Z wczorajszych wrazen z bablami zapomnialam Wam napisac jak bylo na wizycie

Pani dr odrazu poznala moja twarz po ostatnim USG , ktore robila mi w Szczecinie

Wtedy zalozyla mi karte i na szczescie przewiozla do Pyrzyc do swojego gabinetu.
Oczywiscie na poczatku porozmawiala ze mna , wypytala sie jak sie czuje , zmierzyla cisnienie i oczywiscie zaprosila na fotel

Pobrala cytologie jak chcialam , zbadala szyjke , nadal jest minimalne rozwarcie ale jest ok wiec nie ma sie czym martwic .Zbadala takze ph pochwy i jest oki doki

Jak jej tylko powiedzialam ,ze jeszcze nie czuje ruchow dziecka a juz chcialabym bo troche sie martwie to zaproponowala mi ,ze przy malym szczesciu posluchamy serduszka dziecka i sie udalo

bilo bardzo ladnie i dosc wyraznie

wiec spokojnie moge czekac az moj babelek da mi znac ,ze sie porusza. Powiedziala mi takze , ze u pierworudek ruchu moga byc wyczuwalne od 18 tyg do 22 tyg. Ona sama mowi ,ze przy swojej pierszej ciazy poczula ruchy wlasnie w 22 tyg , troche mnie tym uspokoila bo kazda z nas z pewnoscia nie moze sie doczekac ruchow bo wtedy my same wiemy ,ze u naszej dzidzi jest wszystko w porzadku

Przepisala mi nadal Luteine 2 razy dziennie po 1 tab. pod jezyk i z witamin zaproponowala FEMINATAL ze wzgledu na to ,ze w swoim skladzie posiada jod , proponowala mi takze inne np Centrum ale jak kiedys je bralam moj zoladek zle je tolerowal.
Zaraz sie wybieram do apteki wykupic lekarstwa
Napisane: Czerwiec 19, 2007, 10:00:53
~monika~ ja kocham przebywac z tymi bablami , dla mnie tgo przyjemnosc

Natomiast co do grila to ja juz mam go tak naprawde dosc , jedyny plus z tego ,ze wtedy spotyka sie wieksze grono i jest wesolo