hej Karolajnaa i pozostałe dziewczyny
Kamerzystów jest wielu o fotografów jeszcze więcej. Wiem, że każdy stara się doradzać na tym forum i polecać , ale zdaje sobie sprawę, że trudno się zdecydować. Podam ci namiary na fotografa ( nie będę ukrywać, że go nie znam bo znam). Jest to koleś z Bydgoszczy, ale dojedzie w każde miejsce. Obracam się troszeczkę w tym towarzystwie więc często słucham i uczę się na co zwracać uwagę przy ocenie zdjęć czy filmu. Jesli chodzi o tego chłopaka to mi osobiście podoba się jego "świeżość w ujęciach" nie potrafię tego inaczej określić. Widzialam jego fotki ( nie tylko slubne) i zawsze mi się podobały. Jest on bardzo skromnym człowiekiem dlatego w życiu nie odważyłby się na kryptoreklamę, ale wiem, że chciałby porobić kilka ślubów do swojego portfolio więc cenowo jak najbardziej TAK patrząc na obecne standardy. Nie chce tutaj narzucać, zachwalać itp bo każdy ma oczy i swoje zdanie. Ale jak nie ma co obejrzeć to jak ma ocenić, prawda? Tak wiec podsumowując dla zainteresowanych na priv maila wysle link do zdjęć i jego namiary.
Pozdrawiam Grudziąc i okolice