Vall AGULA ~monika~ martyna1985 justyska Antalis *Mimi* AndziaK olkahof anulka33 Witam Was serdecznie kochane

Dziekuje Wam za troske , to bardzo mile z Waszej strony. Normalnie jak zobaczylam te wasze posty to az milo mi sie zrobilo , ze tak wiele osob sie martwi o mnie i maluszka.
Tak wiec jak juz pisalam smska do Martynki wszystko oki doki oprucz tego ,ze mam dietke cukrzycowa a jutro z samego ranca ide na obciazenie z 75g glugozy. Mam nadzieje ,ze wyjdzie ok bo jak nie to bede musiala byc pod opieka poradni dla cukrzykow ciezarnych

Wlasnie byl u nas serwisant i cos tam sprawdzam i zmienial parametry w kompie bo konseruje nadajniki i cos nie tak zkonfigurowal , tak wiec mozliwe ,z ei jutro bede miala problem z neten , narazie ustawil nam aby net dzialal ale jest wolniejszy. Dobrze ,ze dziala

Dzis bylam zaniesc zwolnienie do pracy , zostalam na male ploteczki

Milo sie gawedzi z dziewczynami , juz by chcialy abym wrocila do pracy

Bylam poplacic rachunki za gaz oraz w starostwie po druki potrzebne do odbioru naszego domku. Po drodze spotkalam tesciowa i zabrala mnie na maluy spacer po sklepach dzieciecych . Zakupila dla maluszka kombinezon , ktory na zime bedzie napawde extra. Jak sie wyrobie ze wszytskim i bedzie dzialal net wrzuce fotke.
Teraz ide spac bo o 7 pobudka do laboratorium , wole isc wczesniej i miec to z glowy bo umre z glodu , dzis od obiadu nic nie jadlam bo chce byc naparwde naczczo aby wynik byl wiarygodny.
Pozdrawiam i zmykam kochane.