Autor Wątek: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)  (Przeczytany 83038 razy)

Offline Wercia

• Chuck Norris
  • K & M- 10 lat minęło...:))
  • data ślubu: [
Odp: Martyna1985 będzie miała m&m'sika :) :)
« Odpowiedź #90 dnia: 5 Czerwca 2007, 11:14 »
A u mnie przeczucie sprawdziło się w 100% :skacza: Od samego początku czułam że będzie synek........ i jest :grin: :grin: :grin:

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #91 dnia: 5 Czerwca 2007, 11:20 »
Martyna ja też czułam od samego początku, że będziemy mieli synka i już nawet imię miałam wybrane zresztą od lat. Ale usg pokazało ,że jednak córcia. Zresztą do samego końca nie uwierzę  nie zobaczę:)

Co do huśtawki nastrojów to kochana jeszcze wszystko przed Tobą. Ja miałam takie dni czasem, że wyłam jak bóbr bez powodu, porostu było mi smutno. Ale płacz pomagał na wszystko.
Odpoczywaj dużo jak czujesz zmęczenie. W drugim trymestrze dostaniesz takiego kopa energii, że nie usiedzisz na miejscu.

ja się nie nastawiam na nic:) w twj chwili chcialabym, zeby dziecko bylo zdrowe. Kiedys mialam fazę na chłopca, później na dziewczynke:)

A co do hustawek to są...moge płakać cały dzień bez powodu, chodzę czasami naburmuszona, nic mi się nie podoba....zastanawiam się, czy na pewno to był dobry moment na Maleństwo, czy moglismy jednak jeszcze poczekać, później mam ogromne wyrzuty, że tak myślę. O wakacje, czy na pewno dobrze robimy lecąc do Afryki, naczytałam się róznych opinii i teraz mam stracha, przeplatanego radością, bo bardzo chcę tam być...ehhh

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #92 dnia: 5 Czerwca 2007, 11:29 »
martyna1985 nie ma sie czym przejmowac a atakie pytania zadaje sobie wiekszosc przyszlych mam .

Nastroje i humory kazda z nas przezywa i musimy jakosc to zniesc , w koncu to stan odmienny  ;D

Trzymaj sie cieplutko  :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 5 Czerwca 2007, 11:32 »
martyna1985 nie ma sie czym przejmowac a atakie pytania zadaje sobie wiekszosc przyszlych mam .

Nastroje i humory kazda z nas przezywa i musimy jakosc to zniesc , w koncu to stan odmienny  ;D

Trzymaj sie cieplutko  :)

ja to wszystko zniose...tylko najgorsze później sa te wyrzuty jak tak myslę. I ze jakby tej maleńkiej istotce cos sie stalo, to bym sobie tego nie wybaczyla. Mam nadzieję, że nie słyszy moich mysli:)

Offline megi28

• uzależniony
  • data ślubu: 30.09.2006
« Odpowiedź #94 dnia: 5 Czerwca 2007, 11:56 »
Dzidzia też napewno nie może się doczekać wycieczki:)
Nie myśl w ten sposób, ja uznaję coś takiego, że co ma być to i tak będzie i nikt nie ucieknie przed przeznaczeniem.
Grunt to pozytywne myślenie. A dla spokoju porozmawiaj jeszcze z lekarzem i on ci napewno doradzi jaki jest najlepszy moment na podróże w ciąży. Głowa do góry

• Chuck Norris
« Odpowiedź #95 dnia: 5 Czerwca 2007, 15:17 »
A dla spokoju porozmawiaj jeszcze z lekarzem i on ci napewno doradzi jaki jest najlepszy moment na podróże w ciąży. Głowa do góry

Rozmawialam, zaraz jak sie dowiedzielismy o ciazy i poszlismy na badanie. Babeczka powiedziala, ze 16 tc (wlasnie tak bede) jest najlepszy na jakiekolwiek podroze i mamy lecieć, bo za rok już sami nie polecimy. Ja juz taka jestem, ze wbijam sobie jakas faze, naczytam artukulow o pozniej sie boje i wymyslam czarne scenariusze. :(:(:(

Offline megi28

• uzależniony
« Odpowiedź #96 dnia: 5 Czerwca 2007, 17:22 »
Martynko ja jestem dokładnie taka sama. Zawsze najpierw naczytałam się i załapałam dołek a potem pytałam lekarza i zawsze wychodziło, że przesadzam.
Wiec staraj się jak najmniej czytać a będziesz dużo spokojniejsza  ;)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #97 dnia: 5 Czerwca 2007, 17:48 »
dziękuję megi :) musze tak zrobić, bo idzie zwariować.

• Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:22 »
hej dziewczynki :) jeśli kogoś interesuje, melduję, że u nas OK. Byliśmy od wczoraj nad morzem, zeby troszkę odpocząc od nauki! W szkole tragedia, syf i malaria, nauki mnóstwo, a sił brak!! Czekają mnie mam nadzieję, tylko 2 egzaminy (z 2 pozostałych mam nadzieję być zwolniona) 16. i 21. 06 ale za to JAKIE?? Badania operacyjne i ekonometria! Kto to mial, wie co to znaczy, tym bardziej u nas na US jak się ma z pewnymi profesorami! idzie oszaleć, ale jestesmy dobrej mysli.

Fotek z plaży niestety nie ma, bo zapomnieliśmy aparatu. Woda zimna, ale nawet ja weszlam do pasa, wiec nie bylo tak źle. Ludzi mnóstwo, wiekszość z małymi dziećmi wiec popatrzyliśmy i pomarzylismy jakby to bedzie jak już Nasze Maleństwo będzie z nami.

Pozdrawiam

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
« Odpowiedź #99 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:27 »
ja wiem co to znaczy:) miałąm te przedmioty przez całe studia..jestem ekonometrykiem:)
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #100 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:28 »
Mnie interesuje :) Bardzo się cieszę, że u was wszystko ok i że fajnie spędziliście czas nad morzem.
A egzaminów nie zazdroszczę. Wiem co to znaczy bo mój mąż też właśnie przygotowuje się do egzaminów z takich kobył.

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #101 dnia: 7 Czerwca 2007, 21:45 »
Martyna: gratuluje pieknego prezentu z okazji nocy poslubnej :D Nie martw sie wyjazdem. Jak lekarz mowi, ze nic CI nie grozi..Za rok z malenstwem strach jechac...wtedy to bylby zly pomysl. Widze, ze w Pyrzycach maluszkami obrodzi :D :D :D Spokojnej ciazy Ci zycze ;)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 7 Czerwca 2007, 22:03 »
Hej:) witam nowo przybyłe dziewczyny i te "stałe" równiez:)

Carlunia, z dzieciem pojedziemy ale do bardziej cywilizowanego kraju i na pewno nie tak daleko:)

Ide spac, pozdrawiam:)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #103 dnia: 7 Czerwca 2007, 22:10 »
Martynko: my jeszcze nawet nie jestesmy w ciazy ale pewne rzeczy zdarzylismy juz przemyslec ;D Ja w ogole jestem panikara wiec do takiego kraju jak Egipt czy Turcja. I z maluszkiem w wieku ok 2 lat moze bym sie odwazyla.  Wsumie to czas pokaze jak to bedzie, prawda? :D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #104 dnia: 7 Czerwca 2007, 22:32 »
Hej, witam w Twoim kąteczku i gratuluję wspaniałego prezentu ślubnego :)

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #105 dnia: 7 Czerwca 2007, 23:00 »
martyna1985 super ,ze u Was wszystko ok  :skacza:

Takie wypady nad wode sa super , czlowiek sie relaksuje a potem dobrze spi przez cala noc  ;D

• Chuck Norris
« Odpowiedź #106 dnia: 8 Czerwca 2007, 07:16 »
O tak tak, dobrze śpi, ale jak dzwoni budzik 6;15 to czar pryska:) ale na szczescie tylko 2 godz w szkole i ..... do nauki na egzaminy i zaliczenia :(

Dziewczynki ze Sz-na mam pytanie: gdzie mogę w sobotę zrobić na prawobrzeżu badania krwi ze skierowaniem od lekarza? Oczywiście obudziłam się za późno a w poniedzialek powinnam być z wynikami na wizycie. Będę wdzięczna za odp.

Anjuschka witam w moim wąteczku i zapraszam do dalszego czytania:)

Carlunia, ja też byłam pełna entuzjazmu, jak wcześniej rozmawialismy o ciąży i Egipcie, ale później, jak już byłam w ciąży troszkę przystopowałam z tą radością. Choć teraz to wszystko wraca....w zależności od dnia:) niezdecydowanie moje nie zna granic:) dobrze, że mam męża, on zawsze potrafi sprowadzić mnie na ziemię:)

pozdrawiam i miłego dnia życzyMY
Napisane: Czerwiec 08, 2007, 07:13:22
ja wiem co to znaczy:) miałąm te przedmioty przez całe studia..jestem ekonometrykiem:)

a mozesz powiedziec gdzie studiowałas?? Jak na US na Mickiewicza, to będę miała parę pytań:) pozdrawiam

Offline megi28

• uzależniony
« Odpowiedź #107 dnia: 8 Czerwca 2007, 08:53 »
Morze wow ile bym dała za jeden dzionek na plaży, napewno jest teraz piękna pogodynka.
Ja niestety już nie pojadę prze porodem, za daleko no ale jak dzidziuś się urodzi to myślę, że w sierpniu będzie już można się wybrać.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #108 dnia: 8 Czerwca 2007, 09:25 »
Ja studiuję na Mickiewicza, ale zarządzanie i marketing więc za wiele ci chyba nie pomogę...

Też bym chętnie pojechała nad morze!! Mam nadzieję że w przyszły weekend będzie ładna pogoda to wtedy napewno!!

Na prawobrzeżu mozeż zrobić w żółtku. To jest taki żółty budynek na słonecznym, zaraz obok przychodni. No i w przychodni też, ale tam jest chyba tylko w pon -śr. Nie pamiętam dokładnie bo dawno mnie tak nie było.

Offline Gosiaaa

• uzależniony
  • Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć
  • data ślubu: 28.04.2007
« Odpowiedź #109 dnia: 8 Czerwca 2007, 10:13 »
Martyna1985 gratuluję Fasolki! Życzę spokojnej ciąży.

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 8 Czerwca 2007, 11:57 »

Na prawobrzeżu mozeż zrobić w żółtku. To jest taki żółty budynek na słonecznym, zaraz obok przychodni. No i w przychodni też, ale tam jest chyba tylko w pon -śr. Nie pamiętam dokładnie bo dawno mnie tak nie było.

w żółtku robilam ostatnio,ale wlasnie nie spojrzalam na dni w jakie przyjmują. Ale to fajnie jutro sie przejde i mam nadzieje na poniedzialek beda wyniki. Pozdrawiam

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #111 dnia: 8 Czerwca 2007, 12:00 »
Właśnie, też miałam napisać o żółtku, bo tam pewnie jest otwarte! A jak nie, to zostaje Medicus :) ale to już w centrum.

• Chuck Norris
« Odpowiedź #112 dnia: 8 Czerwca 2007, 12:14 »
Właśnie, też miałam napisać o żółtku, bo tam pewnie jest otwarte! A jak nie, to zostaje Medicus :) ale to już w centrum.

do Medicusa bym nie dojechala na czczo:)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #113 dnia: 8 Czerwca 2007, 18:45 »
Skleroza nie boli co  :) Tylko nabiegac sie trzeba :)
Na pewno cos znajdziesz i zgarzysz z badankami :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 8 Czerwca 2007, 19:57 »
Nie boli nie boli:) pamietala, o tych badaniach, ale zawsze cos. Jak nie kolokwium rano, to cos innego:)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 8 Czerwca 2007, 20:04 »
Biedna .... wiecznie zabiegana  :przytul:
Kobieta w ciazy powinan miec wiecej przywilejów :) by si etak gonic nie musiała z praca, studiami i innymi obowiazkami.

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 8 Czerwca 2007, 20:07 »
Ces't la vie :) ale jeszcze 3 (no może dwa egzaminy) nie licząc zaliczeń i wakacje. Wtedy będę mogła się zając ciążą i mieć wszystko gdzieś:)

A dzis w końcu dostałam 5 z głupiego przedmiotu i JESTEM ZWOLNIONA z jednego egzaminu :):):) :skacza:

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 8 Czerwca 2007, 20:12 »
Co dwie głowy to nie jedna :)
GRATULUJEMY !!
Szykuje sie kolejne wyedukowane dzieciatko na forum :)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #118 dnia: 8 Czerwca 2007, 20:18 »
Oj tak tak:) oprócz tej, jeszcze jedną zimową sesję będzie ze mną przechodziło (chyba, ze będę zaliczała po przyjsciu na swiat) więc mam nadzieję, ze bedzie mądre:) Ale po tatusiu to nie wątpię, że odziedziczy mądrość, który w wieku 3 czy 4 lat czytał, znał tabliczkę mnożenia itp. Do dziś ma taki intelekt:)

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #119 dnia: 8 Czerwca 2007, 21:51 »
No to wasza dzidzia na pewno będzie geniuszem po takich rodzicach :)