0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Vall, moja znajoma, z ktora lezalam w szpitalu chodzila miesiac z 3cm rozwarciem i brakiem szyjki:) w końcu urodziła w 42 tyg.
Cytat: martyna1985 w 26 Listopada 2007, 21:25Vall, moja znajoma, z ktora lezalam w szpitalu chodzila miesiac z 3cm rozwarciem i brakiem szyjki:) w końcu urodziła w 42 tyg. to mnie pocieszyłas ale szczerze to ja tez mam kumpele i innego forum - ktora biega z 4 cm rozwarciem juz jakis czas.... także Anusia to niC nie znaczy Zobaczys ze Ty z zaskoczenia urodzisz raz-dwa
Czyli chyba lada dzien ?
Nocka wszystko wyciszyła..poza kłuciami w pochwie..i twradnieniem był luzik Także dzis humor lepszy i zobaczymy Pewnie jescze troche się "pobujamy" AndziK Sakrbie ..dziękuję w imieniu Maksia, ale chyba wybierzemy inną date na imieninki bo.... byłaby zbyt duza kumulacja: urodzinki, imieniny, Mikołaj Zdaje sie ze pod koniec maja są
Martusiu - widzę, że brzuszek masz faktycznie napięty...
Martusia, życzę Ci żeby spełniły się Twoje marzenia A Maksio wyjdzie 1 grudnia. Ciotka Agnieszka nie zniesie kolejnej porażki
Ps. zagłosujcie dziewczynki do 9 na fotke Kuby, please...
Witajcie z rana działacie na mnie jak narkotyk jak codziennie do was nie zajrze to aż mnie ściska Ja ci mówie Maksiu bedzie na swiecie w ten weekend - czuje to w kościach
1.XII to moj typ
Masz cos slodkiego?
Witaj Vall, przegapiłam II turę obstawiania?? A więc myślę, że to będzie 05.12
no w weekend juz tutaj będą