipca 2007, 19:21 »
Andziu suknia sprawowała się super. nic nie odpadło, nie popruło się. długość była w sam raz a butki od pani krawcowej też dały rade. Generalnie suknia bardzo sie podobała a mnie podobała się ciut mniej bo znalazłam w niej pare rzeczy które uważam że powinny wyglądać inaczej. tylko to były takie drobiazgi które ja widziałam mając suknie już dwa tygodnie w domu a których nie dało się tak po prostu zauważyć.

ok przechodzę do dalszej relacji... :)

Powiem Wam że ogólnie goście super się bawli. ja najśmielszych snach nie marzyłam o tym że będzie tak fajnie i że orkiestra tak sie spodoba. genralnie poza ksiedzem i pierwszym tancem juz wszystko nam sie udało. Konkursów było niezawiele bo nie chcielismy za mocno miszać. byly za to dość zwiezłe i dynamiczne. Generalnie zespół sam doradził nam by nie brać zabaw rozwleczonych bo bierze w nich udział tylko kila osób a reszta jak coś trwa zbyt długo to zaczyna sie nudzić. poszlismy za jego radami i tak też było na weselu.

jednym z pierwszych konkursów było coś tylko dla śmiechu gości czyli ja i M. w roli głównej w zabawie pt. "karmienie dzidziusia". zapewne wiecie o co chodzi. akurat to była jedyna zabawa która zaproponowalismy sami i balam sie jak sie przyjmie ale gdy juz uwolniłam sie spod przescieradła i zobaczyłam wrecz zaplakane od smiechu miny gości to wiedziałam że to był dobry pomysł.
z tego momentu mam mało fotek bo tylko jedna osoba robiła zdjecia. ale wklejam wam co mam :)

do tego wszystkiego Michał robił cudne miny, i mówił dziecięcym głosikiem. potem jeszcze kazali mu zaspawać pioseneczkę wiec zaśpiewał. taka drobna zabawa a na prawdę przyjeła sie świetnie. polecam bo to czysty smiech dla gości :)
Napisane: 09 Lipiec 2007, 19:14:41
potem przyszła kolej na wysyp gości którzy chcieli robić sobie z nami zdjecia. szok. było tego sporo. wszedzie tylko usmiech, usmiech i flesze z kilku aparatów. to było milutkie ale też meczace bo moment gdy nie grała orkiestra była jedynym wytchnieniem dla nas a jeszcze w miedzy czasie nalezało podejśc do każdego goscia i chwilke z nim pokonwersować.
prawde powiedziawszy wiem ze jedzenie było smacne, gorace i że bylo go ogromnie duzo ale też moje jedzenie wyglądało znacznie gorzej. zwykle gdy siadałm do stołu podawali np lody....poniewaz były jeszcze mocno zmrozone (a ja lubie lekką papkę:) ) to szłam do kogoś pogadać, zapytać itp. zwykle jak juz wracalam po lodach nie było sladu bo podali juz kolejne danie lub po prostu nie zdazylam wrocic do stolu bo gdy tylko orkiestra zow zaczynała grac mnie ktoś porywał do tańca. mowie Wam to był maraton a ja sama sie sobie dziwie że dałam rade w ten sposób te 26 godzin.

no ale koniec marudzenia.

torcik na sali pojawił sie dość szybko bo około 22. nie wiem czemu tak, ale w sumie wyszło to dobrze w czasie bo jeszcze ludziska mieli ochote na słodkie a to była chyba jedna z dłuższych przerw miedzy cieplymi posiłkami.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 9 Lipca 2007, 19:38 »
ok wiec lecimy z fotkami torcika.

troszkę nam klapnął jak czekaliśmy na jednych rodziców ale nie było źle. zgasły światła, wtedy kelnerka odpaliła te fontanny na torcie a do tego wokół tora u podstawy ustawione były tez maleńkie świeczuszki. efekt był wspaniały - niestety lampa błyskowa powoduje żśe togo zbytnio nie widać :)

krojenie torcika dla nas... :)

następnie mężuś musiał mnie nakarmić. ech mój misiek nie miał litości i wział w łapke wielki kawałek. niestety nie wybroniłam  sie by był choć ciut mniejszy...łobóz!!!!

krojenie torcika dla teściowej.....

a tu już misiek wręcza swojej teściowej torcik... :)

dodam że tort był na prawdę pyszny. każdy poziom miał inny smak. my trafiliśmy na wiśniowy ale były też inne. kremy były śmietanowe. mówię Wam pychotka. niestety torta nie zostało juz na drugi dzień. byli goście co prosili o dokładkę wiec rozszedł się calutki :)

Napisane: 09 Lipiec 2007, 19:36:31
ufff ale wam fotek rzuciłam na pożarcie :)

mam nadzieje że moja wczorajsza nieobecność zostanie mi wybaczona :)

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
« Odpowiedź #64 dnia: 9 Lipca 2007, 20:58 »
Niesamowita relacja;) az lezka w oku sie kreci. My tez planujemy zabawe z dzidziusiem;) Kamerzysta jest do tego przygotowany.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #65 dnia: 10 Lipca 2007, 11:39 »
Ewelinko ciesze się, że suknia się dobrze sprawiła :) A mankamenty.... inni nie widzieli więc jakby ich nie było :)

Ależ bym zszamała torta !!!!!!!

Zabawa w dzidzię jest genialna !!!!! Zawsze się poryczę ze smiechu jak gdzieś to widzę :)

Aha no i odwracam pytanie.... Jak czujemy sie w roli ŻONY ?  ;D ;D ;D

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #66 dnia: 10 Lipca 2007, 13:13 »
AndziuK a w zasadzie AndziuG :) w roli żonki w zasadzie nie czujemy się jeszcze wcale.... :) nie wiem, może to wynika z tego że już wcześniej przyjeżdżałam do Michała, przebywałam po dwa - trzy tygodnie i w tym czasie tez gotowałam, sprzątałam i robiłam to co zwykle w domku sie robi. może dlatego jak na razie niewiele sie zmieniło. choć.... dziwne jest to że zmieniło sie cosik w kwestii łóżkowej :) jest jakoś tak...."lepiej". wiem wiem, to dziwnie brzmi no ale chyba nikt po 6 latach bycia razem nie spodziewał sie że bedziemy aniolkami :) no ale mimo to coś sie zmieniło. może to moj sposób myslenia. może poczucie bezpieczenstwa bo w razie gdybysmy tak zaciazyli to nic złego sie nie stanie. moze to ten wiekszy luzzz psychiczny powoduje odkrywanie wielu rzeczy na nowo.

w ogóle to apropo spraw łóżkowych. nie planujemy przez najbliższy rok dzidziusia ale mimo to postanowiłam sie pobawić w mierzenie tempki itp cudeńka. tak by poznać swój organizm :) no i pytanie, zamówiliśmy termometr elektroniczny, mierzy z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku tylko że...... czy moge mierzyć temperaturę pod pacha czy koniecznie musze mierzyć ją "tam" ??? czy to ma az tak duże znaczenie?? wiem ze wazna jest stała pora i ok, akceptuje to tylko miejsce mierzenia mnie jeszcze trapi. plisss doradźcie :)

hihi rozpisałam sie troszkę nie na temat. zaraz postaram sie kontynuować relację. w sumie chyba bardzo sie rozwlekłam z tym pisaniem :) no ale co tam, relacje pisze sie tylko raz w życiu :)

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 10 Lipca 2007, 13:41 »
Ładnie wyglądaliście, czekamy z niecierpliwością na cd. :tupot:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 10 Lipca 2007, 13:58 »
Ewelinko o tym mierzeniu tempki masz obszernie napisane w NPR dla staraczków. Jednak spiesze donieść, że uznaje sie mierzenie temp. "tam" za najbardziej wiarygodna metodę, jednak dopuszcza sie tez mierzenie temp. pod językiem (jednak zawsze w tym samym miejscu), a na samym końcu pod pachą.....

Ciesze się, że jednak cos się zmieniło :)

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #69 dnia: 10 Lipca 2007, 15:04 »
Świetna relacja i piękne zdjęcia, gratuluję!

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #70 dnia: 10 Lipca 2007, 16:55 »
Ja słyszałam ze mierzenie temp pod pachą jest mniej skuteczne niż "tam"

No i czekamy na więcej fotek...

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #71 dnia: 10 Lipca 2007, 21:40 »
no to uwaga leci więcej fotek :)

potem jeszcze przed 12 nastąpiły podziękowania dla rodziców :)

mieliśmy dla nich przygotowane kosze kwiatów i specjalnie drukowane podziękowania na papierze :)

kwiaty mniej więcej takie... może z reportażu będą ładniejsze fotki a póki co te muszą wystarczyć :)

a podziękowania pisemne to było coś takiego :) ( fotka robiona jeszcze przed ślubem)

potem nastąpiła mała przemowa. ja zaprosiłam rodziców na środek a Michał zajął się podziękowaniami :) wyszło bardzo ładnie i tak...hmmmm jakby to najprościej opisać....nie było jakiegoś lania wazeliny ale Michal powiedział jak to facet krótko i rzeczowo tak że ja sama byłam pod wrażeniem. ładnie :)

wreczone zostały bukiety z tymi wkładkami do środka

a potem wzięliśmy rodziców w kółeczko i odtańczyliśmy bardzo znana piosenkę "cudownych rodziców mam" która może jest już na weselach nieco oklepana ale za to oddaje pięknie to co chce sie powiedzieć w takim ważnym dniu rodzicom.

tu mnie już brało na łzy wzruszenia :)

jeszcze tańcowanie :) - orkiestra super to zaspiewała

po tańcu rodzice otwierali zawiniątka i czytali

a na sam koniec jeszcze pokazywali do kamery i wtedy moja mama podeszła do mikrofonu i podziękowała nam "dzieciom" jeszcze raz za wszystko i powiedziała coś tego typu że cieszy sie że mamy takie mądre i odpowiedzialne dzieci

Napisane: 10 Lipiec 2007, 21:38:17
uffff ale się nawklejałam :) hihih

czyżby Was głód fotkowy został zaspokojony :) ???

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #72 dnia: 10 Lipca 2007, 21:52 »
czyżby Was głód fotkowy został zaspokojony 
tak do jutra może wystarczy... ale nie dłużej bo głód powróci  ;D

Bardzo ładnie sie prezentowały kosze!
A podziękowania po prostu bossskie!

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #73 dnia: 10 Lipca 2007, 21:58 »
GRATULUJĘ i cudownego Małżeństwa życzę!!!!

Ps. cudna relacja!!!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 10 Lipca 2007, 22:16 »
no dobra...na dziś tyle a jutro ciag dalszy opowiadania i foteczek. prosze was o cierpliwosc bo jutro mamy spotkanie z fotografem i moze mnie nie byc dosc dlugo w domku ale jak sie uda to z rańca coś popiszę :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #75 dnia: 11 Lipca 2007, 01:14 »
no dobra...na dziś tyle a jutro ciag dalszy opowiadania i foteczek. prosze was o cierpliwosc bo jutro mamy spotkanie z fotografem i moze mnie nie byc dosc dlugo w domku ale jak sie uda to z rańca coś popiszę :)
Ewelinko śliczne te zdjecia. Czekam na więcej.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #76 dnia: 11 Lipca 2007, 02:04 »
no to czekamy do jutra  ;)

Offline ajako
  • forumowicz
« Odpowiedź #77 dnia: 11 Lipca 2007, 08:37 »
No no no i Ewelinka jest juz  szcześliwą mężatka!!!! Gratulacje, wszystkiego najcudowniejszego i wielkie brawiska, bo prezentowaliście sie super elegancko, a z tych fotek bije takie uszczesliwienie, radość, ulga............ :brawo_2: :brawo_2:  :brawo_2:
z niecierpliwościa czekam na wiecej, pozdrówka!!!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #78 dnia: 11 Lipca 2007, 11:33 »
Witajcie !!!

zaraz jak sie troszke ockne to napiszę dalsza relację.

właśnie jak na prawdziwą żonkę przystalo jestem na etapie gotowania obiadku... kurcze tylko obiad dla 5 osob  wymaga sporego nakladu czasu wiec stad to opóxnianie pisania relacji. no ale kawke juz przed sobą mam, zaraz pozmniejszam kolejne foty, wrzuce na serwer i dalej popisze co i jak :)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #79 dnia: 11 Lipca 2007, 15:13 »
naprawdę pracochłonny ten obiadek :P :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:
nie mogę sie już doczekać.

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 11 Lipca 2007, 21:05 »
noooo obiad obiadem ale potem kolejne zajecia weszły w grafik i zleciał czas aż małż wrócił z pracy. szybko jedzenie i pojechaliśmy do fotografa.

no ale najpierw reszta relacji.

ludzie bawili sie dalej, na prawde zabawa była świetna, miejsca na parkiecie było akurat tak że każdy mógł znaleźć miejsce dla siebie.

ale nastała 12....

.... zegar (podkład muzyczny) wybił dwanaście dzwonów tak że jak o tym teraz pisze to mam gesią skórkę.....

... normalnie mialam wrażenie że zaraz coś ważnego się wydarzy....

....to był wstęp do oczepin....

...zagrała muzyka z Rocky'iego.... i panna młoda wpadła jakby na ring....

pierwszy raz widziałam takie wejście :)

...potem poproszono pana młodego....(nie umiem tego napisać tak jak było ale jak kojarzycie jak sie bokserów wpuszcza na ring, jak sie akcentuje ich nazwiska to tak właśnie to wyglądało :)

...małż przyszedł.... i...dostał rekawice bokserskie a mnie posadzono na krzesełku......

zadaniem pana mlodego było wyjęcie mi welonu z włosów własnie w tych rękawicach tak by ie poburzyc fryzury.... eeee... miał moim zdaniem nad pozór proste zadanie bo welonik nie był podpiety dodatkowymi wsuwkami i wystrczylo go tylko ku górze wyciągnąć :) ...tak tez sie stało....

myslałam że skoro wyciagamy welon to pan mlody ma policzyć zabki na grzebyku i tyle razy pocałować...a tu....

miał pocałować tyle razy ile średnio wymaga wsuwek upiecie włosów panny młodej czyli - 25 :)
za kazdym razem miał to być inna czesc ciała... no to całował.....

potem małż miał mi zawiązać szalik na głowie tak by nic nie bylo widać...i niestety szaliczek był tak porządny że nic nie widziałam....buuu... a tak bardzo chciałam rzucić welon siostrze.....

ech..no ale nic....

w tym szaliku na glowie Michal mial mnie wziac do tańca a ja w trakcie tańca miałam rzucic welon komuś zasiebie....

to rzuciłam i złapała moja najlepsza psiapsiółka :) tez fajnie wyszło

potem ja miałam dorwać sie do krawata pana młodego ...a pana młodego w tym czasie bronili jego kumple w stanie kawalerskim stukając mnie po palcach a to łyżeczkami, a to widelczykami...

no ale co tam...tez udało mi sie zdjąć mężowi krawat i znów historia sie powtórzyła. ja wziełam Miska do tańca a on rzucał.

Napisane: 11 Lipiec 2007, 20:56:56
no i to by było po ocepinach :)

w zasadzie tych typowych zabaw weselnych byłoby na tyle. ale przyszła jeszcze kolej by pomęczyć pana młodego i sprawdzić jego sprawność fizyczną.....
by było mu raxniej do zabawy wzięto też świadka...

obojgu zawiązano na sznurku kręgle którymi mieli przesunąć klocek do mety.... :)

oczywiście wiecie jak to wyglądało??? sytuacja byla o tyle trudna że kregiel wisiał z tyłu a klocek byl mały..... męczyli sie chlopaki okropnie a reszta umierała ze smiechu...akurat mnie zalewjaca się łzami ze śmiechu jest widać na drugim planie :)

potem jeszcze był konkurs z krzesełkami i zabawa polegajaca na odbijaniu panny mlodej w tancu i udzielania jej dobrych rad małżeńskich. generalnie chodziło o to by gości jeszcze troszke rozruszać. i udał o
się :)

weselicho skończyło o 4 rano.

my połozyliśmy sie spać o 5. w tym dniu czekały nas jeszcze...poprawiny :)

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #81 dnia: 11 Lipca 2007, 21:42 »
aaa zapomniałam że jeszcze gośc z orkiestry przyszedł nam zaśpiewać piosenkę. strasznie sympatyczny facet. ech... jak wspominam to mi sie serduszko samo cieszy :)

no dobra...wiec jeszcze opisze drugi dzionek :)

snu bylo malutko bo już przed 9 byliśmy na nogach.

tu michał zrobił mi fotke z maskotakami które dostalismy :)

pierwsze co to poszłam na kąpiel żeby sie ocucić. suszenie włosków i pojechaliśmy do Michała domu zawieźć pieniążki (bo w pensjonacie strach byłoby trzymać taką kasę) i nakarmić naszego kochanego króliczka.
odwiedziliśmy przy okazji rodzinkę która spała u Michała i potem u jego wujka i wróciliśmy do pensjonatu.
a tam szybkie jakiekolwiek upinanie moich nieszczęsnych włochaczów i wyjście o 13 na poprawiny.

a tam....przyjechało jeszcze kilka osób z życzeniami...totalnie nas zaskoczyli bo przyjechali od tak po prostu, z własnej życzliwości...z misiami kartka z życzeniami...to było niesamowicie miłe.

no to lecą nasze fotki z poprawinek :)

tu żegnamy wychodzących gości. każdy z nich dostawał flaszeczkę weselnej i ciasto :)

no znow my...tak sie trzymałam po poprzednich 26 godzinach bez snu i tylko 4 godzinach snu przed poprawinami :)

generalnie poprawiny mnie zszokowały. zaczęło sie od 13. potem gorący obiad i cześć gości zaczęła o 15 sie zbierać....pomyślałam ...uffff za jakieś 2 godziny wszyscy sie rozejdą a ja będę mogla zdjąć wreszcie ta poprawinowa sukienkę która tez niestety miała gorset. a tu.... jak sie potem goście rozkrecili to o 8 nie chcieli wyjśc. bylam w szoku. zabawa była super, ja juz miałam dośc tańca ale musiałam sie trzymać.

kelnerki mówily że super sie trzymam i że nie widać braku snu. szok.

powiem wam że trzymała mnie tylko i wyłącznie adrenalina. taka w pozytywnym znaczeniu

Napisane: 11 Lipiec 2007, 21:41:02
aaa zauważył ktos że byliśmy ubrani pod kolor????  ;D

ja bordowy dół i kremowa góra a misiek kremowa koszula i bordo krawat :) fajnie to razem wygladało :)

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #82 dnia: 12 Lipca 2007, 20:34 »
pierwsze co to zauwazyłam to, czy to było zamierzone czy tak wyszło...?

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #83 dnia: 12 Lipca 2007, 21:23 »
nie nie, efekt był zamierzony. Michał juz wczesniej widział suknie na poprawiny a kiedyś jak kupowałam diadem i dodatki slubne to znalazłam dla niego bordowy/wisniowy krawat. potem on sam dokupił koszule ecru i juz był komplecik :)

podejrzewam ze gdybyśmy sie nie dogadali co do koloru to Michał miałby błękitna koszule i granatowy krawat a wtedy juz całkiem byśmy nie pasowali do siebie kolorystycznie.

to zapomniałam Wam zdać relacji od fotografa.

byliśmy wczoraj i ...wybraliśmy fotki....w sumie ze wszystkiego odrzuciliśmy tylko 12 zdjęć wiec w naszym albumie ślubnym znajdzie sie równo 165 zdjęć. w tym reportażowe i plenerowe.

do tego wzieliśmy po albumie dla obojga rodziców gdzie znajda sie najważniejsze ujęcia ze ślubu i reszta to plener. w sumie dostana tak prywatnie po 30 zdjeć. do tego jeszcze jedno z ładniejszych fotek plenerowych w ramce.
do tego jeszcze 3 "oryginały" filmu - jeden dla nas, i dwa dla rodziców a resztę będziemy juz kopiować we własnym zakresie i dawać zainteresowanym ludziskom :)

w sumie i fotografa/kamerzysty zostawiliśmy wczoraj 2000 złoty. dużo...hmmm jak na wielkość i jakoś zdjeć  to nie jest aż tak dużo. do tego same albumy kosztowały około 200 bo wzieliśmy takie dośc ładne, zdobione, typowo ślubne. zresztą - co ja sie tu rozpisuje - jak bede już miala albumy w łapce to zdam relacje fotogeniczną :)

a tak poki co to borykam sie z problemem sprzedazy sukni slubej plus dodatki. mało który komis chce przyjac suknie spoza swojej sprzedazy salonowej. a na allegro - wczoraj suknia slubna Agnes z 2006 roku poszła za....5,50 zł. szok. dlatego na allegro jej nie wystawiam.

macie jakies pomysły co z tym zrobic?

Offline Oleńka81

• entuzjasta
  • I Would Do Anything, For You Anything..
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #84 dnia: 12 Lipca 2007, 21:27 »
wystaw na rózne strony slubne.. ale juz z cena ostateczna moze jakas dziewczyna sie skusi, moze akurat sie spodoba..
a na allegro, to juz "kup teraz".. 

ja tak to widze..

dlatego ja wypozyczałam, bo wiedzialam ze bedzie problem ze sprzedaza..
ale zycze powodzenia!

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 12 Lipca 2007, 21:31 »
Dokładnie. Sa rozne fora podobne do tego gdzie mozna wystawic suknie, sa internetowe komisy. A na Allegro tak jak poprzedniczka moja juz pisala - wystarczy wpisac cene minimalna lub kup teraz. Zreszta i tak w sumie taka aukcja "robi" za ogloszenie po ktorym przyjezdza sie na przymiarke i dopiero wtedy dogaduje co i jak.
Wpisz w Google "Komis sukien slubnych" i szalej do woli :)

Sadze ze ta cena 5,5 była tylko po to by nie placic duzo za wystawienie aukcji a tak na prawde jesli transakcja doszla do skutku to cena była duzo wyzsza.

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #86 dnia: 13 Lipca 2007, 08:35 »
pięne mieliście podziękowania dla rodziców!!! Na prawdę bardzo gustowne!!

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 19 Lipca 2007, 18:18 »
Hej!!!

coś zaniedbuje swój wątek ale to przez te upały najzwyczajniej.

tu gdzie stoi komputer w pokoju jest tez klatka z królikiem i ogólnie jest to pokoj w którym spedzamy wiekszość czasu dlatego w te upaly właczam kompa na krótko by nie nagrzewać tu pokoju niepotrzebnie. najbardziej chodzi mi o królika a potem o nas. zwierzak teraz dostaje od natury ostro w kość bo dla niego 21 stopni to tak w sam raz a jak w te upaly w pokoju jest 34 to ledwie dyszy.

juz opatentowała chłodzenie butelek i ustawianie ich w klatce...chłodne i wilgotne okłady na klatke itp.

reasumując komputer chodzi maksymalnie najkrócej jak sie da wiec i ja jestem przelotnie na forum. miłam nadzieje że we wtorek wkleje wam fotki od fotografa ale zapomnieli nagrac nam płytki i mamy ja dostać dopiero jutro. ech szkoda. zdjęcia sa na serio fajne, przynajmniej nam sie podobają a to juz Wy wiecej ocenicie jak powklejam conieco :) najbardziej chcialabym Wam pokazać plener bo takich fotek tu jeszcze nie wklejałam :)

wogóle to przez ten gorąc a w drugiej kolejności przez brak czasu bardzo tęsknie za forum i rzecz jasna za forumkami :)

buziaki!!!

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #88 dnia: 19 Lipca 2007, 20:39 »
Cudne zdjęcia, nie mogę się napatrzeć :)

Sukienka poprawinowa świetna!!! Najpierw myślałam po białym gorsecie że to jakaś twoja druga ślubna na przebranie :)

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #89 dnia: 20 Lipca 2007, 12:50 »
Śliczne fotki, a jaka suknia na poprawiny - ja też myślałam, że to Twoja zapasowa suknia ślubna;) Ślicznie wyglądacie razem:)