olkahof tak przyznano mi ten zasilek

i na szczescie nie musialam sie fatygowac na zadna komisje bo lekarka mi wypisala w papierach , ze nie moge sie stawic na komisje , wiec ciezarnym przyznaja zaocznie
Kastor (Olcia) czy nam sie uda odebrac domek przed przyjsciem maluszka na swiat to nie wiem

ale wlasnie maz zaopatrzyl sie we wszytskie materialy na ocieplenie domku a teraz jest w trakcie szukania dobrych i tanich fachowcow , ktorzy sie tego podejma

Natomiast co do torby to walsnie mam w szafie miejsce gdzie wszystko sobie ukladam pokolei co powinnam wziasc , aktualnie czekam na koszule do karmienia i stanik z Allegro a dzis wygralam wkladki laktacyjne , jutro wplace za nie pieniazki.
Dzis zamowilam wspolnie z mezem sztore na te dzwi tarasowe , bedzie troche nietypowa bo chcialam aby byla rozsuwana na dwie czescie , wiec inna niz zawsze sie szyje te dekoracyjne

Jak tylko byla pozniej u nas tesciowa gdy tylko uslyszala ,ze sobie zamowilam ta sztore zaraz kazala mi mierzyc to drogie okno w salonie bo powiedziala ,ze ona nam chce fundnac ta druga sztore aby zdazyc zamowic by byla taka sama, wiec poszlysmy do sklepu i z tego samego materialu zamowilysmy nastepna sztore .Dobrze ,ze sie odrazu przeszlysmy bo sie okzalo ,ze malo maja juz tego samego materialu

ale zadzwonila babka do ich sklepu w Stargardzie i z tamtad im dowiaza

Tak wiec dzis za jednym zamachem zamowione mamy dwie sztory do salonu tyle ,ze na te drugie okno trzeba bedzie dokupic karnisz bo wisi tylko roleta na oknie

No i w koncu odebralam swoj nowy dowod osobisty , moj juz 3 w kolei

a zanim sie zameldujemy u nas bo nie wiadomo kiedy sie nam uda odebrac domek to tesciowa mnie chce u siebie zameldowac abysmy razem z mezem i naszym juz malenstwem byli pod jednym adresem ale powiedzialam sobie ,ze juz nastepnego dowodu nie bede zmieniala

najwyzej bede nosila adnotacje z USC ,z emam nowy meldunek .Nie mam zamairu znowu czekac nastepne 3 miesiace na dowod i ponownie im placic a tymbardziej ,ze chcemy w koncu kiedys sie normalnie u nas zameldowac

Tak wiec dzis mialam sporo na glowie