Autor Wątek: JESZCZE TROSZKĘ I NA ZAWSZE RAZEM (22.09.2007) - KITKI82 I PITUŚ  (Przeczytany 39889 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline grubcio

• zapaleniec
Odp: JESZCZE TROSZKĘ I NA ZAWSZE RAZEM (22.09.2007) - KITKI82 I PITUŚ
« Odpowiedź #150 dnia: 6 Lipca 2007, 08:06 »
nasz fotograf robi takie książki ze zdjęciami. i może coś takiego zrobic i dac rodzicom po weselu na pamiątkę.
są różne formaty i wyglada to całkiem nieźle.

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #151 dnia: 6 Lipca 2007, 08:22 »
A no i jeszcze jedno w niedzilę umówiłam się na próbny makijaż do pani kasi jestem ciekawa efektu bo ja to wybredna jestem a bardzo delikatnie się maluję więc cienie i kreski i wchodzą w grę ale kępki sztucznych rzęs jak najbardziej no i już nie mogę się doczekać

Czekamy na fotki z makijażu :D

A obrona to pryszcz - juz niedługo sama to powiesz :D

Trzymamy kciuki.
Napisane: Lipiec 06, 2007, 08:17:35
nasz fotograf robi takie książki ze zdjęciami. i może coś takiego zrobic i dac rodzicom po weselu na pamiątkę.
są różne formaty i wyglada to całkiem nieźle.
Zastanawiamy się właśnie nad jakimiś albumami.
Ale to musiałoby byc coś ekstra i  oryginalne :)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #152 dnia: 6 Lipca 2007, 09:02 »
A zdjątka próbnego makijażu będa?
[
Czekamy na fotki z makijażu :D

[/quote]

NO jasne że będą fociaki, mam nadzieje że w miare będę wygladać :)

A po obronie to jasne że będę już spokojnie spać i mówić że był pryszcz ale teraz nerwów troche muszę zjeść i już zaczyna mnie brać, więc idę się uczyć.

Offline mizia
  • zapaleniec
  • data ślubu: 2007
« Odpowiedź #153 dnia: 6 Lipca 2007, 22:32 »
kitki82 wklej koniecznie zdjątka jak tylko bedziesz je miala.
co do twojego koloru wlosow to bardzo ci pasuje ta granatowa czerń, ale myśle, ze jesli chodzi o sprawe slubu to pani Kasia swietnie Ci doradzila.
ciemna czekolada jest swietnym rozwiazaniem. ten kolor jest zdecydowanie cieplejszy i mysle ze bedziesz sie w nim swietnie prezentowac :)

a jesli o grzywke chodzi to ja zawsze poprawiam ja po wyjsciu od fryzjera. porazka!
ciekawa jestem tez jak wygladaja Twoje brwi, ale to juz zobacze jak wkleisz zdjecia makijazu. ciekawa jestem jak dlugo sie on utrzyma. miejmy nadzieje ze bardzo dlugo.

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #154 dnia: 6 Lipca 2007, 22:49 »
No więc jeśli chodzi o kolor to wygląda ok ale tak pod światło to widać że odrosty są jaśniejsze bo wiadomo czarnego nie pokryło więc będę musiała pokombinować i nastepnym razem zmieszam ciemną czekoladę z czarnym no i myślę że będzie ok. Brwi nie zmieniała mi za dużo ale ładnie wyregulowała zobaczycie na zdjęciach makijażu, no a jeśli chodzi o makijaż to też mam nadzieje że się długo utrzyma idę w niedzielę na 13 i podobno troche trwa takie malowanie i kombinowanie no to sie przekonam :)

Offline mizia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #155 dnia: 6 Lipca 2007, 22:55 »
a jaki masz typ cery? bo moja niby bezproblemowa, ale w rzeczywistosci bardzo problemowa bo sie swieci juz po godzinie od zrobienia makijazu. nie wiem czy jakakolwiek kosmetyczka moze zdzialac cuda.
ciekawa jestem tez tego pomysłu z doklejanymi rzesami... ja wczesniej na to nie wpaadlam, ale to chyba super pomysl... w koncu chodzi o to aby wygladac naprawde wyjatkowo!!

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #156 dnia: 6 Lipca 2007, 23:03 »
kitki82
co do twojego koloru wlosow to bardzo ci pasuje ta granatowa czerń, ale myśle, ze jesli chodzi o sprawe slubu to pani Kasia swietnie Ci doradzila.
ciemna czekolada jest swietnym rozwiazaniem. ten kolor jest zdecydowanie cieplejszy i mysle ze bedziesz sie w nim swietnie prezentowac :)

Zgadzam sie z mizią :D

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #157 dnia: 6 Lipca 2007, 23:05 »
Mizia to ja mam ten sam problem po godzinie świece sie jak psu ..... ale podobno można coś z tym zrobić są takie podkłady matujące na wiele godzin nawwt tłusta skórę wolę nie myśleć co potem jak to sie zmyje  ??? no i ja mam też problemy z wypryskami byłam u dermatologa więc przepisał maść jakiś cudny specyfik bo działa jak nigdy żaden nie chciał działać to ten działa  :skacza: nie mam pryszczy ale podobno też nie mam sie co martwić pryszczami bo z nerwów mogą wyskoczyć a teraz też są specyfiki że ukryją wszystko no to sie nie martwię  ;D ;D ;D

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #158 dnia: 6 Lipca 2007, 23:11 »
Ja generalnie nie mam problemow z cerą ale jak szaleję na imprezie to w momencie jestem czerwona jak burak - doslownie.

I oczywiście świecę się jak te przyslowiowe jaja.....

Od koleżanki dowiedzialm sie jak cudowne dzialanie mają algi morskie takie hodowane w sloiku, nabylam je i w najbliższym czasie mam zamiar przemywać skórę wodą z alg.

Zdam relacją jak postepy.
Dzis  byl pierwszy raz i już czuję, że skora jest rewelacyjna :D

No zobaczymy co dalej :)

Offline mizia
  • zapaleniec
« Odpowiedź #159 dnia: 6 Lipca 2007, 23:25 »
wow to może Twoj sposób Barbart okaże się totalna rewelacją!

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #160 dnia: 6 Lipca 2007, 23:27 »
Barbart a gdzie takie algi sie kupuje żeby je potem do słoika wrzucić?

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
« Odpowiedź #161 dnia: 7 Lipca 2007, 00:15 »
Ja dopiero dotarłam do Twojego wątku :hello:, nie masz linku w podpisie i trudno cię znaleźć ;D
Śliczna z Ciebie babka i sądzę że pomysł p. Ksi na ciemną czekoladę jest bdb bo trochę złagodzi Twój mocny wizerunek, choć w czasie ślubu i wesela Twój promienny uśmiech chyba i tak by wystarczył.
Cofając się w czasie też jestem zakochana w ECHO Davidoffa, pomysł z migdałami w ramach podziękowań dla gości świetny właśnie podsunęłaś mi pomysł by sobie ułatwić i nie musieć rozsyłać podziękowań można je rozdać już w czasie wesela. Zamkową też rozważałam, gdyż miejsce w jakim się znajduje jednak jak na Szczecin jest najcudowniejsze, a gości będę miała wielu spoza Szczecina to by ci co nie widzieli jeszcze mieli okazję poznać jego piękno.
Chyba się Ci w moim wątku podobała moja fryzura i makijaż próbny, a ja właśnie miałam doczepiane kępki sztucznych rzęs efekt piorunujący nie mogłam się przyzwyczaić potem do oka bez nich a trzymały się dwa tygodnie, tylko trochę śmiesznie reagowali koledzy z pracy ale się tym nie przejmowałam :P a babeczkom się wszystkim bez wyjątku podobało i twierdziły że prezentują się bardzo naturalnie.
Nie mogę się doczekać zdjęć niedzielnych... :tupot: :tupot:
Pozdrawiam serdecznie

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #162 dnia: 7 Lipca 2007, 09:48 »
Bernadetko witam Cię u mnie.

Chyba się Ci w moim wątku podobała moja fryzura i makijaż próbny, a ja właśnie miałam doczepiane kępki sztucznych rzęs efekt piorunujący nie mogłam się przyzwyczaić potem do oka bez nich a trzymały się dwa tygodnie, tylko trochę śmiesznie reagowali koledzy z pracy ale się tym nie przejmowałam :P a babeczkom się wszystkim bez wyjątku podobało i twierdziły że prezentują się bardzo naturalnie.
Nie mogę się doczekać zdjęć niedzielnych... :tupot: :tupot:
Pozdrawiam serdecznie

No jasne że mi sie podoba w Twoim wąteczku już się tam zadomowiłam, o to ja jestem ciekawa ile mi sie będą trzymać rzęski i jak to bedzie wyglądać???

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #163 dnia: 7 Lipca 2007, 10:30 »
kitki co to za cudowny specyfik na pryszcze? Jest na receptę czy nie? Chętnie się dowiem :)

Barbart ja też chętnie dowiem się cosik o tych algach

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #164 dnia: 7 Lipca 2007, 11:35 »
ricardo tak lek jest na receptę ale jak pójdziesz do dermatologa to myślę że przepisze bez problemu nazywa się Duac Once Daily Gel dla mnie jest rewelacyjny żaden inny mi nie pomagał a wierz mi stosowałam juz tego z tonę.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #165 dnia: 7 Lipca 2007, 11:44 »
Zapiszę sobie nazwę, z reguły nie chodzę do dermatologa bo się przejechałam i radzę sobie sama. Ale skoro to świetny lek to może i się skuszę :)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #166 dnia: 7 Lipca 2007, 13:37 »
chcialam tylko powiedziec ze Barbart ma bardzo dobry specyficzek,sama kiedys uzywalam bo miala problem z cera jest rewelacyjny.Co do tego jak go dostac nie nie mem pojecia bo ja od babci go dostalam ale pewnie Barbart Wam podpowie. :los:

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #167 dnia: 7 Lipca 2007, 13:42 »
Dziewczyny algi kupilam na allegro.

Dopiero jestem po jednym dniu stosowania więc za bardzo nie mogę powiedzieć czy sa na prawdę takie codowne jak mówią i piszą inni :)

Ale na pewno np. po tygodniu napiszę Wam czy są jakieś zmiany (na lepsze czy na gorsze ;D).

Rzekomo picie wody z alg i przemywanie skóry daje dużą poprawę cery i w ogóle skóry ciala.
No i poza tym jeszcze na inne rzeczy pomaga.
Ale tak jak piszę - jeszcze tego nie sprawdziłam na wlaśnej skorze, więc nie chce tu bajek Wam opowiadać :D

Słyszałam, że pewnej osobie miesięczna kuracja algami zlikwidowala całkowicie grzybice stóp.
A miala rany do mięśni  :-\

Pozyjemy zobaczymy.

Czekajcie cierpliwie :D

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #168 dnia: 7 Lipca 2007, 14:21 »
To ja też może sprawdze to na własnej skórze poszukam na allegro, ale czekamy czekamy  :tupot: :tupot: Barbart na Twoją ocenę tych alg  ;D
Napisane: Lipiec 07, 2007, 14:19:24
Ojej weszłam na allegro a tam tysiące tych alg są jakie to trzeba kupić?

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #169 dnia: 7 Lipca 2007, 14:53 »
ricardo tak lek jest na receptę ale jak pójdziesz do dermatologa to myślę że przepisze bez problemu nazywa się Duac Once Daily Gel dla mnie jest rewelacyjny żaden inny mi nie pomagał a wierz mi stosowałam juz tego z tonę.
O :o o :o o ja też ten żel mam i możesz mi pomóc ;D, bo ja nie wiem gdzie mam instrukcję jego stosowania i nie pamiętam jak to z nim jest przy stosowaniu na słońce jak bardzo trzeba uważać na promienie słoneczne?? Ja go miała stosować tylko miejscowo (tylko na zmianę skórną) w cieniutkich warstwach i się bardzo sprawdził, przestałam go stosować jakieś 2 miesiące temu jak zupełnie wyeliminował problem, ale teraz właśnie pod grzywką czoło w upały zaczyna się psuć i wróciłabym do jego stosowania tylko o słoneczko :-\ Z góry dziękuję z pomoc ;)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #170 dnia: 7 Lipca 2007, 16:14 »
Ja go stosuje na noc i tylko na noc więc słońca wtedy nie ma rano zmywam twarz i chodzę normalnie na solarium żadnych problemów nie ma :) chodzi o to żeby z żelem nie chodzić na słońce więc spokojnie możesz go sobie stosować przed snem, ja smaruję całą twarz mi polecił ten dermatolog i jest super  ;D

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #171 dnia: 7 Lipca 2007, 16:29 »
Ale ze mnie głupol :glupek: ja wcześniej miałam jeszcze coś złuszczającego i to miałam stosować na noc, a żel na dzień, ale właśnie jak nie muszę już tamtego złuszczającego to mogę to sobie stosować na noc, dzięki od dziś zaczynam kurację zobaczymy jakie teraz przyniesie efekty w końcu trudniejsze będą warunki.

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #172 dnia: 7 Lipca 2007, 17:41 »
Ale ze mnie głupol :glupek: ja wcześniej miałam jeszcze coś złuszczającego i to miałam stosować na noc, a żel na dzień,

Przestan żaden głupol, ja tez z instrukcja poszłam do taty i mówie no nie możliwe na solarium nie można chodzić a on do mnie no tak nie można chodzić jak masz maść na twarzy ale rano zmyjeść to możęsz iść więc luuzik :)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #173 dnia: 8 Lipca 2007, 13:10 »
kitki82 jeśli chodzi o te algi to tu masz link na allegro:

http://www.allegro.pl/item210247933_zdrowie_uroda_100_ml_algi_gratisy.html

trzeba kupić cos takiego, sprzedający przesyla instrukcję postepowania z nimi

« Ostatnia zmiana: 8 Lipca 2007, 13:13 wysłana przez Barbart »

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #174 dnia: 8 Lipca 2007, 16:49 »
Ach to o to chodzi bo tam było tyle tych alg że nie wiedziałam co mam zamiawiać dzięki wielkie Barbart
Napisane: Lipiec 08, 2007, 16:42:42
A teraz pare foteczek z mojego makijażu próbnego jedno oko mam inne i drugie inne tego na fotkach nie widać, bo makijaż jak dla mnie troche za mocny powiedziała to pani kasi i na drugim oku troche mi rozjaśniła ale jeszcze troche za mocny, mam pochodzić cały dzień i powiedzieć czy się przezwyczaiłam czy jeszcze bardziej naturalny no zobaczę ??? Ale z rzęs jestem zadowolona nawet moja mama chce sobie zrobić na moje wesele sztuczne tak jej się spodobałay :)

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
« Odpowiedź #175 dnia: 8 Lipca 2007, 18:32 »
Makijaz rewelacyjny, naturalny i nie przytlaczajacy..... Wygladasz naprawde kobieco i slicznie. A oczka "zrobione" masz przepieknie.... bardzo mi sie podoba....

Offline ANNUUSSIIA

• uzależniony
« Odpowiedź #176 dnia: 8 Lipca 2007, 19:30 »
 :hello:super makijaz :) jest ale jakby go nie bylo  :D super

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
« Odpowiedź #177 dnia: 8 Lipca 2007, 19:47 »
Wydaje mi sie że za mocny to on nie jest, tylkoszkoda że na żadnym zdjęciu nie przymrużyłas oczu- byłoby widac całosc. Ale i tak widac ze super

Offline Bernadetka

• uzależniony
« Odpowiedź #178 dnia: 8 Lipca 2007, 19:54 »
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
cudnie wyglądasz :brawo_2:, jak dla mnie nie jest ciemny, bardzo dobrze Ci w nim, a rzęski widać ślicznie od razu się oczka większe wydają, tylko nie wiem czy brwi nie powinny być trochę bardziej podkreślone, a grzyweczką jestem zachwycona i na moje oko widać jaśniejszy kolorek włosków i tak Ci dużo ładniej, łagodnie. I powiedz mi gdzie się Ci ta cera psuje, bo ja bym bardzo chciała, żeby się mi tak jak u Ciebie popsuła ;D, masz śliczną skórkę, a zbliżenie niezłe nam przedstawiłaś ;)

Offline kitki82

• uzależniony
« Odpowiedź #179 dnia: 8 Lipca 2007, 20:23 »
Dzięki dziewczynki za tam miłe słowa, ale ja się nie maluję tzn. wcale nie urzywam cieni i dlatego jak dla mnie to to jest mocno ale chodząc tak cały dzień już troszkę się przyzwyczaiłam wiec chyba będzie oki.
Berandetko na zdjęciach nie widać tych moich blizn po pryszczach? oj to rewelacyjnie  :brawo_2: