Siemanko Martuś, tak sobie myślałam gdzie ty sie podziewasz cały dzień

Widzę, że naprawdę masz dylematów sporo. Ja jakoś aż takich nie mam...

Od początku stawiałam na firmę Avent, bo jednak są na rynku już trochę i produkują tylko artykuły dziecięce. Moim zdaniem poprostu to dobra marka w przystępnej cenie. Bo ja gdybym miała kupić na początek dwie butelki, potem dokupić jeszcze dwie to by mnie poprostu wyszło drożej i tyle. Dlatego nawet jeśli od razu ich nie będziemy używać, to i tak w perspektywie czasu to dobry zakup.
Jeśli chodzi o podgrzewacz, mowiłam dziś irkowi, że na nasze wycieczki samochodowe do Polski podgrzewacz d samochodu byłby idealnym rozwiązaniem i zgodził się ze mną. Więc narazie się wstrzymuję i daje sobie czas na dokładne "zbadanie" cech tego produktu

No i znowu mamy cechę wspólną- samochód... Też chcemy większy, bo nasza perełka niestety ma bagażnik nieco maly. Chcemy przy tym troszkę zaoszczędzić, bo lepiej mieć cosik na czarną godzinę. Irek kocha niemieckie marki i chce Audi w kombi, a mi podoba się Toyota Avensis w kombi- i ma taką zaletę, że grupę ubezpieczeniową (od której zależy wysokość ubezpieczenia) ma duuużo niższą niż Audi. Ale póki co chcemy sprzedać naszą perełkę jednak bez specjalnego pośpiechu.
Na szczęście wózek mam już w domku i tym samym jedno zmartwienie mniej