gosiaczekk z pewnoscia wytrzymasz ta godzinke pomiedzy jednym a drigim pobraniem
Vall test na obciazenie glukoza jest robiony miedzy 24tc a 28tc wiec sama najlepiej powinnas wiedziec kiedy Ci pasuje , jest na to przeciez 4 tygodnie wiec spokojnie sobie zrobisz
Ja aktualnie jestem w 25tc i teraz spokojnie sobie zrobie , najwazniejsze abym zdazyla to zrobic do 28tc.
Anusia-szczecin troche sie dziwie dlaczego odrazu masz 75g

myslalam ,z ejesli cos nie tak wychodzi z 50g wtedy powtarzaja ale juz z 75g glukozy

troche to dziwne , choc nie sadze aby lekarka sie pomylila co do gramatury
kurczaczek83 dokladnie tak jak piszesz kochana

Tak dziekuje za odwiedzinki kochane

ja dzis padam ze zmeczenia , tyle sie nalazilam

Na dodatek jutro ponownie musze isc do ZUSu bo jeden papierek z przychodni nie mial pieczatke zakladu i musialam sie dzis ponownie tam pokazac po ta pieczatke ale juz nie mialam sily dreptac spowrotem do ZUSu , wiec spokojnie pojde sobie jutro.
Kadrowa na miejscu mi powypelniala dokumenty , byla nwet mila i zaprosila mnie do kasy aby mi wyplacili roznice z ostatniej pomniejszonej wyplaty

Odwiedzilam dziewczyny , pogadalam sobie z nimi

no i do przychodni poszlam po ta pieczatke

Juz wszytsko mam ale musze jutro doniesc ten jeden papierek.
Na tych dokumentach,ktore wypelnia lekarz zaznaczyli mi ,z enie moge sie stawic osobiscie na komisji wiec nie bede musiala sie fatygowac do Szczecina , nie maja mnie prawa wzywac

Zauwazylam ,ze mam glupie szczescie jak musze cos zalatwiac i tzreba sie z domu ruszyc wtedy sa upaly i jest duchota

ale jak teraz to zalatwie to nie bede sie martwila czy nic nie przegapilam.
Pozdrawiam