Bo się nie wyspałaś babo !!!!!!!! 
Tak sobie to tlumacze

Kochana ja bym chciała tak wyglądac rano jak ty 
Ślicznie sie prezentujesz 
Kasiu, ryzykowne stwierdzenie, chcesz rano jak monster wygladac

Aaaaaaaaaaale ślicznie

Kasienko dziekuje

Anusiaaa suknia bardzo ładna,ale nie lepiej jakby była na kole?Ja mam uraz do tych bez kół,bo moja właśnie taka była i ciągle mi się źle układała
No teraz to juz po ptakach bo sukienka wisi w domu, obadamy czy ja tez dorobie sie urazu, jest haleczka...musi styknac

anusiaaa będziesz piękną panną młodą,bardzo mi się podobasz,szkoda że nie bedzie mnie u Ciebie na ślubiku,bo bardzo chciałam,napewno wszystko się uda,będzie wspaniale,bo przecież nie może być inaczej,tylko wrzuć troche na luz i nie przejmuj się wszystkim,bo tak naprwade nie mamy na wszystko wpływu,jeszcze do Ciebie wpadne do wąteczku,bo jeszcze jutro będę i w piątek w domu,a potem jedziemy nad morze do Krynicy

Szkoda kochana ze cie nie bedzie ...musze jakos przezyc , a tobie zycze udanej podrozy.
Wlasnie wrocilam z fryzjerni, nie ma juz odrostow, chyba sie przez 10 dni nie wykluja co

Juz nie mialam terminow na pozniejsze farbowanko.
Solar tez zaliczony

Ale wiecie co sie stalo, zadzwonil do mnie facet z clubu gdzie mam miec panienskie i mowi mi ze dzwonilam tam i ze z tym striptizerem moze byc ciezko bo oni nie maja warunkow, a ja

o jakim striptizerze on mowi

Okazalo sie, ze zamiast do mojej bratowej zadzwonil do mnie...ale zonk