Ahhh jaka ja zła jestem, wszystkie wątki jakie zostały założone na 1 września zawsze wykryłam, a Twój dopiero teraz po założeniu swojego, więc ogromnie spóźniona się witam i już do końca obiecuję regularnie tu zaglądać, tylko kolejny smutek, że wszystko masz skompletowane i się za bardzo nie poudzielam

ale sukienkę masz prześliczną cudownie lśni, biżuterię odpowiednio skromniutko - zachwycającą, tort aż mi ślinka jeszcze cieknie (a to kilkanaście stron temu było), dekoracje kościołów i samochodów jakie tu wkleiłaś sobie nawet skopiowałam, może jeszcze pomyślę i przekonam swojego proboszcza do delikatnej dekoracji łatek (taż tak jak Twój jest negatywnie nastawiony do dodatkowej muzyki i dekoracji, tylko on twierdzi że kościół to nie scena show) pamiętam jeszcze makijaż

nie łatwo sobie po 43 strona wszystko teraz przypomnieć

ale ogólnie jestem pod ogromnym wrażeniem organizacji i e-maili nawet do księży (jacy nowocześni

) aaaaa no i na koniec najwazniejsze piękna z Ciebie dziewczyna i mam nadzieję, że te czasami krytyczne opinie na temat swój urody to Ty tak drocząc się z nami zamieszczasz, bo masz prześliczne oczka i bardzo zgrabną figurkę
a i zapomniałam tak się rozpisałam

wersja lekkiego upięcia dla dość krótkich włosków i do tego niesfornych mogą się kręcić jeśli na to ochotę
i minimalistyczna, bo piszesz o diademiku opasce, a bardzo mi się podobasz w obecnej fryz.

tylko grzywka na bok

a i kolejna uwaga
zamawiamy 24-26 stopnie na 1 września 2007
[/b]
bolerka ja też nie będę miała, szal zamówiłam ale nie zamierzam zakładać, więc pogoda nie ma wyboru figla nie może mi spłatać