Autor Wątek: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)  (Przeczytany 86885 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Odp: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)
« Odpowiedź #1950 dnia: 15 Grudnia 2007, 10:52 »
Martynko chodziłam do Niego od początku ciąży :) tylko On był moim lekarzem prowadzącym i nie mam zamiaru zmieniać :)

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1951 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:00 »
Martynko chodziłam do Niego od początku ciąży :) tylko On był moim lekarzem prowadzącym i nie mam zamiaru zmieniać :)

Ja do niego trafiłam w 12 tyg i jak tylko go zobaczylam i zamienilam 3 słowa, od razu wiedziałam, że on i żaden inny....ale to brzmi  ;D

Teraz mam tylko nadzieję, będzie miał dyżur jak zacznie się poród:)

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1952 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:17 »
hehe Czyli dociera do Ciebie , że to nie przelewki :) Że musisz wkoncu urodzic :)

Ela, Ty to potrafisz pocieszyć ;D

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1953 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:18 »
hehe Czyli dociera do Ciebie , że to nie przelewki :) Że musisz wkoncu urodzic :)

Ela, Ty to potrafisz pocieszyć ;D

ja się już nie boję :P

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #1954 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:34 »
No wiecie dziewczynki :) Którędy weszło tędy wyjdzie  ;D ;D ;D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1955 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:43 »
No wiecie dziewczynki :) Którędy weszło tędy wyjdzie  ;D ;D ;D

No niekoniecznie, Tobie zdaje się wyszło inaczej :P chyba, ze o czymś nie wiemy  :hahahaha:

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1956 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:49 »
heheh no :) Mały pomulił droge i wyszedł przez inny otworek :)
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1957 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:54 »
heheh no :) Mały pomulił droge i wyszedł przez inny otworek :)

Moze też tamtędy wszedł :P

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1958 dnia: 15 Grudnia 2007, 22:57 »
taaaaaaa przez........ pępek  :glupek:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #1959 dnia: 16 Grudnia 2007, 10:43 »
Mój też pomylił drogę  ;D ;D ;D Ale drugi bobas mam nadzieję wyjdzie którędy trzeba :)

Martynko mi Pękałę poleciła znajoma, bardzo dużo moich koleżanek do Niego chodzi :)
Jest bardzo dobrym lekarzem, a co najważniejsze mam do Niego zaufanie.
A co do dyżuru to jak ja rodziłam to nie miał ale badał mnie przy przyjęciu. I powiem Ci że lekarz bardzo mało jest przy porodzie, najważniejsza jest położna także jak Go nie będzie to się nie martw :) Ja miałam lekarza i potem dwie lekarki i też były super :)
Dobrze bedzie kochana :) Jeszcze 5dni i odstawiasz leki :) Ciekawe czy od razu się coś ruszy :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1960 dnia: 16 Grudnia 2007, 10:56 »
Mój też pomylił drogę  ;D ;D ;D Ale drugi bobas mam nadzieję wyjdzie którędy trzeba :)

Martynko mi Pękałę poleciła znajoma, bardzo dużo moich koleżanek do Niego chodzi :)
Jest bardzo dobrym lekarzem, a co najważniejsze mam do Niego zaufanie.
A co do dyżuru to jak ja rodziłam to nie miał ale badał mnie przy przyjęciu. I powiem Ci że lekarz bardzo mało jest przy porodzie, najważniejsza jest położna także jak Go nie będzie to się nie martw :) Ja miałam lekarza i potem dwie lekarki i też były super :)
Dobrze bedzie kochana :) Jeszcze 5dni i odstawiasz leki :) Ciekawe czy od razu się coś ruszy :)

To super, że jest więcej osób, które dażą go zaufaniem :)
Tez tak słyszalam, że lekarz przy porodzie jest mało, ale jakby nie było to on podejmuje wszystkie decyzje, ale wierze, że nie tylko on jest tam dobry :)

>Ciekawe czy od razu się coś ruszy :)

codziennie o tym myślę :) Mam nadzieje, że przez Wigilię nie, a pozniej niech się dzieje wola nieba:)

Miłej niedzieli:)

Offline Kasia-Wrocław

• uzależniony
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #1961 dnia: 18 Grudnia 2007, 09:48 »
Co słychać u Was dziewuszki? Jak przygotowania do Świąt?

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1962 dnia: 18 Grudnia 2007, 09:58 »

U nas spokojnie, przygotowania skończyły się na ubraniu choinki, kupieniu prezentów i ... dopakowania torby do szpitala (święta spędzamy u rodziców 40km od szpitala i torbę wolę mieć przy sobie) :) W czwartek jadę do rodziców i tam zaczną się przygotowania pełną parą...w sobotę będę z mężem lepiła pierożki, jakieś ciasta, sałatki itp. Chyba pomału dociera do mnie, że te święta, to naprawdę nadchodzą...jak narazie takie odległe były.

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 18 Grudnia 2007, 10:03 wysłana przez martyna1985 »

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #1963 dnia: 18 Grudnia 2007, 10:24 »

U nas spokojnie, przygotowania skończyły się na ubraniu choinki, kupieniu prezentów i ... dopakowania torby do szpitala (święta spędzamy u rodziców 40km od szpitala i torbę wolę mieć przy sobie) :) W czwartek jadę do rodziców i tam zaczną się przygotowania pełną parą...w sobotę będę z mężem lepiła pierożki, jakieś ciasta, sałatki itp. Chyba pomału dociera do mnie, że te święta, to naprawdę nadchodzą...jak narazie takie odległe były.

Pozdrawiam
odrazu mi sie udziela nastrój swiąteczny dzięki Tobie!!!i tez jestem ciekawa jak sie losy potoczą..
co do torby do szpitala-ja co wekend jezdze do Rodziców ok 70km od szpitala i pewnie juz od poczatku kwietnia bede miała torbe spakowaną ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1964 dnia: 18 Grudnia 2007, 10:36 »

odrazu mi sie udziela nastrój swiąteczny dzięki Tobie!!!i tez jestem ciekawa jak sie losy potoczą..
co do torby do szpitala-ja co wekend jezdze do Rodziców ok 70km od szpitala i pewnie juz od poczatku kwietnia bede miała torbe spakowaną ;D

:) miło mi :)

wg mnie nic sie nie wydarzy, ale wole byc ubezpieczona, niz poniej stresowac sie torba :) i tak sie zastanawiam kiedy nalezy jechac do szpitala :drapanie: ponoc po fenoterolu przez 1-2 dni moze byc tak, ze skurcze sa regularne ale to tylko reakcja na odstawienie leku i  nie chcialabym zrywac sie i jechac do szpitala na darmo.

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1965 dnia: 18 Grudnia 2007, 23:49 »
Poczekaj chociaz do sylwestra :D i dopiero idz rodzic .  ;D
« Ostatnia zmiana: 18 Grudnia 2007, 23:54 wysłana przez ela »

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #1966 dnia: 18 Grudnia 2007, 23:58 »
Martynko spokojnie!Do szpitala zdążysz dojechać! Sama będziesz wiedziała kiedy to zrobić. Jak już skurcze będą dawały znać co 10, 5 minut regularnie to wtedy możesz się szykować. No chyba, że szybciej wody Ci odejdą! Ale spoko!Napewno zdążysz!Trzymam kciuki za spokojne święta w rodzinnym jeszcze nie powiększonym gronie! :los:
Będzie dobrze!!! :przytul:
Normalnie nie wierzę, że u Was już 35 tydzień!!!!!
Pamietam jak byłaś w 11 :D
Pozdrawiam serdecznie!

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1967 dnia: 19 Grudnia 2007, 09:10 »
Poczekaj chociaz do sylwestra :D i dopiero idz rodzic .  ;D

dobra Ela, zrobie to dla Ciebie :) Lekarz tez ostatnio powiedzial, ze chciałby, żebym urodziła w sylwestra :drapanie: ale tu nie nam decydowac  ::)

Martynko spokojnie!Do szpitala zdążysz dojechać! Sama będziesz wiedziała kiedy to zrobić. Jak już skurcze będą dawały znać co 10, 5 minut regularnie to wtedy możesz się szykować. No chyba, że szybciej wody Ci odejdą! Ale spoko!Napewno zdążysz!Trzymam kciuki za spokojne święta w rodzinnym jeszcze nie powiększonym gronie! :los:
Będzie dobrze!!! :przytul:
Normalnie nie wierzę, że u Was już 35 tydzień!!!!!
Pamietam jak byłaś w 11 :D
Pozdrawiam serdecznie!

Mam własnie taką nadzieję, że intuicja mnie nie zawiedzie :)

Kochana, 35 tyg juz się własnie kończy  ;D ja też nie wierzę....pamiętam jak na tej linijce nasza Dzidzia była tylko fasolką :)

Pozdrawiamy

Offline Kasiq

• uzależniony
  • data ślubu: 29.09.2007
« Odpowiedź #1968 dnia: 19 Grudnia 2007, 10:10 »
oj ja też pamiętam... jak ten czas szybko umyka. Jesteś bardzo dzielna Martynko ale widzisz z tymi zagrożonymi ciążai wcale nie wykluczone że urodzisz grubo po nowym roku ;D tak jak Maksio był troszkę przenoszony. Buźka dla Waszej trójki
z Tobą odeszły anioły...

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1969 dnia: 19 Grudnia 2007, 10:19 »
oj ja też pamiętam... jak ten czas szybko umyka. Jesteś bardzo dzielna Martynko ale widzisz z tymi zagrożonymi ciążai wcale nie wykluczone że urodzisz grubo po nowym roku ;D tak jak Maksio był troszkę przenoszony. Buźka dla Waszej trójki

Witaj Kasiu :)

Coraz bardziej przygotowuje się do tej myśli :) Ale...niewiadomo jakby się sprawy potoczyły, gdybym nie brała tego leku, czy nie wylądowała w szpitalu z rzekomo rozpoczynającą się akcją porodową...Cieszę się, że tak się stało i wytrwam nawet do 20.01! Oby tylko Malutka była zdrowa!!

Buziaki

Offline BETI

• maniak
« Odpowiedź #1970 dnia: 19 Grudnia 2007, 12:03 »
Na pewno będzie zdrowiutka. :-* ;)

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #1971 dnia: 19 Grudnia 2007, 12:35 »
Napewno będzie piękna i zdrowa:)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1972 dnia: 19 Grudnia 2007, 13:38 »
Na pewno będzie zdrowiutka. :-* ;)

Napewno będzie piękna i zdrowa:)

:przytul: tylko o tym marze:)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Pola i Lenka nasze szczęście ...
« Odpowiedź #1973 dnia: 19 Grudnia 2007, 14:03 »
Martynko bardzo bardzo cieszę się, że teraz jesteście już na ostatniej prostej i właściwie jeszcze kilka dni i Gabi będzie donoszona  :skacza:, widzisz mówiłyśmy Ci wszystkie, że będzie dobrze!!!!!!!!Mi lekarz mówiła, że albo urodzę w ciągu pięć dni od odstawienia fenaterolu albo przenoszę, i nie urodziłam ani odrazu ani nie przenosiłam, Gabi wybierze sobie odpowiedni moment i to już wkrótce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1974 dnia: 19 Grudnia 2007, 14:07 »
Martynko bardzo bardzo cieszę się, że teraz jesteście już na ostatniej prostej i właściwie jeszcze kilka dni i Gabi będzie donoszona  :skacza:, widzisz mówiłyśmy Ci wszystkie, że będzie dobrze!!!!!!!!Mi lekarz mówiła, że albo urodzę w ciągu pięć dni od odstawienia fenaterolu albo przenoszę, i nie urodziłam ani odrazu ani nie przenosiłam, Gabi wybierze sobie odpowiedni moment i to już wkrótce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ależ się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja dzis ide na wizyte i sie spytam co mi wrózy:) choc i tak sie to nie sprawdzi :) a w którym tygodniu urodziłas Polę??

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1975 dnia: 19 Grudnia 2007, 14:43 »
W 40!!TZn w skończonym 39 + 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!Ale ja po odstawieni Fenaterolu bardzo się oszczędzałam bo bałam się, że urodzęjak mój mąż będzie w szpitalu!!!!!!!A jeżeli będziesz chcialą troszkę"popędzić" Gabi to polecam spacery, na mnie odziałao tak, że wszyscy ( a najbardziej Lekarz) byli zadziwieni!!!!!

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1976 dnia: 19 Grudnia 2007, 14:44 »
W 40!!TZn w skończonym 39 + 2 dni!!!!!!!!!!!!!!!!Ale ja po odstawieni Fenaterolu bardzo się oszczędzałam bo bałam się, że urodzęjak mój mąż będzie w szpitalu!!!!!!!A jeżeli będziesz chcialą troszkę"popędzić" Gabi to polecam spacery, na mnie odziałao tak, że wszyscy ( a najbardziej Lekarz) byli zadziwieni!!!!!

Acha :) czyli pooszczedzam się przez Święta, do skończonego 37 tyg :)

Offline Nika
  • Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1977 dnia: 19 Grudnia 2007, 14:48 »
Tak zrób a jak się skończy 37 tydzień to hulaj dusza, bo my tu na Gabi czekamy!!!!!!!!!

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1978 dnia: 19 Grudnia 2007, 14:49 »
Tak zrób a jak się skończy 37 tydzień to hulaj dusza, bo my tu na Gabi czekamy!!!!!!!!!

hihi, wy jak wy a ja?????? już tak bym ją chciała utulić :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1979 dnia: 19 Grudnia 2007, 22:21 »
Po wizycie: w piątek odstawiamy leki, szyjka dalej zamknięta i trzyma. Następna wizyta 09.01 i lekarz zapewniał mnie, że się jeszcze spotkamy :) Chyba, że zacznę sprzątać, szorować podłogi i biegać po zakupy to wtedy już może się nie zobaczymy :) Ale ja będę grzecznie odpoczywała, żeby Mała siedziała grzecznie. Szacowana waga na dzień dzisiejszy to 3100g!! Chyba dużo, jak na ten tydzień :drapanie: