Ja dopiero dotarłam do Twojego wątku

, nie masz linku w podpisie i trudno cię znaleźć

Śliczna z Ciebie babka i sądzę że pomysł p. Ksi na ciemną czekoladę jest bdb bo trochę złagodzi Twój mocny wizerunek, choć w czasie ślubu i wesela Twój promienny uśmiech chyba i tak by wystarczył.
Cofając się w czasie też jestem zakochana w ECHO Davidoffa, pomysł z migdałami w ramach podziękowań dla gości świetny właśnie podsunęłaś mi pomysł by sobie ułatwić i nie musieć rozsyłać podziękowań można je rozdać już w czasie wesela. Zamkową też rozważałam, gdyż miejsce w jakim się znajduje jednak jak na Szczecin jest najcudowniejsze, a gości będę miała wielu spoza Szczecina to by ci co nie widzieli jeszcze mieli okazję poznać jego piękno.
Chyba się Ci w moim wątku podobała moja fryzura i makijaż próbny, a ja właśnie miałam doczepiane kępki sztucznych rzęs efekt piorunujący nie mogłam się przyzwyczaić potem do oka bez nich a trzymały się dwa tygodnie, tylko trochę śmiesznie reagowali koledzy z pracy ale się tym nie przejmowałam

a babeczkom się wszystkim bez wyjątku podobało i twierdziły że prezentują się bardzo naturalnie.
Nie mogę się doczekać zdjęć niedzielnych...
Pozdrawiam serdecznie