Autor Wątek: zespół San Sebastian  (Przeczytany 11881 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odp: zespół San Sebastian
« Odpowiedź #90 dnia: 29 Października 2010, 16:04 »
no nie bądź złośliwy... zazdrościsz,ze oni mają powodzenie a ty nie  ;D
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #91 dnia: 2 Listopada 2010, 14:01 »
Droga moniu, nawet mi to przez myśl nie przeszło. Zespołowi życzę jak najlepiej, ale sama forma reklamy w wydaniu santiago trochę mnie rozbawiła i nic poza tym.  :D Jestem daleki od zazdrości.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #92 dnia: 2 Listopada 2010, 17:01 »
 ;D
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline agadju
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.06.2011
« Odpowiedź #93 dnia: 5 Lipca 2011, 11:47 »
O zespole San Sebastian uslyszalam od dobrych znajomych ktorzy 2 lata temu byli w okresie wakacyjno-jesiennym az na 7(!) weselach, polecili nam ten zespol - powiedzieli ze bawili sie najlepiej (sposrod tych 7 wesel) i ze byli zaskoczeni w jak fantastyczny sposob wykonuja nowe przeboje.  Znajomi pozyczyli mi plyte z weselem na ktorym oni(sanSebastian) grali i tak sie zaczelo.  Bylam na jednych targach slubnych, potem na drugich, wchodzilam na wiele stron internetowych no ale moim zdaniem nie mieli sobie rownych.  Zarezerwowalam zespol San Sebastian na moj slub juz na rok przed.  Dogadalismy sie ze wszystkim bez problemow.  Im bylo blizej slubu dogadalismy sie co do stylu sameo wesela, piosenek ktore mialyby poleciec.  Jako ze moj maz jest obcokrajowcem poprosilam aby zagrali kilka piosenek z jego kraju i spelnli wszystkie prosby(muzyka balkanska).  Grali super, i ciotki,babcie,wojkowie sie bawili i nasi znajomi.  Muzyke przeplatali stara z nowa - super, jak zagrali i zaspiewali rihanne - to bylam w szoku! Zachecali do zabwy i wiekszosc znajomych ktorzy zamierzaja brac slub w najblizszym czasie po weselu dzwonila do mnie po namiary na zespol.  Jezeli sa jakies negatywne opinie na forum to z cala pewnoscia sa wymyslane przez konkurencje.  Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! a wspomne tyko ze przyjechali do Poznania, wiec graja nie tylko na lokalnym rynku ale po calej Polsce i Europie - to chyba tez pozytywnie o nich swiadczy.  Pozdrawiam

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #94 dnia: 5 Lipca 2011, 13:59 »
brrr,  znowu mnie zemdliło.  Moniu, nic nie poradzę, ale od nadmiaru wazeliny mam uczulenie.

Ps. Pozdrawiam zespół San Sebastian, bez kitu, naprawdę!.   

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #95 dnia: 5 Lipca 2011, 14:44 »
ha ha ha....obserwator....:) :) :)

Faktycznie ...może nie wyglada to za dobrze , jak ludzie z jednym postem wystawiają takie komenty......ale ktos tu wspominał , że podobno zespół prosił o opinię...:)))))
Słyszałam co nieco o takich praktykach......
Czy taka forma jest dobra? Nie wiem......na pewno jest mniej wiarygodna , na co dowody tu mamy :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #96 dnia: 5 Lipca 2011, 18:39 »
 :hello: Witaj veronka17, pozdrawiam także całe Zachodniopomorskie  :D :uscisk:!. Miło znowu spotkać na forum sympatyczną, znającą się na rzeczy  osobę.

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #97 dnia: 6 Lipca 2011, 12:13 »
 :hello: obserwatorze :)

Ostatnio rzadko tu bywam.......coraz rzadziej......:)

Offline anna__b
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #98 dnia: 5 Września 2011, 12:32 »
San-Sebastian grali u nas na polsko-niemieckim weselu w Goleniowie.  My jak i goscie bylismy zachwyceni.  Prowadzenie dwojezycznego wesela nie sprawilo zespolowi problemu.  Muzyka, ktora grali byla dla wszystkich, a parket byl ciagle pelen.  Ich repertular jest bardzo bogaty, a to ze kazdy z nich spiewac pieknie potrafi, sprawia ze nie jest nudno.  My bawilismy sie swietnie, tylko szkoda, ze ta noc taka krotka.  Polecamy i zyczymy zespolowi San- Sebastian wszystkiego dobrego.  Es war sehr schön!!!

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #99 dnia: 5 Września 2011, 12:54 »
 ;D znowu miodzik ... to tak dla równowagi :D

Offline eilenx
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #100 dnia: 18 Września 2011, 12:30 »
Witam! Ja również napiszę parę dobrych słów o tym zespole.  San Sebastian grał u mnie na weselu ok 3 tygodni temu i jesteśmy z nich super zadowoleni.  Umieją w świetny sposób bawić się z gośćmi i nie nachalnie wyciągnąć ich na parkiet. 

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17 września 2011
« Odpowiedź #101 dnia: 3 Października 2011, 13:25 »
Fajny zespół. Grają świetnie, nawet kawałki których nie spodziewaliśmy się, że dadzą radę.

Niestety, zespół powinien popracować jeszcze nad swoimi emocjami i pilnować tego co mówi i kto ich może usłyszeć ;)

W każdym razie, na pewno mogę ich polecić. Bardzo fajnie prowadzone wesele, dużo energii, niesamowity głos! Skutecznie wymęczyli i nas, i naszych gości. Kiedy zaczynali grać, wszyscy pędzili na parkiet :) Grali kawałki i stare, i te najnowsze, muzykę polską i zagraniczną. Czasem tylko jest problem z komunikacją, nie do końca rozumieją co się do nich mówi. Na przykład skopali nam pierwszy taniec, bo scenariusz był inny. Był też falstart z tortem, na szczęście wyszło lepiej niż się spodziewaliśmy.

Polecam.

Offline Paulaaa1988
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.06.2013r.
« Odpowiedź #102 dnia: 11 Listopada 2011, 15:11 »
Mój ślub odbędzie się w czrwcu 2013 szukam orkiestry od 2 miesięcy i nie moge sie na zadna zdecydowac.  Bardzo zainteresował mnie san - sebastian czy ktoś może podać mi ich stronke gdzie mozna wysluchac demo i kontakt do nich, bo na necie ciezko znalezc.  z gory dzieki:)

Offline anna__b
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.07.2011
« Odpowiedź #103 dnia: 12 Listopada 2011, 05:06 »
a moze warto poszukac na youtubie    albo w necie    wpisujac   " zespol san sebastian " ?

Offline yaffka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17 września 2011
« Odpowiedź #104 dnia: 23 Listopada 2011, 23:24 »
Niestety, ale bardzo ciężko znaleźć ich stronę... przesyłam na priv :)

Offline martita84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: WRZESIEŃ 2013
« Odpowiedź #105 dnia: 24 Września 2013, 21:47 »
Z całego serca chcielibyśmy wszystkim polecieć zespół San-Sebastian.   Wspaniała i profesjonalna oprawa muzyczna.  21 września 2013 mieliśmy wielką przyjemność gościć ich na naszym weselu.   My jak i goście byliśmy zachwyceni ich profesjonalnym wykonaniem muzycznym.  tzw zabawa na całego.  Naprawdę było warto.  Zapraszam na Priv. . .  z miłą chęcią odpowiem na wszystkie pytania.  Dziękujemy Wam Bardzo !!!  Marta i Przemek