...
Interesują mnie też te łzy szczęścia 
...to tylko stwierdzenie faktu, że bywają ... niestety to nic realnego w naszym przypadku...
Jest kolejna diagnoza Mamy. Coś dla wyjaśnienia wszystkim Paniom. Potraktujcie to jako przestrogę ale wierzę, że tutaj nie ma takich nierozsądnych kobiet.
Mama 72 lata... pierwsza w życiu wizyta w szpitalu (dzieci rodziła w domu)... szpital i lekarze są dla niej złem i brakiem potrzeby bywania i leczenia. Niestety przyjdzie za to zapłacić słoną cenę

USG wykazało potencjalne źródło nieszczęścia. "Infekcja" rozpoczęła się od narządów rodnych. Niestety na teraz zajęty jest cały organizm. "Zwierzak" trafił na łatwy grunt i zadomowił się wszędzie - dosłownie. Nadwaga raczej nie do końca, gdyż płyn znajduje się wszędzie. Rokowania...2.03. wizyta w Szczecinie i konsultacje onkologiczne. Wtedy się okaże czy zdążyła czy też nie. Niestety czarno to widzę ale nie takie cuda świat widział. Dziękuje wszystkim za kciuki

na Was zawsze można liczyć.
Ku...źba jak jej to powiedzieć, jak nie zgasić świeczki woli walki...ja sam potrzebuję czasu na poukładanie w głowie tego co się stało... niby mądrala a taki pusty ... ech