0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ania normalnie Powinnaś za modelkę robić kobieto.
Kopa chceca Serio, serio Why ja mam daleko do tarnowskich górek
Anusiaaa! ale z ciebie pieknosc! Piekne masz oczy, bardzo tajemnicze
anusiaaa sukienka pierwsza klasa A koronka fiu fiu Mam pytanie Czy mozesz mi napisac na prv gdzie szyjesz sukienke?? Bede wdzieczna
Anusia pięknie wyglądasz w sukni (a jak Ci ją skrócą to powalisz nas na kolana ).Biżu też mi się podoba
Niop nareszcie się doczekałam, ale ty chcesz chyba, żebym na własnym ślubie bez zebow była. Kopara mi opadła jak zobaczyłam Cie w sukience. Wyglądasz booooooooooosssssssssko.A biżu pasuje idealnie. Ach zapomniałam dodać,ze nieziemska z ciebie laska.
Jak ta anusia Kochana nas zna
hm.. a ja musze przyznac sie bez bicia lukne na mape gdzie masz ten slub bo nie mam zielonego pojecia
tekst kumpla z pracy no no.. a fajny chociaz?
Cytat: anusiaaa w 18 Lipca 2007, 10:05Jestem mała, krępa i do psa podobna i nie wiedziałam czy taka sukienka mi spasi i czekałam na wasz osąd...musze sie przyznac ze mi ulzyło Ktoś tu potrzebuje szybkiej kuracji w wariatkowie
Jestem mała, krępa i do psa podobna i nie wiedziałam czy taka sukienka mi spasi i czekałam na wasz osąd...musze sie przyznac ze mi ulzyło
taaaaaaaaaa Druga Ciny Crawford
Eeeeeeeeeeeeeeee 30 kilo z Katosów Wstyd się przyznać, ale w tych stronicach chyba nie byłam, przynajmniej nic sobie nie przypominam. Jest tylko jeden mały problem, o której macie ślubik Koleżanka z liceum na cywilny wten sam dzień, nie wiem tylko o której. Aniu ja autkiem do Katosów jadę 20 min jeśli korów nie ma oczywiście, to te 30 km to nic.
Aniu co ja tu moge wiecej napisac, rewelacyjnie sie prezentujesz w sukience. Jak z katalogu sukien ślubnych!! Ślicznie
Zajefajna biżu, mozna wiedzieć, gdzie ją nabyłaś??
Anusia, bosko wygladasz w tej sukni.............jak sie pięknie mieni biżuteria też w moim guście
Zgadzam sie co do ostatniej czesci wypowiedzi przedmowczyni z cala stanowczoscia
Dobra Katalog dla Puszystych
hehe a ja przeczytalam jak sie pieknie bizuteria mieni w twoim biuscie hehe
Ania co ja Ci tu bede gadac- sliczna sukieneczka ( chociaz moja oinie juz znałas bo ja widziałam na zywca hehe)I Tobie tez w niej ślicznie NAPRAWDE Baardzo Ci do twarzyBiżu tez masz idealnie paasujaca- JA JESZCZE NIE MAM I NIE WIEM KIEDY BEDE MIEC A ja w Tarnowskich Górach bywałam- w tej kopalni i sztolni hehe takze dobrze wiem gdzie to jest- bardzo chetnie bym sie przejechała na Twój ślubik i postaram sie - bo nie wiadomo czy wyjedziemy w podróż poslubną ze wzgledu na mojego dziadzia