GRATULUJE!!! ALE FAJNY PREZENT SOBIE ZROBILIŚCIE! Spokojnych 9 miesiecy. Pozdrawiam.
Gratulacje no coz pozostalo mi napisac spokojnych 9 miesiecy i gratulacje dla przyszlego tatusia
GRATULUJĘ UJRZENIA DWÓCH PIĘKNYCH KRESECZEK, DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI NA CAŁY OKRES OCZEKIWANIA NA KRUSZYNKĘ ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jesli chodzi o etap ciazy to jest ok, ale ja jedynie bałabym sie upałów i przegrzania w takim stanie. no ale lekarz na pewno ci dobrze doradzi.
Serdeczne gratulacje prosto z Trzymaj się zdrowo i pogłaskaj brzusia z malusią fasoleczką 22 stycznia to oprócz Dnia Dziadka także moje urodzinki i powiem że jest to bardzo szczęśliwa data i życzę żeby i Wam przyniosła wielkie szczęście
Gratulacje!Co bo bólu to mnie bolał od samego początku do końca, niestety! Obyś ty miała łatwiej!
Martyba i ja życzę spokojnej ciąży!fajny tytuł wątku wybrałaś!!ja będę gdzieś w 18tc jak będziemy lecieć do hiszpanii - mam nadzieję, że gin pozwoli a do jakiej miejscowości lecicie???
Cytat: Anusia-szczecin w 24 Maja 2007, 08:21Martyba i ja życzę spokojnej ciąży!fajny tytuł wątku wybrałaś!!ja będę gdzieś w 18tc jak będziemy lecieć do hiszpanii - mam nadzieję, że gin pozwoli a do jakiej miejscowości lecicie???do Hughady już nie moge się doczekać
Cytat: martyna1985 w 24 Maja 2007, 08:28Cytat: Anusia-szczecin w 24 Maja 2007, 08:21Martyba i ja życzę spokojnej ciąży!fajny tytuł wątku wybrałaś!!ja będę gdzieś w 18tc jak będziemy lecieć do hiszpanii - mam nadzieję, że gin pozwoli a do jakiej miejscowości lecicie???do Hughady już nie moge się doczekać też tam byliśmy!!
DZIĘKUJEMY BAARDZOWercia, pytałam Panią o Egipt, powiedziała, ze 16 tc jest najlepszym momentem na wyjazd i mamy jechać, bo za rok już nie pojedziemy Oczywiście, jesli wszystko będzie dobrze!!