Lea, Gosiaczek, Martyna, Jagna, Megi, Pumori, Demka, Rajdówka, Vall, Martaxyz, witam tłumnie przybywające ciocie:) Baaardzo się cieszymy z tak licznych odwiedzin:)
Dziękuje za komplementy, przydadzą się bo z moją samooceną odnośnie wyglądu od jakiegoś czasu kiepskawo, więc tym bardziej miło mi czytać, ze wyglądam ok:)
Spódnica z aukcji na razie leży w szafie, poczeka na lepsze czasy.
Dziś płacę za następną, jeśli znów nie trafie w fason lub rozmiar to chyba będzie to koniec moich zakupów przez internet. Do tego też trzeba mieć nosa.
Dziś znów spędzam dzień z Zuzią. Ostatni niestety bo jutro myszka wylatuje ze swoją mamą - moją ciocią - do Londynu. Strasznie mi będzie smutno:( To taka moja młodsza siostrzyczka. No ale cóż, przynajmniej będzie cała rodzina w komplecie i nacieszy się swoim tatą.
Mieliśmy z M jutro jechać do źródeł termalnych na Słowację ale nici z planów.
Okazało się że M musi zawieść ciocię i Zuzię na lotnisko do Balic.
NO chyba ze pojedziemy w niedzielę ale to się okaże pewnie jutro.
Poza tym właśnie sobie uświadomiłam, ze nie mam stroju kąpielowego :/
Pewnie wybiorę się z mamą jutro do miasta żeby coś znaleźć, ona potrzebuje tego samego bo za tydzień wyjeżdżają z moim tatą do Kołobrzegu na 2 tygodnie.
W tym czasie przenosimy się z M do ich mieszkania, bo zostawiają mojego psiaka i ktoś musi z nim wychodzić.
Będziemy mieć dwutygodniowe wakacje u mnie w bloku:) rewelacja

No ale po ich powrocie to my mamy zamiar wyjechać na początku lipca nad morze pewnie. I tu prośba do mieszkanek wybrzeża,
dokąd warto pojechać
?? Ja nigdy nie byłam w tych rejonach i nie mam zielonego pojęcia co warto zobaczyć. Będę wdzięczna za sugestie:)