nie chciałabym sie narażać moderatorom , bo trochę zboczyliśmy z tematu , ale odniosę sie do Twoich podpunktow

1. Masz coś do Zachodniopomorskiego?.......

.........żartuję oczywiście

2. Może faktycznie inny był sens twojej wypowiedzi , ale właśnie tak to zabrzmiało jakbys cos zarzucał zespołowi San Sebastian........to jest właśnie urok forum , że czasami można coś opatrznie zrozumieć...

3......nie czepiaj sie szczególów ;)ja wiem , że 2 osoby to duet , a 4 to kwartet

ale niektórzy tego nie wiedzą.......a dla wielu ludzi zespół to zespół

4.Ja tez dałam przykład

i zgadzam sie z Tobą , że są tanie i dobre zespoły.Zgadzam się również , że droższe nie znaczy zawsze lepsze.......ale wybór zespołów jest baaaaaardzo duży i to zależy od Pary Młodej , co wybiorą a czynników decydujących tez jest dużo , o czym zresztą polemizowaliśmy w wątku CENA MUZYKI.....
Jako , że rozmiawiamy w temacie o zespole San Sebastian , to chciałabym tylko krótko podsumować:
Cena faktycznie może niektórych powalić , ale przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza....tez mnie zaskoczyła ta cena , ale sumując wszystkie za i przeciw warto, z tego co słyszałam sama i z tego co wiem z opinii innych( m.in.kamerzysty , którego miałam zamówionego-a oni jednak maja duże porównanie).