ja tez witam Cie w poniedzialkowe poludnie
oby mala jak najdluzej pozostala w brzuszku mamusi, chociaz.... jesli bedzie uparta to i tak sama zadecyduje 
tak czy tak musi byc dobrze 
a moze Boze Narodzenie tedzie juz w trojke? 
trzymajcie sie cieplo w tez chlodny dzien
Witaj promyczku w gabrysiowym wątku

z jednej strony chcialabym byc juz na swieta w trójkę, a z drugiej nie...będziemy Święta spędzać u moich rodziców, gdzie będzie ok 12-13 osób i chyba bałabym się z takim Maleństwem być w takim tłumie...tym bardziej, że dzieci mojej siostry są wiecznie zakatarzone, kaszlą itp...a po ostatnim przypadku z koleżanki dzieckiem najzwyczajniej na świecie się boję. Ale wierzę, że będzie OK i Malutka zdecyduje wyjść w dogodnym dla niej terminie:)
A teraz wiesci od koleżanki!! Miłoszek ma się lepiej, dalej lezy na OIONie, ale juz nie ma gorączki, nie dostaje leków przeciwbólowych i ma apetyt!!!

Przy zapaleniu opon mózgowo-rdzeniowych mial jeszcze zapalenie jelit, rotawirusa i gronkowca

Lekarze robili mu USG główki, żeby sprawdzic, czy nie ma wodogłowia-ponoc czesto przy zapaleniu opon wychodzi wodoglowie, ale nic niepokojącego nie widzial!! Będzie lezal jeszcze w szpitalu, na Święta raczej nie wyjdzie, bo antybiotykoterapia trwa 21 dni. Ale najważniejsze, że jest lepiej!! Tak bardzo się ciesze!!!!
Martynko bez stresu-on nie pomaga(ja wiem że sie łatwo mówi)...czekamy na wiesci srodowe i na foty pokoiku(zazdroszcze ze macie juz wszystko podopinane 
Tetus, staram się być spokojna
pomalu i Wy bedziecie wszystko miec