0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
hihhii jaj nie będzie jak okaze sie że to Tamara
Ty to dziewczyno masz zdrowie, do pracy nie chodzisz a tak wczesnie wstajesz
powiedz jaka siła wyciąga cię z łóżka tak rano mnie by wołami nie wygnali - jak byłam w lipcu na zwolnieniu to nie było bata, żebym przed 11ta wylazła z wyrka
co do płci - to raczej są pomyłki w drugą stronę - lekarz powie, że będzie dziewczynka a jest chłopak - ja widziałam na usg cały sprzęt synka więc chyba pomyłki nie ma - chociaż u ~moniki~ zamiast córci będzie syn
a wogoel koncept zakupowy pomału upada - ponoc butle Tommeee Tippee nie wchodz ado żadnego podgrzewacza.. więc chyba wracam do punktu wyjscia
Vallus spojrz tutaj http://allegro.pl/item223109581_canpol_podgrzewacz_do_butelek_bezowo_pomarancz.html
To super ,z ebedzie mogl z Toba byc na USG .Ja pamietam jak moj byl ze man i przezycie jest niesamowite Bedziemy czekaly na wiesci z USG
Noooo Marcia Małż sie postarał !!!! BRAWO ! Pan A. zaczyna czuć presje (tożto juz poza połową w końcu !)
Bryczka dla Marci i Maksia duzia Marciu ja się na Citroenach nie znaju Pisacco podobał mnie się na reklamie, w realu juz duzo mniej... ale skoro spełnia Wasze wymagania, ma to czego potrzebujecie, to brać