kochane forumki

zdjęć więcej nie będzie na razie , bo najnormalniej nie mam czasu

załatwiamy teraz hurtowo wszystko, dzisiaj mamy odebrac alkohol, kupilismy fragment dekoracji na wejście do domu weselnego, kieliszeczki do wódki, akcyzy na niektóre butelki, przypinki dla tatów i świadka, zamówiulismy dzisiaj bukiet dla mnie, będzie trochu inny niż wyjściowo planowałam, ale też piekny i skromny i przede wszystkim jasny

bo w odcieniach kremowych i białych z elementami zielonymi w postaci liści i bordowymi koralikami pod Marcina

, mniejszy dla siostry- świadkowej i dwa dla rodziców, mamy juz zakupione puchary i grawerki na nie

dzisiaj odebraliśmy grawerki
sukienka wisi nad łóżkiem już wyprasowana (mama prasowała wczoraj w pracy

) welon też
jeszcze jedno słówko odnośnie fryzury, ponieważ ja jestem totalne beztalencie i wyszła jaka wyszła, chodziło o ogólny efekt, żeby pokazać Wam

jak ma to mniej więcej wyglądać
w sobotę podobnie będzie mnie czesać pani fryzjerka
wczoraj odbyło się malowanie próbne, któe zakńczyło się klęską

makijaż, który ma się niby trzymać nawet 2 dni na mojej twarzy nie mógł wytrzymać 5 godzin, bo po takim właśnie czasie zaczęłam się od nowa świecić

bo już nie wspomnę o tym, że kolory miałam niedobrane na całej linii

i jak moje podejście do typwych majikajżów z podkładami i pudrami i całą taką obstawą nie jest nazbyt pozytywne, tak wczoraj się tylko jeszcze bardziej zniechęciłam

pewnie skończy się na tym że umaluje mnie siostra, znaczy oczy, bo bardzo dobrze wie w czym dobrze wyglądam i bardzo naturalnie, a nie jak wamp, a pod ręką będę mieć cały czas husteczki odświeżające, żeby sioę nie świecić

w tej chwili robię porządki w pokoju, w końcu trzeba wszystko jakos poukładac, aby potem było się łatwiej wyprowadzić

dlatego nie mam zbytnio czasu na klikanie i poprawianie błędów, więc za wszelakie błędy bardzo przepraszam

mam nadzieję, że uda mi się jeszcze coś przed śłubem skrobnąć w tym moim wąteczku
i jeszcze jedna bardzo ważna sprawa, wiele waszych wątków śledze, ale teraz fizycznie nie dam rady ich teraz przeglądać i wam w przygotowaniach dopingować lub w jakiś sposób pomagać w waszych problemach (ale już zaczynam mieszcać) więc za to bardzo przepraszam