Autor Wątek: Grudziądz i okolice  (Przeczytany 56471 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline małami1985

• nowicjusz
  • *
Odp: Grudziądz i okolice
« Odpowiedź #180 dnia: 21 Września 2010, 22:40 »
Osobom ktore szukają dobrego fotografa polecam pana który robił zdjęcia moim dobrym znajomym - stronke znajdziecie przez google wpisując: Bartosz Turski Fotografia ślubna ::) Widziałam jego zdjejcia i robią naprawde duże wrazenie :)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #181 dnia: 21 Września 2010, 22:44 »
Dziękujemy małami1985, że reklamujesz fotografa. Musi być naprawdę dobry skoro z tego wrażenia specjalnie założyłaś konto na forum i w każdym poście go polecasz :ban:

Offline małami1985

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #182 dnia: 22 Września 2010, 06:35 »
Polecam go w 2 wątkach na forum - nie wiem skad to przewrazliwienie z Twojej strony ;D

Offline Karolajnaa

• nowicjusz
  • *
  • Kocha się za nic.
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #183 dnia: 23 Września 2010, 10:44 »
Hey, kogo z fotografow mozecie polecic?

Czy w Grudziadzu znajduje sie jakis godny uwagi, czy warto szukac tak owego np. w Toruniu i go specjalnie sciagac tutaj? Jak myslicie? Macie jakies typy?? Jestem na etapie poszukiwan i fotografa i kamerzysty i jestem w kropce ???

Offline asia-kicek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4/09/2010
« Odpowiedź #184 dnia: 28 Września 2010, 08:39 »
Hej dziewczyny ja juz jestem po :) Chcialam z Wami sie podzielic kilkoma informacjami. Polecam Wam makijazystke Monike Wieczorek. Makijaz trzymal mi sie do samego rana, kobieta wie co robi, potrfi doradzic i ocenic w jakich kolorach Ci najlepiej. Fryzurke robilam w Dafne na Panskiej u pani Kamilli, tez jestem bardzo zadowolona chociaz moja fryzurka nie nalezala do najlatwiejszych do ulozenia. To byl warkocz hiszpanski, ale wszystko wyszlo genialnie.
Pozdrawiam i zycze sukcesow w wyborach.

Offline Paulik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #185 dnia: 2 Listopada 2010, 13:39 »
Witam dziewczyny czytam te wasze posty i musze wam napisac ze ja mialam wesele 4 miesiace temu tez mielismy trudny wybor z djem ale gdy bylismy na weselu u mojej przyjaciolki nasze watpliwosci sie rozwiazaly:) U nas gral dj z bydgoszczy, muzyka super sprzet tez z najwyzszej polki no i cena bardzo dobra.  jesli byscie byly zainteresowane piszcie na maila podam wam kontak do niego pozdrawiam paola08@wp. pl

Offline megi4507
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #186 dnia: 16 Listopada 2010, 13:53 »
hej Karolajnaa i pozostałe dziewczyny
 Kamerzystów jest wielu o fotografów jeszcze więcej. Wiem, że każdy stara się doradzać na tym forum i polecać , ale zdaje sobie sprawę, że trudno się zdecydować. Podam ci namiary na fotografa ( nie będę ukrywać, że go nie znam bo znam). Jest to koleś z Bydgoszczy, ale dojedzie w każde miejsce. Obracam się troszeczkę w tym towarzystwie więc często słucham i uczę się na co zwracać uwagę przy ocenie zdjęć czy filmu. Jesli chodzi o tego chłopaka to mi osobiście podoba się jego "świeżość w ujęciach" nie potrafię tego inaczej określić. Widzialam jego fotki ( nie tylko slubne) i zawsze mi się podobały. Jest on bardzo skromnym człowiekiem dlatego w życiu nie odważyłby się na kryptoreklamę, ale wiem, że chciałby porobić kilka ślubów do swojego portfolio więc cenowo jak najbardziej TAK patrząc na obecne standardy. Nie chce tutaj narzucać, zachwalać itp bo każdy ma oczy i swoje zdanie. Ale jak nie ma co obejrzeć to jak ma ocenić, prawda? Tak wiec podsumowując dla zainteresowanych na priv maila wysle link do zdjęć  i jego namiary.
Pozdrawiam Grudziąc i okolice :-)

Offline tomek78
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ??.??.2012
« Odpowiedź #187 dnia: 8 Grudnia 2010, 19:47 »
Grudziądz nie Grudziąc  ::)

Offline Karolajnaa

• nowicjusz
  • *
  • Kocha się za nic.
FRYZJER
« Odpowiedź #188 dnia: 23 Stycznia 2011, 13:35 »
Dziewczyny, poleccie dobra fryzjerke, ktora wykona fryzure na slub w Grudziadzu wlasnie.  Szukam profesjonalistki, nie amatorki.  Zalezy mi na fryzjerkach godnych polecenia.  Wypowiedzcie sie :)

Offline Karolajnaa

• nowicjusz
  • *
  • Kocha się za nic.
« Odpowiedź #189 dnia: 4 Kwietnia 2011, 17:52 »
nikt nie zna dobrego fryzjera, ktory by ladnie uczesal? Ostatnio slyszalam, ze podobno Pan Piotr bardzo ladne koki robi.  Podobno facet jest juz na emeryturze ale przyjmuje na murowej? Czy ktos o nim slyszal moze? Bede wdzieczna za odpowiedzi :)

Offline Pauli88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #190 dnia: 29 Sierpnia 2011, 20:01 »
Witajcie.  Może uda się troche odświeżyć ten wątek.  Chętnie podzieliłabym się przygotowaniami do TEGO dnia z inymi grudziądzankami, zasięgnęła rad itp. 
Czekam na jakiś odzew :) :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #191 dnia: 29 Sierpnia 2011, 20:13 »
Nie jestem z Grudziądza, ale niedawno bawiłam się na weselu w Energetyku. Sympatyczne miejsce :) Hotel bardzo ładnie położony. Jedzenie było dobre. Z punktu widzenia gościa, polecam :)

ps może jedyny minus za drzwi do kuchni, które wychodzą na salę

Offline Pauli88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #192 dnia: 29 Sierpnia 2011, 20:34 »
Witaj Japcio:)
W Energetyku bawiliśmy się z narzeczonym na studniówce, miło to wspominamy i chcieliśmy tam też mieć wesele ale niestety sala jest troszkę dla nas za duża. . .  Nasi goście by tam "zgineli". . .

Offline oliwka333
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.07.2010
« Odpowiedź #193 dnia: 14 Stycznia 2012, 21:51 »
Hey, Witam mam do sprzedania fajny biały, koronkowy parasol, niezawodny na sesję fotograficzną i do kościoła na deszczowy dzień. Jesteś zainteresowana więcej informacji na emaila asia-kicek@tlen.pl

Offline paulina2409
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.09.2013
« Odpowiedź #194 dnia: 21 Stycznia 2012, 17:35 »
Witam też bym miała prośbę o odświeżenie tego wątku, ponieważ również mnie czeka ten wielki dzień i chciałabym się dowiedzieć kilku rzeczy) Także piszcie dziewczyny:)

Offline paulina2409
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.09.2013
« Odpowiedź #195 dnia: 23 Stycznia 2012, 16:36 »
Mam pytania odnośnie dobrego fotografa ale tylko na plener i sali.  Myślałam o sali na ulicy Parkowej albo o Białym Borze.  Słyszałam, że budują tam nową salę może ktoś ma więcej informacji na ten temat:)

Offline Pauli88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #196 dnia: 12 Lipca 2012, 12:29 »
Czy któraś z Was słyszała jakieś opinie na temat makijażu wykonanego przez p. Marysię z Figaro? A może polecicie jakąś inną sprawdzoną kosmetyczkę?

Offline ka.rii
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #197 dnia: 27 Lipca 2012, 14:44 »
Próbuję znaleźć od jakiegoś czasu kosmetyczkę która wykona makijaż ślubny w domu niestety bez skutku.  Może ktoś z tego forum zna taką osobę ? Byłabym wdzięczna za jakieś namiary.  Jestem po makijażu próbnym, niestety nie zadowolona.  Chyba, że macie jakąś sprawdzoną kosmetyczkę "salonową" to również będę wdzięczna za inf.  Pozdrawiam

Offline haryb

• http://www.haryb.pl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: narazie ?
« Odpowiedź #198 dnia: 7 Października 2012, 15:24 »
Witam,
Szukamy z narzeczoną sali na ok 50 osób w Grudziądzu i okolicy - ważne dla nas jest by była możliwość zakwaterowania dla gości (około 6-8 pokoi 2 osobowych).
Udało się nam na razie w sieci znaleźć - Niezapominajka Świerkocin, Krasnal Fletnowo, Zajazd pod Kasztanem.
Czy możecie jeszcze polecić inne miejscówki na wesele w Grudziądzu i okolicy z możliwością zakwaterowania?
Za uwagi, opinie i sugestie będziemy wdzięczni.

Pozdrawiam
Jacek i Dagmara

Offline ka.rii
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #199 dnia: 7 Października 2012, 22:29 »
A słyszeliście o hotelu Villa? Organizują małe wesela niestety nie słyszałam żadnych opinii na ich temat.

Offline haryb

• http://www.haryb.pl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: narazie ?
« Odpowiedź #200 dnia: 9 Października 2012, 21:48 »
Dzisiaj po obejrzeniu kilku sal z pokojami noclegowymi, zdecydowaliśmy się na rezerwację sali i noclegów w Krasnalu w Fletnowie.
Troszkę boimy sie że sala tam jest za duża jak na 50 osób, ale z drugiej strony lepiej by było troszke miejsca za więcej, niż obijanie się łokciami i ścisk w tańcu.

P. S.  Może ktoś z Was ostatnio miał wesele w Krasnalu w Fletnowie i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami.  Bardzo by nam to pomogło, może być na PW.

Pozdrawiam
Jacek i Dagmara

Offline niacyna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.06.2013
« Odpowiedź #201 dnia: 19 Marca 2013, 19:34 »
Witam

Czy ktoś mółby polecic dobrego fryzjera oraz makijażystkę w grudziądzu???

Będę bardzo wdzięczna za każdą radę  :)

pozdrawiam  :)