0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Koszula biała czy ecru
Anuisaa różowy odpada tak? Bo zestawienie: biała koszula, czarny garniak i krawatka w różowe i białe paski to cos co kiedyś R mój musi mieć Miodzionko !!!!!
Anusiaaa a ty dalej wałkujesz ten krawat Cieżki orzech do zgryzienia. A garnaik mi sie podoba, ale krawat może jakiś jasny
a tu widze nadal kwestie ubraniowe to ja po cichu sie poprzygladam i poczekam na efekt koncowy Czyli zakup calego sprzętu dla Pana Mlodego
No i chyba ja bym obstawała przy pasiaku biało pomaranczowym ale jak dla mnie to troche mało weslno-slubne Dzizes juz mnie sie w glowie kreci od tego Aha paskudna mamy pogodynke i mi sie wlosy kreca...fuj
Anusiaaa paseczki pomarańczowe będą OK. Nawet nie musza być pomarańczowo-białe tylko pomarańcz w różnych odcieniach... kumkasz o co cho ?
Szkoda że Grzesio nie lubluje rożowego.... ja mojego R ubiorę kiedyś w ten "pedalski" kolor A tak mi sie teraz skojarzyło.... wczoraj szwagierka była na uczelni po wpis jakiś tam i przyszedł chłopak.... na szyi na rzemyku kieł... cały z cyrkonii, biały obcisły t-shirt z różowym napisem "DIVERS", a do tego różowa teczka na dokumenty i...... różowa torebeczka przewieszona na krzyż przez ramię...... Ja bym chyba padła ze smiechu !!!
A co do włosów to piąteczka ! Mam to samo !!!!!
dla mnie wszystkie wyglądają ok,a może pokaż swojemu czy mu się cos z tego podoba ,mam jeszcze zestaw z bordo,ale wtedy i kwiatki uległy by zmianie kolorystycznej
I słuchaj naszej rajdówki. Dobrze kobitka prawi
a ja sie chce ''ozenić'' z panem nr 3!!!
Cytat: złotko w 10 Lipca 2007, 16:27a ja sie chce ''ozenić'' z panem nr 3!!!Zlotko, no co ty, taki cieplak? Zreszta oni wszyscy na tych zdjeciach wygladaja jakos tak panienkowato
Anuisaaa to zestawienie, które wkleiła epox jest super.