WITAMY 
Na poczatku dziekuje za wczorajsza pogawedke 
Nic sie nie martw - wszystko bedzie ok i spokojnie bedziecie mogli spedzac wakacje w tropikach 
Dzis tez czytałam o takich dolegliwosciach jak Twoje i pisali ze to normalne 
W srode pamietaj popytaj o wszystko bo lekarz od tego jest jak tyłek od sr**** 
Czekamy na wieści 
Hehehe

Ja też Antalis dziękuję za rozmowę, bo baaardzo mi ona pomogła

A ja głupia jeszcze dziś przeszukiwałam gazety dzieciowe i jak byk jest napisane, że macica ma prawo twardnieć jak się ma pełny pęcherz i przy nagłym ruchu!!

A ja głupia wyłam cały dzień, bo wyobrażałam sobie najgorsze!! Nie mniej jednak, jutro na wizycie dowiemy się więcej, dziś tak jak piszesz spiszę sobie wszystkie moje "problemy" i pytania
Dziś byłam z mamą przypadkiem w hurtowni dla dzieci, w Oleńce i oniemiałam jak zobaczyłam jaki tam jest wybór. Hurtownie za Nomi i Kauflandem niech się chowają....no i znów mam rozkminę jaki wózek...wiem, że mnóstwo mam czasu i pewnie jeszcze nie raz zmienię decyzję, ale zastanawiamy się nad Chicco i X Landerem X3:
X lander X3:

Chicco:

Ten pierwszy jest fajny, w miarę lekki, no i ma pompowane koła, co sprawdza się ponoć najlepiej na śniegu, z kolei Chicco ma lepszą spacerówkę, która na pewno głuuugo nam posłuży, tym bardziej, że planujemy dużo jeździć, latać a wiadomo, że te po złożeniu są bardzo małe. No i jak pani w klspie mi powiedziała, że gondolę będę używała przez pół roku a spacerówkę nawet 3 lata... Chodzi mi głownie o kółka...czy sprawdzą się na śniegu? Czy ten stelaż jest mocny i wytrzymały?
No nic do listopada mamy czas...