0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Melduje, ze buteleczki Tommee Tippee mieszcza sie w uniwersalnym podgrzewaczu Canpol - takim własnie:Shot at 2007-08-08
Jeszcze jedno... zauwazyłam, że... Twój kot ma dzis imieniny !!!! Wsiego naj dla Boryska
Martuś - ale masz śliczny, kształtny brzusio Baaaardzo mi się podoba
i ja zauważyłam - piękny brzusio........jej ciekawa jestem jakie to uczucie głaskać takie cudo??uściski dla Was
Martus twoj brzuchol jest piekny Gdyby były wybory Miss Brzucha na pewno byc wygrala.
Vall a może ta twoja waga to poprostu zatrzymana woda?kiedyś pisałaś, że byłaś opuchnięta - coś lekarka mówiła ci na ten temat brzucholek śliczny - mi też sie wydaje, ze to 23+6a Martuś ja mam jeszcze pytanie o butelki tomee coś tam coś tam - dlaczego je kupiłaś? wiem, że gdzieś pisałaś o tym ale nie mogę znaleźć
Martuś kochana normalnie fajniutki brzusio no ale w końcu mieszka w nim dobrze ponad pół kilo małego człowieka Linia jest faktycznie, ja muszę jeszcze poczekać na nią I też wydaje mi się, że Maksiu będzie starszy od Amelki Miłego dzionka kochani
Valluś, brzusiu przesympatyczny, ąz samej mi się zamarzył, ale to jeszcze nie teraz
przśliczny brzusio leczo ja też robiłąm ostatnio