Autor Wątek: Zespół ADRIA Dąbrowa Górnicza  (Przeczytany 28931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline freak7

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.10.2008:)
Odp: Zespół ADRIA Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #60 dnia: 14 Kwietnia 2008, 13:17 »
Ada, czekam na szczegółową recencję postępów Adrii, zaskoczyłaś mnie tym potem, byłam przekonana, że będziesz ich chwalić :(

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #61 dnia: 14 Kwietnia 2008, 14:19 »
Dobrze wiedzieć!!!!

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Kwietnia 2008, 14:25 »
Dziewczyny u nas na weselu dali popis buractwa !!!! inaczej tego ująć nie mogę, niestety ...

Na szczeście goście tego nie widzieli i dobrze się bawili ...

Ale ja osobiście nie polecam, niepotrzebne nerwy, stres, niedomówienia ...

Brak slów ....

Porażka i żenada  ::)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Kwietnia 2008, 14:31 »
Dobrze Aduś, że piszesz, bo myślimy nad nimi i Singers-Band :)
A widzę, ze z sali byłaś zadowolona :)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #64 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:13 »
Z racji tego że dostaję mnóstwo pytań na priva, napisze po prostu na forum o naszych odczuciach co do zespołu ADRIA ...

A więc zaczęło się w środę przed ślubem ... Zadzwoniliśmy żeby się spotkać i omówić szczegóły dotyczące zabaw, muzyki, pierwszego tańca ...

Jakiś czas temu, z miesiąc przed ślubem, gdy dzwoniłam do Mariusza zapytać się o oprawę mszy, nadmieniłam o spotkaniu i uznał, że jest nie potrzebne, bo i tak będziemy się spotykać w trakcie wesela, ale ja, jak to ja, musiałam mieć wszystko na tip top, więc się umówiliśmy na środę...

Ok, więc pojechaliśmy ... Rozmowa na temat muzyki do pierwszego tańca już mnie tak zdołowała, że po prostu nie wiedziałam co powiedzieć, a przecież to taki rewelacyjny zespół ... 
Chodziło o prostą piosenkę Stachurskiego "Z każdym twym oddechem" , Mariusz stwierdził, że piosenka się nie nadaje na pierwszy taniec i że oni ją śpiewają dla gości nad ranem, jak już wszyscy są "mocno zmęczeni "...

Nosz ku... przecież to nasze wesele a nie jego i to mój wybór , nie jego  ::) Jak się później przyznał, ta piosenka nie wychodzi panu, który śpiewa, że pan nie czuje się na siłach, żeby ją zaśpiewać i dla tego jej nie poleca na pierwszy taniec ( dokładnie to są jego słowa )...
Ok, więc mówię, żeby z płyty puścili, a on na to, że może wybierzemy coś z ich repertuaru i zaproponował : "złoty krążek", "złote obrączki"  ::) no poprostu wyobraźcie sobie jak się we mnie zagotowało  ::) Nie był zadowolony, że proszę o puszczenie z płyty, bo to obciach dla zespołu, żeby prostej, polskiej piosenki nie zaśpiewać, tak nam się wydaje  ::)

Ustaliliśmy zabawy i blok muzyczny z muzyką z lat 60- tych i pojechaliśmy do domu... Acha Mariusz jeszcze powiedział, że zapyta pana śpiewającego, czy da radę zaśpiewać te piosenkę i da znać na drugi dzień ...

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #65 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:19 »
No cóż  :-\
Na mnie wrażenia od samego początku nie zrobił ich wokal zarówno Pani jak i Pana, ale mają ciekawą ofertę jak na tyle instrumentów.
Ale mam nadzieje, że na weselu już dobrze grali :)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #66 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:29 »
Kochana ale to nie wszystko, musiałam zrobić mały oddech ...  :los:

Oczywiście wyszło na to że pan śpiewający nadal nie czuje się na siłach, więc pozostało nam szukać innej piosenki ...
A że mój M. jest bardzo pomysłowy  ;D wymyślił, że zatańczymy do piosenki naszego dobrego znajomego Włocha z wakacji ... Dostaliśmy od niego płytkę z jego autorskimi kawałkami ze specjalną dedykacją, bo wiedział, że ma być ślub i często na wczasach dedykował nam tę piosenkę, to był taki nasz wakacyjny kawałek  :)
No więc umówiliśmy się znowu z Mariuszem ( to był już piątek przed ślubem ) Podjechaliśmy do niego, M. wyciągnął płytkę z radia samochodowego i dał mu ją do ręki ...

Za jakiś czas Mariusz dzwoni, że dostał złamaną płytę  :mdleje:
Jedyny egzemplarz, jedyna płyta, zero kopii ... Załamka totalna ...

Jest piątek, godzina 20.00 a my zostaliśmy bez pierwszego tańca  :buu:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #67 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:40 »
Hmmm teraz to mnie przeraziłaś!!!! Znowu oddech czy już koniec tych koszmarnych opowieści?? ??? ??? :o :o :o

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #68 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:44 »
Oddech  :los:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #69 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:46 »
:mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
:nie: :nie: :nie: :nie: :nie: :nie:
:bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:
:cegly: :cegly: :cegly: :cegly:

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #70 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:50 »
Mój M. tak się zdenerwował, że z nerwów się popłakł, nie mówiąc już o mnie ...

Na gwałt szukaliśmy jakiejś kopii, ale przecież płyta była tylko jedna ...

Po ogromnej nerwówie, nie wiem już jakim cudem, znalazła się kopia tej piosenki zapisana gdzieś w bibliotece na kompie ... Szczęście od Boga ...

Jest dzień wesela, byliśmy umówieni na wyprowadzenie z domu na 15.00 , ale oczywiście zespół się spóźnił i błogosławieństwo u M. odbyło się bez muzyki ... Panowie przyjechali po fakcie niestety  ::)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #71 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:53 »
Brak profesjonalizmu jest u nich bardzo widoczny  :-\ :-\

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #72 dnia: 14 Kwietnia 2008, 16:59 »
Ja polecam zespół Introband chłopaki grają swietnie, maja do tego odpowiednie wykształcenie, zero fałszu, naprawde polecam  ;D ja tez ich bede miała  ;D zanim zdecysowalismy sie  na nich duzo słuchalismy płyt innyc ale reszta sie umywa wg mnie :) oczywiście to jest rzecz gustu  ;)

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #73 dnia: 14 Kwietnia 2008, 17:13 »
Już na sali, przed pierwszym tańcem, oczywiście był problem z odtworzeniem płyty  ::) Ale to już szczegół, tego co było dalej ...

Zero jakiejś inicjatywy ze strony pana prowadzącego, także gości sami musieliśmy zapraszać do stolików  ::)

Niewypał co do umówionych zabaw, bloku muzycznego, do którego sprowadzili sobie jakiegoś pana z zewnątrz  :o Miała to być jakaś niespodzianka dla pary młodej a okazała się porażką  ::) To był już szczyt wszystkiego. Skoro zespół ni czuje się na siłach, to po co się umawia  ::) ... Ale nie,  przecież na tym nie mogło się skończyć ...

Awaria sprzętu ... podczas zabawy w pociąg rozwaliła wszystkich  ::) Rozumiem, złośliwość rzeczy martwych, ale nie, musieli dowalić do pieca ...

O godzinie 3.30 gdy goście zaczęli się rozchodzić podziękowali za zabawę i zaczęli pakować sprzęty, wiedząc, że mamy w planach przedłużyć imprezę  ::)

M. poszedł do nich i mówi, że w ramach tych wszystkich wpadek, tej całej historii z tą płytą mogą zagrać jeszcze te pół godzinki, a oni, że nie, bo to są cenniki, ze tą płytę to nam oddadzą i Mariusz dał M. czystą płytę  :mdleje:
Co za tupet  ::) Szczyt chamstwa  :o

M. tak się już wku.... że rzucił im pieniądze na ziemię i powiedział, że mają grać do ostatniego gościa ...

To już go wyprowadziło z równowagi  ::)

Wyszli na scenę i z dosłownie grobowymi , obrażonymi minami zaczęli tak smęcić, że masakra normalnie  ::) Dobrze, że gości już wtedy została garstka ... Ale ogrooooooooooooooomny niesmak pozostał  ::)

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No chyba, że lubicie niespodzinaki  ::)

Offline piotrDG
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #74 dnia: 14 Kwietnia 2008, 17:16 »
To Wam wspolczuje ze musieliscie sie wkurzac na debili, a ADRIA juz raczej nie bedzie miala zbyt wielu zlecen bo tysiace osob czyta to forum :)
Pozdrawiam i wszystkiego NAJ . . . . 
Ps.  gdzie mieliscie wesele??

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #75 dnia: 14 Kwietnia 2008, 17:49 »
Wesele było w Shumie w D.G. salę mogę polecić, ale zespołu niestety nie ...

Na szczęście te wszystkie niesnaski pozostały tylko między nami i goście tego nie widzieli, bawili się rewelacyjnie  :)

Kawałki leciały ok, ale to zagwarantować może też inny, mniej zburaczały zespół, nie tylko tak rozreklamowana ADRIA  ::) Są strasznie pazerni na pieniądze !!! Każdy wie, że reklama czyni cuda, sama polecałam ten zespół, ale po takiej ilości chamstwa z ich strony nie jestem w stanie teraz tego zrobić ...

Na szczęście w maju będzie okazja spotkać się z zespołem ponownie, na weselu u znajomych, to powiem im co nieco, bo na razie nie chce się jeszcze denerwować, ale kto wie, gdzie ta sprawa znajdzie swój finał, bo mój M. jest nieziemsko wkur.....  ::)
Acha i jeszcze chciałam napisać , że Mariusz ma niepoważne podejście do klientów  ::) Umawia się z nami w domu, za chwilę przychodzą inni klienci i nas ma juz w dupie , co za gość  ::) Ale to jest tak, jak się szuka to jest super i miło, nawet obiadem chciał nas częstować, a jak już się wpłaci zaliczkę to już jesteś kupiony  ::) I nie dajcie się nabrać na te zespoły, które poleca, jak sam nie ma wolnego terminu, bo to jest jedna szajka  :evil: Na kamerzystę, fotografa i autokar też  ::) Na szczęście na resztę już nas nie namówił, bo pewnie wszystko byłoby do dupy  :nerwus:

Offline szatina

• forumowicz
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #76 dnia: 14 Kwietnia 2008, 19:55 »
Adusia jestem przerazona tym co piszesz,aż zaczełam sie bać, a myslałam ze to taki rewelacyjny zespoł.Na dodatek jeszcze wziełam sobie ich do oprawy muzycznej w kościele i po tych Twoich opowieściach zastanawiam się czy chociaz z tego mogę zrezygnowac, bo jakby dali plamy w kościele to nie ręcze za siebie!!!!JESTEM PRZERAZONA!!!!!

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #77 dnia: 14 Kwietnia 2008, 20:20 »
Szatina ja nie polecam i ich oprawy w kościele również, bo słyszałam, ze to też im nie wychodzi  ::)
Ale głównie ze strony organizacyjnej, robią bardzo dużo zamieszania a grają, z tego co mnie Mariusz mówił, 2-3 utwory, a to samo może zrobić moja organistka  ::)

Za to polecam to co robi agaa, pięknie śpiewa i my zdecydowaliśmy żeby to właśnie ona uświetniła tą uroczystość  :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #78 dnia: 15 Kwietnia 2008, 19:07 »
szok.... niezłą mieliście z nimi przeprawę ;/

Offline szatina

• forumowicz
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #79 dnia: 15 Kwietnia 2008, 20:14 »
Ja mam cichą nadzieje, że u mnie wszystko bedzie w porządku, na pewno bede się starac wszystkich rzeczy dopilnować. Ale najbardziej dziwi mnie to że tyle osób poleca ten zespół, znajomi mieli ich na weselu i u wszystkich spotykałam się z jak najbardziej pozytywnymi opiniami, a tu prosze cos takigo Cie adusia spotkało. Nie wiem od czego takie podejście może zależeć, bo w końcu podpisuje umowę i jest napisane czarno na białym za co płace i czego oczekuje.

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #80 dnia: 16 Kwietnia 2008, 10:53 »
Szatina, moi goście wspaniale się bawili, jedynym zastrzeżeniem gości do zespołu było to, że biorą kasę za dedykacje i ich nie grają  :klnie:

Na szczęście dowiedziałam się tego po weselu, bo nie ręczę za siebie  :ckm:

Ja również słyszałam w większości dobre opinie, inaczej bym się na zespół nie zdecydowała, ale wiedziałam też z opowiadań że trzeba ich trzymać krótko, bo inaczej wejdą na głowę, głównie z przerwami i ilością alkoholu !!!!!!!!!!!!!!!!!

Na moim weselu nie dostali grama alkoholu i myślę, że to również było przyczyną, ale za to pan, którego zaprosili w ramach "niespodzianki dla pary młodej"nie przyszedł z pustymi rękoma, tylko przyniósł im browary  ::) No szczyt chamstwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widocznie my jeszcze za krótko ich trzymaliśmy  :nerwus:

Tak jak wcześniej pisałam, jeśli nie szkoda wam nerwów i pieniędzy to bierzcie, w każdym razie ja NIE POLECAM !!!!!!!!!!!

Offline marzena.dg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #81 dnia: 16 Kwietnia 2008, 12:45 »
Czytając to wszystko doznałam szoku. . . . Byliśmy ostatnio u Mariusza, na jego zespół się nie zdecydowaliśmy ze względu na koszty dosyć drogo sobie liczy, ale pokazywał nam dużo innych zespołów. . . . mieliśmy się zdecydować na któryś z nich i kamerzystę, którego nam polecił, ale teraz po tym wszystkim co tu przeczytałam to nie wiem co o tym myśleć.  Mariusz był bardzo miły dla nas dał nam dużo namiarów na zespół, kamerzystę, samochód, dekoracje, fotografa i mówił nawet że możemy wszystko u niego załatwić żeby nie jeździć po wszystkich ludziach, u niego możemy wszystkie umowy spisać, trochę podejrzane to dla mnie jest że on nic z tego nie będzie miał.  Teraz więc musimy się zastanowić głęboko czy coś z tych numerów wykorzystamy. . .

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #82 dnia: 16 Kwietnia 2008, 14:41 »
Tak jak pisałam wcześniej to jest jedna szajka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My też mieliśmy mieć od nich autokar, ale na szczęście nie zdecydowaliśmy się od razu i znaleźliśmy dosłownie o połowę tańszy  ::)

Dziewczyny naprawdę, jakbym miała jeszcze raz się decydować to bym nie skorzystała z ich usług, bo dzień przed weselem myślałam że mi serce stanie, poważnie  :nerwus:

Echhhh, szkoda gadać ...

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #83 dnia: 16 Kwietnia 2008, 22:42 »
Po opinii Ady my z nich zrezygnowaliśmy

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #84 dnia: 17 Kwietnia 2008, 10:17 »
Myszkasc naprawdę nie macie czego żałować, dla mnie takie zachowanie jest karygodne, poważnie  :ckm: Cieszę się, że podjęliście taką decyzję, będzie o połowę mniej stresów  ::)

Mam nadzieję, że jeszcze wiele osób pójdzie po rozum do głowy, zanim się na tą bandę buraków zdecyduje!!!  :protestuje: :protestuje: :protestuje:

Jeszcze raz ...

NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!

Offline GRYFFON
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: brak
« Odpowiedź #85 dnia: 20 Kwietnia 2008, 12:31 »
Na Forum obowiązuje zakaz reklamy!;)
« Ostatnia zmiana: 20 Kwietnia 2008, 19:15 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline marios
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 LISTOPAD 2007
« Odpowiedź #86 dnia: 21 Kwietnia 2008, 21:56 »
W związku z „recenzją” naszej oprawy muzycznej wesela Ady i Marcina
Pragnę uspokoić zaniepokojone Pary, z którymi mamy podpisane umowy.  Myślę, że należy im się kilka słów wyjaśnienia. 

Która para wybiera piosenkę na I taniec 2 dni przed weselem, nie wiedząc, czy zespoł ją gra czy nie?! Zresztą utwór na pierwszy taniec podobno miał być wykonany przez Gosię Andrzejewicz.  Taka była wersja oficjalna, ale przed samym weselem coś jej się odmieniło  ;D
Tym bardziej, że nie jest to łatwa piosenka.  Głównie ze względu na barwę głosu Stachurskiego.  I nie czujemy się na siłach grac ją na I taniec.  Który zespół potrafi wypaść przekonująco w każdym repertuarze?! Zwłaszcza wokalnie…
Oczywiście moje słowa zostały przekręcone dla potrzeb antyreklamy.   A ewidentnym kłamstwem jest, że proponowałem na I taniec: „złoty krążek” i „złote obrączki”.  Osoby, które podpisały z nami umowy mogą potwierdzić, że nie proponuję tych piosenek.  Odsyłam do naszego repertuaru, który wysyłam Nowożeńcom.  Łatwo to można sprawdzić. 
Kolejne kłamstwo dotyczy rzekomego wnoszenia piwa.  Po co mielibyśmy wnosić piwo, które jest podawane w restauracji i to za darmo.  To też łatwo można sprawdzić. 
Jak wierzyć innym zarzutom, skoro choćby w tych ewidentnie mijają się z prawdą.
Osoby, które były u mnie wiedzą, że moja uprzejmość nie kończy się z chwilą podpisania umowy.  A to, że Ada i Marcin znaleźli czas dopiero w czwartek przed weselem o 21 i spotkali się z kolejną Młoda Parą, to już nie moja wina. 
Sprawa zniszczenia płyty jest cokolwiek tajemnicza.  Żałuję, że nie przeprowadziłem kontroli stanu nośnika danych pod blokiem… Spróbujcie włożyć do kieszeni rzekomo dobrą płytę cd w papierowej kopercie, wejdźcie na IV p.  , otwórzcie drzwi i wyciągnijcie z koperty pękniętą… Mistrzostwo świata!

Dziwne, że skoro niby byliśmy na błogosławieństwie u Pana Młodego za późno, to Marcin z uśmiechem oświadczył, że zrobili wcześniej ( nie za późno!) tylko wcześniej!.  Podobnie w trakcie wesela nie było pretensji! Żadnych uwag, tylko uśmiechy.  I zapewnienie ze strony Pana Młodego, że jest ok.
Kolejne kłamstwo to stwierdzenie, że były problemy z odtworzeniem płyty.  Można sprawdzić na dvd z wesela, kiedy już będzie gotowe. 
Pododbnie z Panem z zewnątrz.  Jego obecność nie była przejawem naszej niemocy, ale chcieliśmy nieco uatrakcyjnić, urozmaicić nasz występ.  Ale oczywiście, jak się ma tyle złej woli, to można to tez tak zinterpretować.  Skoro taki to był niewypał, to dlaczego goście bili brawo? Odsyłam do dvd.

Przyznaję się do awarii sprzętu podczas zabawy.  Złośliwość rzeczy martwych. 

Młoda Para też ma jakieś obowiązki wobec zespołu.  Skoro upłynęło 12 godzin wesela i nikt nie przychodzi z dyspozycją przedłużenia imprezy (nie wspomnę o zobowiązaniu młodej pary do rozliczenia się przed oczepinami), to kończymy imprezę. 
Bardzo dziwne, że „smęciliśmy z grobowymi minami” skoro goście bawili się jeszcze 1,5godz.  Ale wtedy postrzeganie rzeczywistości u Pary Młodej mogło być ograniczone ze względu na ilość wypitego alkoholu.  Nie zdziwiłbym się gdyby to Młoda Para wnosiła alkohol, bo żal jej było kupować w restauracji ( już na wstępie ogłosiła - żadnych nagród dla gości w postaci butelek wódki )   ;)
Stąd może kolejne kłamstwo o niegraniu opłaconych dedykacji. 
Czy to nie dziwne, że do tej pory nie było żadnych negatywnych opinii na nasz temat?! Zawziętość i determinacja w skompromitowaniu zespołu budzą zdumienie.  Ta szczegółowa wyliczanka.  Czytając wypowiedzi osób (także tych, u których mamy grać), które wypowiedziały się w kontekście „zwierzeń” Ady, można odnieść wrażenie, że jedna opinia niezadowolonych klientów (chociaż, cytuję „goście bawili się świetnie”) przekreśla wszystkie poprzednie.  Dlaczego daje się wiarę oskarżeniom, choćby najbardziej absurdalnym, nie wysłuchując racji drugiej strony.  Dlaczego w przypadku zespołów automatycznie zachodzi domniemanie winy?! Skąd się bierze wiara w rzetelność relacji osoby, której  nawet nie zna się osobiście, poznanej w necie?  A nie zespołu, który gra ok.  30 wesel w roku i nie miał do tej pory żadnej negatywnej opinii?
O pobudkach kierujących Adą nie chcę pisać, bo są żałosne.  Nie chcę się zniżać do jej poziomu wypowiedzi i wymieniać… w każdym razie  posądzanie nas o chciwość przez tę parę zakrawa na hipokryzję i budzi śmiech  ;D
Obraźliwa forma  wypowiedzi, epitety świadczą raczej nie najlepiej o Marcinie i Adzie.  Marcinie, który po oczepinach  oświadczył przez mikrofon, żeby cała sala słyszała, że lecą na Dominikanę w podróż poślubną  ;D To a propos buractwa   ;D

Na koniec kilka cytatów z wypowiedzi Ady dotyczących meritum, czyli obsługi wesela:
„Na szczęście te wszystkie niesnaski pozostały tylko między nami i goście tego nie widzieli, bawili się rewelacyjnie „
"nie tak powinno być, mimo iż goście bawili się znakomicie"
"Na szczeście goście tego nie widzieli i dobrze się bawili”

a chyba o to chodzi……żeby goście się dobrze bawili.

Parą Młodym, które nadal obawiają się, że padną ofiarą szajki weselnej  :)  proszę o kontakt i niedawanie wiary opowieściom dziwnej treści.

« Ostatnia zmiana: 22 Kwietnia 2008, 07:44 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #87 dnia: 21 Kwietnia 2008, 22:45 »
to jest ogólnodostępne forum i każdy ma prawo do swojej (nawet subiektywnej) opinii...

Offline adusiaxxx

• maniak
« Odpowiedź #88 dnia: 22 Kwietnia 2008, 03:30 »
No witam, witam Cię Mariusz serdecznie na naszym forum  :hello: :hello: :hello: :hello:

Cieszę się, że do nas zawitałeś, szkoda tylko że dopiero po mojej wiadomości  ;)

Co do mojej wypowiedzi, nie zamierzam się Tobie z czegokolwiek tłumaczyć, bo nie zamierzam " kopać leżącego ", dziwi mnie tylko to, że masz na tyle odwagi, żeby się w perfidny sposób tłumaczyć, obwiniając nas  ::)

Oczywiście sprostuję Twoją wypowiedź  :)

To czy w przyjęciu miała brać udział osoba publiczna czy nie to jest tylko i wyłącznie nasza sprawa, nie Twoja ...

Co do repertuaru sam wiesz, że dostaliśmy go od Ciebie w czwartek przed weselem ( dokładnie o 22. 46, to raczej nie świadczy dobrze o profesjonalizmie zespołu ... )

Co do pierwszego tańca ... informacja od ciebie była taka ( którą zresztą dostałam duużo wcześniej, nie trzy dni przed weselem  ::) i o której pisałam), że macie w repertuarze Stachurskiego
( o czym mogą się również przekonać osoby które dostały owy repertuar ... ) i że gracie piosenkę " Z każdym twym oddechem", ale nie chcesz ryzykować tej piosenki na pierwszy taniec bo pan co ją wykonuje nie czuje się na siłach( są to twoje słowa ...)  Idiotkę ze mnie robisz  :?: :?: :?: :?:

Zaproponowałeś nam piosenkę "złote obrączki" albo jakiś inny badziew tego pokroju, tym faktem byłam tak zbulwersowana, że mogłam przeinaczyć tytuł, ale piosenka oczywiście była z repertuaru Adrii  ::)

Co do wnoszenia piwa i innego alkoholu, nie wiem czy wiesz, ale wam jako obsłudze, na sali takiej jak Shuma, należy się porcja " połówka" w której nie ma grama alkoholu i o tym wiedzą osoby organizujące tam przyjęcia weselne a obsługa sali jest zobligowana do tego, żeby tego alkoholu Wam nie udostępniać, także piwo puszkowe "Żywiec" na pewno nie pochodziło z sali ::)
Tym bardziej, że w barze serwowane jest tylko i wyłącznie piwo lane z beczki i wszelkie trunki dostajesz w szkle ::) ...

Nie skomentuję twojego wywodu na  temat wydawania pieniędzy przez parę młodą na alkohol w barze, bo alkohol jest w cenie wesela  ::) I wiesz, że chodziło głownie o WNOSZENIE obcego alkoholu na salę  :!: :!: :!: :!: :!: A w swoim repertuarze ponoć macie wiele zabaw nie koniecznie z alkoholowymi nagrodami ... szkoda tylko, że żadnej z nich nie udało się Wam poprowadzić jak należy ...

Skoro umawiasz się z nami na szczegółowe omówienie muzyki do przyjęcia weselnego w takich porach, na 21 - szą i z kolejną parą na 21.30 to świadczy tylko o tobie  ::) ...

Historię zniszczenia płyty na forum wszyscy znają, więc nie będę się nad tym rozwodzić  ::) Ale jeśli masz w sobie tyle jadu , to może napiszesz mi dlaczego niby mielibyśmy złamać naszą płytę, pamiątkę i w takim oto stanie ci ją przekazać, bo nie rozumiem  ::) tym bardziej że nie napisałeś nam tutaj, że po drodze na piętro miałeś przygodę z rowerem i sam się do zniszczenia przyznałeś  ::) Powtórzę raz jeszcze ... Idiotkę ze mnie robisz  :?: :?: :?: :?:

Co do godzin grania, to graliście 10 godzin, nie 12 ... umowa do wglądu  ::) Z możliwością przedłużenia i o tym byłeś poinformowany przy podpisywaniu umowy, więc jak taki "RENOMOWANY " zespół przy gościach na parkiecie mówi, że to " koniec imprezy" , albo "the end" ( słowa pana prowadzącego ) to według mnie też nie zasługuje na dobrą reklamę  ::)

Faktem jest branie opłat za dedykacje, których nie było  ::) Tym bardziej, że przy podpisywaniu umowy ten temat był poruszany wielokrotnie ...
Niby nie biorą, no chyba że gość da ... no wiadomo, że jak ktoś prosi o dedykację i nie da to mu jej nie zagrają  ::) gorzej jak daje i też nie grają  ::) to są niestety fakty ...

Co do informacji od Marcina, że "wszystko ok", przez całe wesele wasz zespół tego nie usłyszał, a zwłaszcza po błogosławieństwie, godzina 15.00 to 15.00 a nie 15.20, czy ty Mariuszu w takim stresie, w momencie wyjścia z domu wykłucał byś się jeszcze z zespołem, tym bardziej, że już było po fakcie  :?: Żenada ...

Płyty odpalić nie mogliście, nie wiem czy wiesz, ale pan prowadzący nas o tym poinformował  ::) A jeśli tak się tego wypierasz to może napiszesz nam dlaczego tak długo to trwało, czyżby znowu brak organizacji wśród członków zespołu  :?: A może sprzęt nie podołał otworzenia zwykłego nośnika CD  :?:

Ja się pytam dlaczego nie graliście umówionych kawałków i nie zrobiliście umówionych zabaw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja płacę, ja wymagam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pan z zewnątrz nie odegrał bloku muzycznego z umówionymi kawałkami ( bo przecież po to przyszedł ) , a pan prowadzący sam przyznał że i to mu nie wyszło !!!!!!! ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!
Więc co jest, jesteście zespołem weselnym do jasnej cholery czy nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do informacji na temat podróży poślubnej, to było niespodzianka od meża, więc i w tym nic ci do tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acha co do rozliczenia i ilości wypitego alkoholu ... to już jest szczyt chamstwa Mariusz i możesz być pewien że ja tego tak nie zostawię ...

Nie jestem na tym forum od dziś i co po niektóre osoby mnie tu znają, nawet osobiście i wiedzą, że nie moim celem było tutaj robienie SOBIE reklamy, tylko ostrzeżenie innych osób, przed takimi usługodawcami jak WY !!!!

Na naszym weselu daliście popis buractwa i chamstwa ... Możesz być pewien, że ta sprawa się tak nie zakończy ...

A twoje stwierdzenie :
Na koniec kilka cytatów z wypowiedzi Ady dotyczących meritum, czyli obsługi wesela:
„Na szczęście te wszystkie niesnaski pozostały tylko między nami i goście tego nie widzieli, bawili się rewelacyjnie „
"nie tak powinno być, mimo iż goście bawili się znakomicie"
"Na szczeście goście tego nie widzieli i dobrze się bawili”

a chyba o to chodzi……żeby goście się dobrze bawili.
świadczy tylko o tym, że pomimo obsługi tylu wesel nie wiele wiecie o zabawianiu gości, a wasze pazerne podejście do pieniędzy jest tak obrzydliwe, że jak nie zmienicie swego postępowania to wkrótce tych usług będzie coraz mniej ::) ::)

Każdy jest człowiekiem, ale do błędu trzeba też umieć się przyznać, a nie brnąć w kłamstwie i próbować się wybielić oczerniając innych, tym bardziej nas, gdzie wszystko jest spisane na umowie  ::)
To wy jesteście w pracy i wy świadczycie nam usługę, a nie my !!! I wy bierzecie pieniądze, za wykonanie tej usługi, także wy się tłumaczcie z nie wykonania jej tak jak być powinna wykonana !!!!!!
A to że goście nie widzieli waszego chamstwa i buractwa to jedynie z tego możecie być dumni ... Jednak o was to dobrze nie świadczy ...

A to że inni nie piszą, to możesz się tylko cieszyć, bo przynajmniej bardziej się nie pogrążycie ...

A gdybyś nie wiedział gdzie trafiłeś, to jest to forum weselne, gdzie wymieniamy się informacjami na temat instytucji niezbędnych do organizacji przyjęcia weselnego, swoimi spostrzeżeniami, przeżyciami ... Nie zajmujemy się reklamą, w przeciwieństwie do Ciebie   ::) ...

Ja tutaj opisałam właśnie nasze ( tj. mojego męża i moje ) przeżycia z naszego przyjęcia weselnego, które  to "uświetniliście" swoją muzyką, nie wyszło wam,  szkoda ...

Dziewczyny nadal jestem w ciężkim szoku, jak można w tak perfidny sposób próbować się wytłumaczyć  ::)

Człowiek zamówił, zapłacił, dał zarobić i wyraził swoją opinię  ::) A to, że zabolało to już nie moja wina, trzeba myśleć zanim się zrobi, a nie po tym jak się zrobi  ::)

Widać, Mariusz długo myślał nad komentarzem do moich postów, bo musiało minąć prawie 2 tygodnie, tym bardziej, że forum jest zalogowany od dawna...  ::)

Echhh szkoda gadać .....

Offline marios
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24 LISTOPAD 2007
« Odpowiedź #89 dnia: 22 Kwietnia 2008, 12:57 »
Cieszę się, że witasz mnie serdecznie ;-) I nie obwiniam Was, tylko prostuję.  Dlaczego mam tolerować kłamstwa? Przekręcone wypowiedzi.  Epitety obrażające nas i Pary, które były zadowolone z naszych usług…

Nie jestem narcyzem.  Nie czytam pochlebnych opinii, żeby sobie zrobic dobrze  Od zalogowania nie było mnie tu ani razu.  W sobotę zadzwoniła zaniepokojona Panna Młoda, u której gramy w przyszłym roku.  
Ty tez długo myślalaś, co by tu napisać, żeby nas skompromitować.  

I nie mam zamiaru wymieniać z Tobą złośliwości.  Odpowiadać na każdy zarzut, odkręcać, prostować.  Można tak w nieskończoność.  Czas pokaże.  Zobaczymy, co ludzie napiszą po następnych weselach.  Ciekawe, że Tobie chciało się tak rozpisać, a innym niezadowolonym (których sugerujesz) nawet zdania jednego.  Gdyby byli tacy niezadowoleni pewnie nieomieszkali by napisać.  Chociaż teraz nie zdziwiłbym, gdyby nagle pojawiły się jakieś tajemnicze opinie „na nie”  z wesel z przeszłości… w końcu tak prężnie działasz na forum ;-)

A moja wypowiedź, to nie reklama, tylko sprostowanie.  Zapewne, co niektórzy chcieli by poznać też opinie drugiej strony.  Pewnie nie bez satysfakcji przeczytałaś opinię Par, u których mamy grać i które są mocno zaniepokojone.  

Pozdrawiam