Autor Wątek: Czas na moje odliczanie... do... TEGO WIELKIEGO DNIA  (Przeczytany 11051 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Czas na moje odliczanie... do... TEGO WIELKIEGO DNIA
« Odpowiedź #120 dnia: 12 Maja 2007, 15:37 »
Milena_S i ja melduje sie w Twoim odliczaniu :skacza:  Zycze Ci abys po przejsciach w przeszlosci buyla baaaaardzo szczesliwa :skacza:  
Corcia jest sliczna :skacza:

TAk patrze na Twoj ring zareczynowy i wydaje mi sie,ze mamy takie same piersioneczki :tupot:
Oto moj:

To ten sam co Twoj??? Jesli tak to NAsi Panowie maja naaprwde dobry gust i jaki to zbieg okolicznosci bo jeszcze nie spotkalam sie tym,ze inna dziewczyna tez ma taki sam jak ja- jesli tak to super :skacza:
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Milena_S

• forumowicz
  • data ślubu: 22-09-2007
Czas na moje odliczanie... do... TEGO WIELKIEGO DNIA
« Odpowiedź #121 dnia: 13 Maja 2007, 14:41 »
Kkotek witam u mnie...
pierscionki bardzo podobne...  ale ja w srodku ma aguamaryn (chyba tak to sie pisze) kamien morski. Ale rzeczywiscie sa podobne. :) zrobie zdjecia pierscionka,ale to dopiero jutro....
 :skacza:

Offline Milena_S

• forumowicz
Odp: Czas na moje odliczanie... do... TEGO WIELKIEGO DNIA
« Odpowiedź #122 dnia: 30 Maja 2007, 15:24 »
i w koncu, po przerwie WRACAM!!!
foto pierścionka

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #123 dnia: 30 Maja 2007, 15:38 »
no i... nadrabiając moje kilometrowe zaległości...
jesteśmy już po naukach. W sumie trwało to 4 godziny, łącznie z "egzaminem". Koleś od nauk jest troche "nawiedzony" ale robi to szybko i sprawnie. W wielu rzeczach nie zgadzam się z nim, ale lepiej było się nie oddzywac, żeby wszystko mieć jak najszybciej za sobą.
na dowód zaświadczenie

oczywiście musiałam się wstydzić za Przemka, bo prawie żadnych modlitw nie znał, ale najważniejsze że zdaliśmy...

i pytanko w sprawie zaproszeń...
dom weselny????? tak się zastanawiam co tam napisać?? czy miejsce gdzie jest przyjęcie weselne czy jak?? wiem pytanie troche tendencyjne, ale help!!!
a tak wygląda środek zaproszenia

Offline siva

• Szczęśliwa żonka.
  • uzależniony
  • data ślubu: 08.2007
« Odpowiedź #124 dnia: 30 Maja 2007, 15:54 »
Mam nadzieje że Amelcia już lepiej się czuje. Zaczne od końca. Mi się wydaje że dom weselny to chodzi o wasz adres, ( lub tam z kąd będzie błogosławieństwo) żeby goście którzy chcą was zobaczyć wcześniej wiedzieli gdzie jechać. Zaważ że po prawej stronie masz wpisać ades kościoła, godzine i dopiero na dole jest "przyjęcie weselne" czyli gdzie imprezka.  Pierścionek masz rewelacyjny. Fajnie że już po naukach, ale skoro pan katecheta ma 8 dzieci to bym Wam radziła douczyć się z naturalnych metod zapobiegania ciąży.  :drapanie:

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
« Odpowiedź #125 dnia: 30 Maja 2007, 15:59 »
A ja bym powiedziała że to pełna nazwa i adres dokładny gdzie będzie imprezka a w "przyjęcie weselne" tylko nazwe restauracji. Tak mi się wydaje.

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #126 dnia: 31 Maja 2007, 09:05 »
i masz ci los... chyba zwariuje!!! musze to przemyslec co napisac ... hELPU!!!

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
« Odpowiedź #127 dnia: 31 Maja 2007, 09:31 »
A ja bym powiedziała że to pełna nazwa i adres dokładny gdzie będzie imprezka a w "przyjęcie weselne" tylko nazwe restauracji. Tak mi się wydaje.
Ja też tak uważam. U mni nie ma takiego problemu bo moja sala jest na wiosce gdzie chyba nawet ulic nie ma :)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
« Odpowiedź #128 dnia: 31 Maja 2007, 10:43 »
Milenciu!!!
Nie wiem jak to się stało że dopiero teraz dotarłam do Twojego odliczanka??????????????????
A po drugie sama wiesz jak bardzo nie moge się doczekać Twojego ślubu i weselicha!!!  :koncert: ale sobie potańczymy!!!! W końcu!!!!! Jeszcze tylko 3 miesiące, 3 tygodnie i 1 dzień i już będziesz szczęśliwą mężatką!Będę tu zaglądać często i nie odczepisz się ode mnie  :terefere:
A co do Amelci to oczywiście znasz moje zdanie!!!! Moje malutkie kochane Słoneczko!!!!!! Ona potrafi człowiekowi poprawić humorek, znam to również z własnego doświadczenia!
A zapomniałabym : GRATULACJE Z POWODU ZDANIA EGZAMINA U PANA T...... :skacza:

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #129 dnia: 4 Czerwca 2007, 09:28 »
w przygotowanich na razie spokój... spokój.. spokój...
Jestem na etapie szukania dobrej fryzury.. a problem chyba bedzie bo mam półkrótkie włoski a morzył mi się kok... poszukam fotek i powklejam.... mam nadzieje ze pomozecie wybrac odpowiednia fryzurke..
z reszta zawsze moge na Was liczyc:)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
« Odpowiedź #130 dnia: 19 Czerwca 2007, 07:42 »
Milenko i gdzie te zdjecia fryzurek????????????????? Ile będziemy czekać?????????? A czasu coraz mniej, bo zostało 3 miesiace i 3 dni!!! :skacza:Mam nadzieję że sie poprawisz i jak jutro tu zajrzę to zobaczę fryzurki które Ci się podobają i razej z dziewczynami coś wybierzemy!

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #131 dnia: 27 Czerwca 2007, 10:52 »
dzisiaj idziemy do księzy zaby załatwic pozwolenia, zapowiedzi i spisac protokól. troche tego jest, ale jak mus to mus:)
co do fryzur to jak na razie brak koncepcji, a jakos mi sie nie spieszy, przeciez jeszcze "kupa" czasu. jak cos foty na pewno wysle.

Offline _kasiek_
  • uzależniony
  • data ślubu: 4sierpień2007
« Odpowiedź #132 dnia: 28 Czerwca 2007, 11:23 »
dzisiaj idziemy do księzy zaby załatwic pozwolenia, zapowiedzi i spisac protokól. troche tego jest, ale jak mus to mus:)
co do fryzur to jak na razie brak koncepcji, a jakos mi sie nie spieszy, przeciez jeszcze "kupa" czasu. jak cos foty na pewno wysle.

no i jak było :?: :)

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #133 dnia: 30 Czerwca 2007, 09:48 »
kurcze, byłam u księdza ale proboszcza nie było a wikary nie chciał wystawic zaswiadczenia, dzisija robimy 3 podejscie...

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #134 dnia: 13 Sierpnia 2007, 18:42 »
kochane to ze tutaj nie pisze to nie oznacza mojego lenistaw a raczej brak czasu...
Mala chodzi i trzeba ja pilnowac, zalatwiamy reszte formalnosci co do weselicha i rozwozimy zaproszenia wiec caly czas w biegu...
co u dalo nam sie zalatwic...
-zapowiedzi juz poszly, tylko protokol spisac,
-papiery przygotowane (USC, rozne akty itp)
-zamowilismy obraczki
-kupilam buciki
-pierwsze pomiary sukni za mna, dokupilam krotkie bolerko zeby w kosciel pol nago nie stac
-kosmetyczka zamowiona
-fryzjerka rowniez
-wodka kupiona 264 butl po 0,5 l (chyba starczy na ok. 120 os. z poprawinami)
-napoje kupione
-zamowiona wiazanka slubna
-zamowione ubranie autka, butonierka i kwiat dla swiadkowej
-zamowiony fotograf (robimy zdjecia w studiu)

Brakuje tylko bielizny, z czym jak zwykle mam problem, malo pod biustem wiecej w piersiach i od miesica nie moge dostac na siebie stanika do sukni. zwiedzilam all sklepy z bielizna w bielawie, dzierzoniowie i wroclawiu (dokladnie bielany wr)... dzisiaj zamowilam moze bedzie w przyszlym tygodniu

wiec jak widzicie moje drogie troche sie napracowalam - tak tlumacze swoja nieobecnosc, foty zrobie w wolnej chwili i pokaze.

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #135 dnia: 13 Sierpnia 2007, 18:49 »
 :brawo_2: :brawo_2: tyle spraw załatwionych,no to teraz będziemy czekały na fotki  :tupot: :los:

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #136 dnia: 14 Sierpnia 2007, 10:30 »
Milenka fooootki :)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #137 dnia: 23 Sierpnia 2007, 09:25 »
Witam na odliczanku! Trzymam kciuki   Jestem ciekawa fotek :)  A córeczkę to masz prześliczną... Cudeńko!

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #138 dnia: 29 Sierpnia 2007, 11:04 »
dobra wlasnie zdalam sobie sprawe ze do slubu pozostal niecaly miesiac i wpadlam w panike. Ale to chyba normalne. wczoraj przed snem myślałam ile rzeczy jest zrobionych..i nagle o Boże jeszcze tyle zostało.
na pocieszke kupiłam butki

moze nie do końca chodziło mi o taki model ale sa bardzo wygodne. problem z tym ze jak ma sie długie paluszki u stóp nie można każdego butka wsadzić,ale te sa idealne... heh no i białe ;)

dodatkowo zakupiłam w końcu stanik, jak pisałam wcześniej miałam  z tym problem, ale juz po krzyku. no i wiadomo majtuchy i ponczochy wiec ciuszki juz mam.

wczoraj odebrałm nasze obraczki i oto fotka.

ze spraw waznych... zaproszenia juz w koncu rozdane i wychodzi na to ze wesele na ok 120 osob.
jutro jade do wrocławia na pierwsza przymiarke... brakuje mi jeszcze cos na poprawiny, ale jak bede jutro we Wrocku to mam nadzieje ze cos znajde.u ksiedza protokół juz spisalismy i dostalismy kartki na spowiedz, a ze mieszkamy razem to tylko raz sie spowiadamy... chociaz my teraz przed slubem czystosc zachowujemy bo spimy w osobnych łóżkach. ale to tylko dlatego ze Amelka ze mna a Przemek musi sie do pracy wyspac... ale po ślubie bedziemy spac jak małżeństwo ;D ;D ;D
w piatek jade zamowic tort i ciasta. zostaje jeszcze sprawa ubioru koscioła. w poniedzialek spotykam sie z para ktora ma przed nami slub i sie dogadamy zeby taniej wyszlo.

chyba na tyle, bede was o wszystkim informowac...

Offline .monia.

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #139 dnia: 29 Sierpnia 2007, 12:15 »
Dopiero teraz dotarłąm do twojego odlicznanka, mam nadzieję, że przyjmiesz mnie do siebie

Offline agapa

• zapaleniec
  • data ślubu: 22wrzesień2007
« Odpowiedź #140 dnia: 29 Sierpnia 2007, 12:53 »
Milenko nie wiem jak mogłam przegapic Twoje odlicznko  ;D

miło cię poznać i zobaczyć,przeczytałam wszystko od poczaku, ,Tworzycie piekną parę i jeszcze Wasz cudna Amelcia..boska jest!
Ślubujemy tego samego dnia :) powodzenia!

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #141 dnia: 29 Sierpnia 2007, 13:51 »
Milenko widziałam fotki z Amelką i wiem, że fryz slubny bedzie super, bo włoski urosły bardzo ;)

Butki sliczne i obraczki tez (piekny grawer ;) )

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #142 dnia: 4 Września 2007, 18:44 »
agapa, monia witam goraco u mnie... teraz to juz coraz blizej i mniej czasu na wszystko... jeszcze komp padl ale dobrze ze babcia ma neta:)
dzis w koncu byla miara sukni... odbior  17 wrzesnia. bylam ze szwagrem i kazal krawcowej wiecej cyca pokazac wiec ona za nozyczki i juz dekold wiekszy :)
teraz nie moge fot wkleic ale jak dostane kompa nadrobie...

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
« Odpowiedź #143 dnia: 4 Września 2007, 19:08 »
To Ci Grzesiek zbereźnik!!!! Bo chyba z nim byłaś czy moze z niedoszłym szwagrem? Nie na pewno z Grześkiem!!! Tylko jestem ciekawa co ksiadz powie na cycuchy??????????? ;)
A to zostało 2 tygodnie i 4 dni....a ja już nie moge sie doczekac kiedy pobaluję u Ciebie i oczywiście najważniejsze: zobaczę przepiękną Pannę Młodą, przystojnego Młodego i oczywiście najśliczniejszą księżniczkę Amelcie... już się nie moge tak bardzo doczekać tego wesela że szok no i tych tańców z Młodym  ;) ciekawe czy nam wyjdzie bo nigdy z nim nie tańczyłam...

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #144 dnia: 14 Września 2007, 19:26 »
Dziewczyny z żalem informuje, ze....  kompa jeszcze nie mam tylko korzystam tak z doskoku u kogo sie da, wiec fot tez brak, ale obiecuje za to obszerna relacje tak w zadosc uczynienie.
co do slubu to juz coraz blizej i coraz bardziej sie denerwujemy (Przemcio  takze - o dziwo).
dzis kupilam rodzicom w podziekowaniu figurki aniołka - kojarza mi sia tak jakos cieplo i sa takie wdzieczne, dobre, same pozytywy (postaram sie foty wkleic jak kopm wroci). ze wzgledu ze ojca mojego nie bedzie dziekuje mojej babci bo tak naprawde ona z mam mnie wychowaly. ze wzglad na to dziekujemy rowniez babci Przemka, zeby jej przykro nie bylo - ot taki mily gest.
co do ojca to nie mam z nim kontaku, widzialm jego chrzesnice (jego siostry corka) i prosilam zeby powiedziala ojcu jak go zobaczy zeby do mnie zadzwonil w pilnej sprawie, ale nic... ona nie chcial mi dac numeru do niego, wiec mam czyste sumienie ze chcialam go powiadomic, ale nie udalo sie.

suknie odbieram w poniedzialek, we wtorek dogaduje szczegoly z orkiestra, w srode fryzjer, w czwartek pazurki a w piatek odpoczywam:-) takze caly tydzien juz zaplanowany...
w tygodniu oczywiscie trzeba poswiecic troche czasu na zakupy spozywcze itp. i w miedzy czasie zajc sie dzieckiem...
aha my kobitki to mamy na glowie:-P ale dam rady zeby tylko stres mnie nie zjadl.
Przemek przejmuje sie jak na razie pierwszym tancem zeby wszystk odobrze poszlo. wiadomo jak to jest, wszyscy  patrza, robia foty no i kamera...
bedzie dobrze:)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
« Odpowiedź #145 dnia: 14 Września 2007, 20:39 »
i niech się Przemek denerwuje!!! A jak coś to wiesz co ja mu zaśpiewam?????
A kiedy czas na spotkanie z Markiem kamerzystą? Chyba zapomniałaś!!! ;)

Offline Milena_S

• forumowicz
« Odpowiedź #146 dnia: 21 Września 2007, 14:47 »
to juz jutro. ja od paru dni ciagle gdzies jezdze, to sklep, hurtownia, sala, kosmetyczka, fryzjer itp.
zwariowac idzie. na tym wszystkim cierpi Amelka bo ciagle gdzies komus ja podrzucam, do tego neta w domu nie mam wiec nie pokaze wam teraz fot z przygotowan, ale nadrobie pozniej po weselu, bo teraz juz calkowicie czasu nie mam. teraz wyrwalam sie na kawe do przemka do pracy i skorzystalam z neta:)
ciagle ma wrazenie ze o czyms zapomnialam ze cos nie tak.
zaczelo sie w poniedzialek moja kosmetyczka od paznokci nie odbierala tel od kilku dni, mowie trudno pazury zrobie u kogos innego. potem kosmetyczka od pysia wyjechala na wakacje wiec tze trudno sama sie pomaluje, do tego moja fryzjerka maiala pogrzeb i nici z farbowania. na szczescie obie kosmetyczki juz wrocily i zalatwione, wloski farbowalam w u innego fryzjera. wiec nie jest zle, ale za to w srode...  okazalo sie ze nie mamy czym do slubu jechac bo pan ktory mial u\dac autk ow szpitalu jest. super!! ale znalazl sie kolega ktory pozycza nam autko audi A4 kombi koloru niebieskiego. wiec szybko tel do kwiaciarni ze trzeba kolor kwiatow zmienic ( z pomaranczu na biale).
takie male przygody
jeszcze wczoraj okazalo sie ze kupilismy za malo miesa (albo nie taki rodzaj juz sama nie wiem). dzis juz to zalatwilismy.
na pocieszke przyjechal brat przemka z zona  z USA i przywiezli mi super staniki do sukni i w ogole. w koncu w moim rozmiarze:)
przed chwila wrocilam od fryzjerki (juz p o pogrzebie) i mniej wiecej powiedzialm co chce miec na glowie i ok, jutro o 9 ide na fryz. na 14 makijaz...
na dzis tyle jade po dziecko, na sale bo juz nam stroja i na 18 do spowiedzi  i  do slubu jestesmy czysci.
mam nadzieje ze pojdzie gladko i ze nie bedzie wiekszych wpadek (bez malych sie na pewno nie obedzie)
buziaqczki kochane moje i po slubie wielka relacja wraz z fotkami...

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
« Odpowiedź #147 dnia: 22 Września 2007, 08:29 »
MILENKO TO JUŻ DZIŚ!!!
DZIŚ WASZ WIELKI DZIEŃ!
NA PEWNO WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!
MNIE OD RANA BOLI ŻOŁADEK JAKBY TO BYŁ MÓJ ŚLUB.....JESZCZE PARĘ GODZINEK I BĘDZIESZ ŻONĄ!!!
TRZYMAJ SIĘ KOCHANA TO TWÓJ NAJPIĘKNIEJSZY I WYMARZONY DZIONEK!!!
A i chciała jeszcze dodać że pogoda piękna, słońce zamówione, deszcz przegoniony!!!!Itak jest!!! Jak tylko wstałam to poleciałam do okna sprwdzic czy słonce świeci i pięknie swieci, niebo niebieściutkie!!!

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
« Odpowiedź #148 dnia: 22 Września 2007, 14:07 »
Dzwoniła do mnie Milenka!!!Juz sie denerwuje !!!
Fryzurka bardzo jej się podoba...jeszcze 3 godzinki i już będziemy w Kościólku na najważniejszej mszy Milenki i Przemka!!!

Offline BETI

• maniak
« Odpowiedź #149 dnia: 22 Września 2007, 17:21 »
Zyczę Wam z całego :serce: oby ten dzień był najwsapanialszy i otworzył Wam drogę do nowego i lepszego życia.Czekamy na relacyjkę.