0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Spoko loko....my sie chorob nie boimy a leki na pewno wszystkie infekcje odstrasza....ja oczywiscie pomogesio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..sio..sio... sio..
no teraz to juz napewno wygramy z bakcylem
Z tym powrotem do formy, to ja mam nadzieje, ze dwa to moze jo ale kwartaly (gora) i bede w dawnej formie
ja Amelke zobacze dopiero w pazdzierniku
yyyyy wyjeżdzasz na całe dwa tygodnie........................ale od Nas tyż??
Jak zwykle mam nietypowa prosbe.. moglabys zrobic fote brzusia z gory? tzn jak Ty go widzisz? jestem ciekawa jakie to jest wrazenie
A ja nie wiem czy pisalas gdzie to sie jedzesz wylegiwac na te 2 tyg.
Odpoczywaj Kochana i biegaj do wc - wywal z organizmu te niedobre bakterie!
hihihiii...ale fajna perspektywa
nigdzie specjalnie - na początek jedzimey do rodziców.."na wieś" i zobaczymy.... czy nas gdzieś poniesie czy spędzimy czas na łonie rodziny wylegując się w ogródku tym bardziej, ze w srode mam badania robic, a w czw. musze znowu byc u mojej pani doktor w krk więc pierwszy tydzien będzie nijaki... dodatkowo - wszelkie wyjazdy nad wode..odpadaja, bo jedynei mogę sobie na nia popatrzec teraz A nie widzielismy sie z rodzicielami od slubu.... hehe..napaleni na fotki, filmy..hehehe a moja mamcia starsnzie ciekawa jak wyglądam
Ta perspektywa brzuszka chyba najbardziej mi się podobuje, bo nie tylko on jest ładniusi Mąż jest przeszczęśliwy, że ma taką żonę
No to wiesz do TG jest blisko i ładnie mamay, pospacerowac mozna i kawy dobrej sie napic
Czytałam wczoraj o zdrówku Twoim.... i wiesz że bedzie dobrze prawda ? Zarzywaj tabsy i powoli wsio wróci do normy