Martaxyz11 u mnie tesciowa to nieoceniony skarb
PumoRi pomimo horoskopu jednak znalazlam sie u kadrowej
Najpierw poszlam do banku , wzielam biling i faktycznie dostalam pomniejszona pensje . Z banku poszlam sobie do ZUSu po papierki do zasilku rehabilitacyjnego a blisko siebiby ZUSu mam zaklad pracy wiec po drodze wpadlam do kadrowej z tymi swistkami

Dalam jej do wypelnienia z prosba aby mi je przygotowala na 9 sierpnia gdyz przyniose w tym dniu nastepne zwolnienie

Po tym wszystkim spytalam sie dlaczego w tym miesiacu dostalam pomniejszona wyplate , czy moje zwolnienie bylo nieprawidlowe czy co ?? Okazalo sie ,ze kadrowa po prostu mi naliczyla 80% , tlumaczyla sie ,ze wrocila w urlopu i miala wyplaty na glowie i po prostu popelnila blad

Wyrowna mi to ale na koniec miesiaca czyli z nastepna wyplata , no coz najwazniejsze ,ze w koncu mi wyrowna

Nawet dzis byla dla mnie mila , jeden wniosek w polowie ja musze wypelnic a reszte zaklad pracy , wiec postanowilam jej zostawic a jak przyjde je zabrac wtedy sobie uzupelnie i w ten sam dzien po drodze zaniose do ZUSu a ona na to ,ze moge zabrac i jak przyjde po pozostale wtedy na miejscu mi wypelni ta polowe

normalnie bylam w szoku ,ze idzie mi na ustepstwo , to bylo mile z jej strony . Z ZUSu przyszlam do domciu , chwile odpoczelam i poszlam zaniec jeden swistek do wypelnienia lekarzowi , byla polozna wiec jej zostawilam i odbiore to za tydzien( 8 sierpnia) jak bede na wizycie i wtedy mi podbije wszystkie ksero mojej dokumentacji medycznej , ze sa zgodne z orginalami.
Nastepnego dnia pojde zaniesc nastepne zwolnienie i odbiore od kadrowej reszte paierow i zaniose odrazu do ZUSu co bym miala to z glowy. Kadrowa mowi ,ze moge jej zostawic i ,ze ona moje wyslac do ZUSu a ja jej na to ,ze powiedziano mi ,ze moge zaniesc osobiscie wiec wole je zaniesc sama dla wlasnej pewnosci ,ze kadrowa nic nie zapodzieje
Tak wiec dzisiaj mialam zajety dzien ale duzo sobie zalatwilam

No i oczywiscie po wizycie u kadrowej polazlam do laboratorium odwiedzic moje dziewczyny

Posiedzialam sobie na ploteczkach i tak mi jakos pol dnia zlecialo

Tak jakos milo spedzilam pomimo ,ze musialam sie nabiegac

Jakos czlowiekowi lepiej tak jest jak sie spotka z innymi