Kllusiu: foteczki upiecia jakies tam mam. Chcialam skromnie bo same widzicie, ze suknia wielka i co za duzo to nie zdrowo. Ale trzymam foteczki bo licze na to, ze znajde w koncu czas na relacje

I to bardzo niedlugo bo tyle opowiadania, ze w paru slowach sie nie zmieszcze na pewno
Rajdoweczko: mam taka sama nadzieje. Pod koscioelm poznalam Cie od razu tak samo jak Agnieszke

Moj maz byl w szoku, ze sie pojawilyscie bo tego mojego forum jakos powaznie nie traktowal do tej pory. A tu go zaskoczylyscie

Nie pomyslal nawet, ze z tego moze wyniknac jakas znajomosc
Napisane: Czerwiec 19, 2007, 23:23:29
Kllusiu: specjalnie dla CIebie. A diademu nie bylo dlatego, ze mialam w planach zalozyc go pozniej, jak zdejme welon. Welon zostal zdjety wczesniej niz na oczepinach bo bylo mi w nim goraco. NIe przypuszczalam, ze taki kawalek materialu moze robic taki upal na glowie. A jednak. Bez niego bawilam sie wiele lepiej. ALe w kosciele zdal egzamian. Dowod ponizej:
Ostatnie zdjecie specjalnie dla corus Kllusi. Z moich wlosow moija fryzjerka nic mniejszego nie dala rady wyczarowac. Ale efekt koncowy bardzo mi sie podobal